tulipas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 βασικά φίλε κλείσε λίγο το aim assist στην κονσόλα σου, παίξε και μετά αν σου πάει η καρδιά έλα να το ξαναπείς αυτοΔεν χρησιμοποιω aim assist Παιζω με sniper και κανω trickshots γιατι ειναι πολυυυυυυυ πιο ευκολο στο controller με high sensitivity
sv398 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρησιμοποιω aim assist Παιζω με sniper και κανω trickshots γιατι ειναι πολυυυυυυυ πιο ευκολο στο controller με high sensitivity L O L !!!
tulipas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 L O L !!!Αυτη ειναι αντιδραση ατομων οταν κανω 10 head shots στη σειρα χωρις death
chrisxkar Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πιστευω πως σε εχω πολυ ανετα εγω με controller και εσυ με ποντικι. (βασικα με κοντρολερ κανεις πολυ ευκολοτερα trickshots, τουλαχιστον εγω, και το θεωρω πλεονεκτημα) εγω πιστευω το αντιθετο δοκιμαζοντας και τα δυο καθως με πληκτρολογιο ποντικι μπορω να πηγαινω περα δωθε πανω κατω σαν την μαιμου χωρις να χανω καν το στοχο μου ενω με το κοντρολερ ειναι αρκετα ποιο δυσκολο. με λιγα λογια εαν μπορεις να παιξεις με πληκτρολογιο ποντικι σε κονσολα τους εχεις ανετα Αυτη ειναι αντιδραση ατομων οταν κανω 10 head shots στη σειρα χωρις death αν αυτοι παιζουν σε κονσολα να σε πιστεψω αν παιζεις σε pc αποκλειεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα