Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαδοχική ολοκλήρωση των διαφορετικών επιπέδων ενός videogame, αποτελεί συχνό φαινόμενο εδώ και χρόνια. Σύμφωνα όμως με τον Jason Blundell, το άτομο που είναι υπεύθυνο για το story mode του Call of Duty: Black Ops 3, η κατάσταση πρέπει να αλλάξει.

Ως εκ τούτου, η επόμενη έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού δεν θα απαιτεί την ολοκλήρωση συγκεκριμένων επιπέδων ώστε να ξεκλειδωθούν τα τελευταία επίπεδα του παιχνιδιού. Αυτό θα συμβεί διότι, σύμφωνα με τον Blundell, το σύστημα «ξεκλειδώματος» είναι απαρχαιωμένο.

Η κίνηση αυτή αποτελεί διευκόλυνση για τα άτομα που δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο ώστε να παίξουν ολόκληρο το story mode, αλλά επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο, το οποίο άλλωστε έχουν πληρώσει.

Παρά την κίνηση αυτή, ο Blundell εκτιμάει ότι, οι περισσότεροι παίκτες δεν θα σπεύσουν να παίξουν αμέσως τα τελευταία κεφάλαια της ιστορίας, ακόμη όμως και να το κάνουν, θα παίξουν εν τέλει και τα πρώτα κεφάλαια, ώστε να καταλάβουν με ποιό τρόπο εξελίχθηκε η ιστορία ως εξής.

Ως παραλληλισμό χρησιμοποιεί τη σειρά «House of Cards», της οποίας τα επεισόδια κυκλοφορούν όλα μαζί στο Netflix, και μας πληροφορεί ότι ο κόσμος εξακολουθεί να τα παρακολουθεί με την ορθή χρονολογική σειρά και δεν σπεύδει να παρακολουθήσει τα τελευταία, εφόσον ο ίδιος θεωρεί σημαντική την πορεία προς το τέλος.

Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα κίνηση, η οποία βέβαια ενδέχεται να μην είναι και τόσο σημαντική, εφόσον ο βασικός πόλος έλξης του Call of Duty δεν είναι το story mode.

Link.png Site: TheNextWeb

Δημοσ.

Εγώ πάντως συμφωνώ με το σκεπτικό. Όχι ότι θα αγοράσω το συγκεκριμένο παιχνίδι ή θα το κάνω σε άλλα που τυχόν να ακολουθούν αυτήν τη φιλοσοφία, αλλά το να έχεις άμεση πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που αγοράζεις είναι πολύ πιο σωστό από το να υποχρεούσαι να ξεκινάς από την αρχή αναγκαστικά. Μπορεί κάποιοι να είναι περίεργοι και να το πάνε ανάποδα. Δικαίωμά τους, πιστεύω.

Δημοσ.

Παρ' όλο που αναγνωρίζω ότι το gameplay αυτής της σειράς έχει καταλήξει να γίνει ο περίγελος του gaming, τα campaign έχουν καταφέρει για κάποιο περίεργο λόγο να με διασκεδάσουν αρκετά μέχρι τώρα. 

Δημοσ.

Το ότι έχουν γεμίσει οι server με μηνιαία συνδρομητικά cheat το έχουν πάρει χαμπάρι η ακόμα? Ήμουν fan από το πρώτο cod αλλά όταν αγοράζεις ένα game για το online και βλέπεις τι επικρατεί στους server απλά απογοητεύεσαι..

