spaka279 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Λίγη βοήθεια παιδιά όποιος μπορεί... Έχω ρούτερ Thomson που μου είχε δώσει η Forthnet. Το χρησιμοποιώ χρόνια αλλά μου έχει μπει ότι ευθύνεται για κάποια disconnections τρώω. Έχω στα χέρια μου ένα oxygen router της Vodafone. Θα ήθελα να δοκιμάσω να συνδεθώ με αυτό. Μπήκα στις ρυθμίσεις του και δεν μπόρεσα να βρω που να βάλω username και password (της Forthnet) . Αναγνώριζει την γραμμή μου κανονικά αλλα μόλις πατάω connections με ξαναγυρίσει στην ίδια αρχική σελίδα. Στα internet setting βγάζει μόνο μια επιλογή για 3g/4g modem. Σκέφτηκα μήπως το bios αυτό της Vodafone δε δέχεται παραμετροποιησεις.
spaka279 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το ρούτερ είναι της Vodafone business connect και δε βρίσκω που βάζεις τον κωδικό της σύνδεσης σου. Αν έχει κάποιος το ίδιο μήπως μπορεί να βοηθήσει... Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 το oxygen πρεπει να εχει καρτελλα Internet και εκειμεσα μετα ειναι το connections που βαζεις τους κωδικους εκτος αν λογω Firmware εχουν κοψει το Menu αυτο για τον χρηστη.κατα τα αλλα σαπιδο ρουτερ ειναι τα oxygen.για το Thomson κανε Firmware update αναλογως ποιο ρουτερ εχεις για το v7 το τελευταιο Firmware forthnet ειναι 8.2.7.7 ενω generic το 8.2.6.5 για το v7 Και στις 2 περιπτωσεις το 8.2.7.8 1
spaka279 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Poulinos ευχαριστώ φιλε. Τελικά παρηγγηλα ένα netgear dgn1000 με 35ευρω. Ήθελα να το αλλάξω από καιρό το Thomson. Θα φανεί αν έκανα καλή επιλογή αύριο που θα έρθει... Η αλήθεια τώρα που κοίταξα το Thomson έχω έκδοση λογισμικού 7.4.4.7 Λες να το δοκιμάσω ένα update Ε;
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 ναι αν εχεις το v7 που λογικα το v7 ειναι περασε του το 8.2.6.5 ειτε το generic ειτε το 8.2.6.5 απο forthnet που το εχει στο site της στην εξυπηρετηση πελατων και μετα firmwares. το ιδιο και για το Netgear.οταν το παρεις ριξε firmware update.normal Μοντεμακι ειναι το dgn1000.απλα με λιγα παραπανω επαιρνες ειτε το 2200 ειτε κανα tp link 8970. η 7.χ.χ.χ ειναι αρκετα παλια δυστυχως οποτε καλο ειναι να αλλαχτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα