Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως ενεργό μέλος στο θέμα με τις αναβαθμίσεις παραθέτω μια τυπική φόρμα που είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τα άτομα που ασχολούνται με συνθέσεις υπολογιστών να σας δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :περίπου 400

Χρήση υπολογιστή : χαλαρό gaming το πολυ σε 1080 αντί κονσόλας

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τιποτα ιδιαίτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οθονη έχουμε

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία τιποτα απο όλα αυτα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Καβάλα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλυτερα απο eshop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το κάνω μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Υπάρχει λειτουργικό

Το μηχάνημα το θελω καθαρά για gaming και για κατέβασμα ταινιών . Όταν λέω gaming δεν εννοώ ultra very high κλπ. Σκεφτόμουν αγορα κονσόλας αλλα πιστεύω θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο σε. Pc και να εχω και τα ωφέλη του steam.

Ιδανικά θα προτιμούσα κάτι σε μικρο κουτάκι που μπορω να το εχω και στην τηλεόραση καρφωμένο Οπως το http://archive.benchmarkreviews.com/images/reviews/cases/RC-902XB-KKN1/cooler_master_haf_xb_front_34.jpg

Δημοσ.

άκυρο το ποστ τελείως. άποψη μου πάντα.

γιατι ειναι ακυρο?

ontopic:θες σιγουρα μινι κουτακι?γτ σε mid βγαινει καλο συστηματακι τυπου 

https://www.skroutz.gr/s/2661213/Be-Quiet-System-Power-7-350W.html

https://www.skroutz.gr/s/2230191/Toshiba-DT01ACA100-1TB.html

https://www.skroutz.gr/s/4529603/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-OC-NE5X75TS1341F.html

https://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/2767537/Crucial-Ballistix-Sport-8GB-DDR3-1600MHz-BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU.html

https://www.skroutz.gr/s/4046484/Asus-A88XM-Plus.html

https://www.skroutz.gr/s/4263744/Cougar-Archon.html

στα 430 ευρο...

τo eshop το ξεχνας σε αυτα τα λεφτα...

Δημοσ.

γιατι ειναι ακυρο?

γτ εγώ κατάλαβα ότι δεν θέλει pc, απλά έκανε μια φόρμα πιο ειδική (που υπάρχει ήδη) γι' αυτούς που θέλουν κάτι συγκεκριμένο, όπως αυτός το φαντάζεται το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

γτ εγώ κατάλαβα ότι δεν θέλει pc, απλά έκανε μια φόρμα πιο ειδική (που υπάρχει ήδη) γι' αυτούς που θέλουν κάτι συγκεκριμένο, όπως αυτός το φαντάζεται το συγκεκριμένο.

ο ανθρωπος νομιζω ειναι σαφης.

σκεφτεται οτι εχει λιγα λεφτα και δεν ξερει αν αξιζει να παρει κονσολα η pc..περιμενει λοιπον,φτιαχνοντας την φορμα,τις απαντησεις μας για να δει αν βγαινει στο budget αυτο ενα PC αναλογω μιας κονσολας.Γιατι απλα αντιλαμβανεται τα υπολοιπα οφελη που θα εχει περα των παιχνιδιων...

Δημοσ.

Εν νομιζω να ειναι άκυρο το ποστ μου. Πιστεύω ήμουν αρκετά συγκεκριμένος. Με ενδιαφερει να παίζω κανενα παιχνιδάκι σε αναλυση ουτε 1080 τις περισσότερες φορες. Σκέφτομαι απλά αν με αντίστοιχα περίπου χρηματα μπορω να φτιάξω ενα pcκαι με ανάλογες περίπου επιδόσεις.

Για την δουλειά μου εχω το MacBook με τα προγράμματα μου και με την 24αρα οθονη που εχω με καλύπτει στο 100% στην δουλειά μου.

Δεν με ενδιαφερει να παίζω με τα απίστευτα. Textures κλπ κλπ.. Όποτε και θα προτιμούσα για τα δεδομένα η λίγα παραπανω χρηματα ενα μικρο υπολογιστακο.