Δημοσ.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι φανατικός του Cod αλλά οφείλω να επισημάνω τα εξής και μακάρι η Activision να τα λάμβανε υπόψιν... Δοκίμασα και έπαιξα λίγο καιρό Multiplayer στο cod 2, στο cod 4 κάηκα και ένα κομμάτι της ζωής μου άλλαξε. Αυτό και το πρώτο farcry ήταν η αιτία που στήνω gaming συστήματα από τότε, ακόμα κι αν δεν έχω να φάω. Ούτε οι cheaters με πείραξαν στο 4,αλλωστε σε cracked servers έπαιζα αφού είχα cracked το παιχνίδι. Κάθε άλλο, έμαθα να παίζω καλύτερα και να είμαι σε εγρήγορση παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά με cheaters. Από τους και μέχρι σήμερα ακουμπάω το κατοστάρικο κάθε χρόνο αλλά αυτό που συμβαίνει στα δύο τελευταία είναι άδικο και για μας αλλά και για την ίδια την εταιρεία που θέλει τα ωραία μας φράγκα. Το ghosts, κατά την άποψή μου ένα καλό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα, χαντακωνεται από έλλειψη dedicated servers. Και είναι λογικό πως όταν αλλάζεις τα γραφικά και βαραίνει ένα παιχνίδι πως περιμένεις να δουλέψει με το κατά τα άλλα ωραίο σύστημα των listen servers? Δεν σας κρύβω πως τότε άλλαξα PC γτ νόμιζα πως δεν το σηκώνει το παιχνίδι... Μετά με καινούριο σύστημα πλέον και άφραγκος το lag υπήρχε ακόμα.... Και λέω, και έτσι θα πρέπει να κάνουμε και όλοι οι φανατικοί κάθε game : αν δεν φτιαχτούν dedicated server που να μπορούν να υποστηρίξουν το όλο Multiplayer εγχείρημα, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΟ ΒΟ3... Έπαιξα το beta πάντως και το λαγκ ήταν ακόμα εκεί....

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι έχουν γεμίσει οι server με μηνιαία συνδρομητικά cheat το έχουν πάρει χαμπάρι η ακόμα? Ήμουν fan από το πρώτο cod αλλά όταν αγοράζεις ένα game για το online και βλέπεις τι επικρατεί στους server απλά απογοητεύεσαι..

Δεν ισχυει στο Xbox live αυτο.
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, παίζετε FPS χωρίς ποντίκι?!

Χαρά στο κουράγιο σας...

Το COD δεν είχε ποτέ story να σε κρατήσει.

Κάτι σαν τις τσόντες ;-) υποψία σενάρίου, απλά για να προβάλει τη συνεχή δράση.

Από το Modern Warfare και μετά, απλά κάτι προς διεκπαιρέωση για να περάσει η ώρα. Ήταν το τελυταίο που άξιζε και αγοράσαμε όταν το βρήκα σε καλή τιμή, και απολαύσαμε με μερικούς φίλους, περισσότερο σε τοπικό λαν. Τα άλλα που έχω παίξει σπασμένα, θα έκλαιγα τα λεφτά μου αν τα είχα χρυσοπληρώσει...

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, παίζετε FPS χωρίς ποντίκι?!

Χαρά στο κουράγιο σας...

Πιστευω πως σε εχω πολυ ανετα εγω με controller και εσυ με ποντικι. :D

(βασικα με κοντρολερ κανεις πολυ ευκολοτερα trickshots, τουλαχιστον εγω, και το θεωρω πλεονεκτημα)

Δημοσ.

Το COD δεν είχε ποτέ story να σε κρατήσει.

κάνεις λάθος, το COD4 είχε πολύ ωραίο story

ειδικά την πίστα στο Pripyat δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές την έπαιξα

Δημοσ.

κάνεις λάθος, το COD4 είχε πολύ ωραίο story

ειδικά την πίστα στο Pripyat δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές την έπαιξα

Mw1-2-3 και black ops 1 εχουν φοβερη ιστορια
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστευω πως σε εχω πολυ ανετα εγω με controller και εσυ με ποντικι. :D

(βασικα με κοντρολερ κανεις πολυ ευκολοτερα trickshots, τουλαχιστον εγω, και το θεωρω πλεονεκτημα)

βασικά φίλε κλείσε λίγο το aim assist στην κονσόλα σου, παίξε και μετά αν σου πάει η καρδιά έλα να το ξαναπείς αυτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...