Στο θεμα μας τωρα. Απο eshop είπα απλά για λόγους μεταφορικών . Αν υπάρχει δυνατότητα να τα πάρω όλα απο ενα δεν δω θεμα..

Επισης δεν εχω θεμα για το τόσο μικρο κουτί ας ειναι και σαν αυτο που πάθετε ο φιλος απο πάνω.

Τέλος αν υπάρχει καποια αξιόλογη σύνθεση για αυτα που ζητάω με λίγα παραπανω χρηματα δεν δω προβλημα.

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν είναι μόνο θέμα το πως παίζεις στη μια ή στην άλλη πλατφόρμα αλλά και τι παίζεις, με τι κόστος και πόσο χρόνο έχεις για να ασχοληθείς είτε με τη μια είτε με την άλλη.Αν έχεις εικόνα των παιχνιδιών που έχει η κάθε κονσόλα και σ'αρέσουν τότε μπορεί και να τη προτιμήσεις αν όχι κοιτάς σε pc.

Ποιά είναι η οθόνη σου;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου.

Δεν εχω θεμα με συγκεκριμένους τίτλους μονο Gta θα ήθελα για αρχή και κανενα witcher ..

H οθονη ειναι μια Samsung 1680*1050 pixel..

Για να γίνω συγκεκριμένος το budget μπορεί να ανεβεί λιγο και δε με χαλαει να παίζω σε 900p με καλα γραφικά και καλούτσικα frames..

Τι κάρτα επεξεργαστή θα πρότεινες ?

Δημοσ.

Δυστυχώς τέτοια οθόνη είναι για αλλαγή.

Τη σύνθεση κοίτα την ολοκληρωμένα.Αν μιλάς μόνο για set cpu-κάρτας στα λεφτά δες τη πρόταση του Αλέξανδρου με 860Κ+750 ti ή 265 που'ναι δυνατότερη αν και ο 860κ είναι πολύ vfm και υποστηρίζει άνετα και δυνατότερες κάρτες αν θες.

Δημοσ.

καλη η συνθεση, αλλα...

βρε παιδια..., οταν βαζετε συνθεσεις απο skroutz, υπολογιζετε τα μεταφορικα...?  

υπολογιζετε οτι, στα κομματια του PC, οι χαμηλοτερες τιμες που βλεπετε, συνηθως ειναι απο διαφορετικα μαγαζια?  που σημαινει...,  ξεχωριστα μαγαζια, αρα και ξεχωριστα μεταφορικα..?    

τα 430€  δεν θα βγουν..! στην πραγματικοτητα θα παει πανω απο €450...!!! 

Δημοσ.

εγω προσωπικα στο αθροισμα που κανω παντα στρογγυλοποιω προς τα πανω δλδ το τροφοδοτικο που κανει 40,30 το βαζω 41...στο κατω κατω μπορει να ψαξει ο ενδιαφερομενος να βρει 2-3 μαγαζια που εχουν τα προιοντα του και να εχει μεταφορικα της ταξεως του 20αρικου (συνολικα) γτ πολυ απλα και παλι βγαινει πιο φθηνα απο eshop η τοπικα ακριβα μαγαζια...

Δημοσ.

εγω προσωπικα στο αθροισμα που κανω παντα στρογγυλοποιω προς τα πανω δλδ το τροφοδοτικο που κανει 40,30 το βαζω 41...στο κατω κατω μπορει να ψαξει ο ενδιαφερομενος να βρει 2-3 μαγαζια που εχουν τα προιοντα του και να εχει μεταφορικα της ταξεως του 20αρικου (συνολικα) γτ πολυ απλα και παλι βγαινει πιο φθηνα απο eshop η τοπικα ακριβα μαγαζια...

δεν το λεω.. επειδη θα βγει φθηνοτερο, ουτως η αλλως, απο το e-shop ή απο τα τοπικα μαγαζια. 

το λεω γιατι ο υποψηφιος αγοραστης στην "καψα" του να βρει και να αγορασει καινουριο πισι,  βλεποντας το συνολο της εκαστοτε συνθεσης που του προτεινουμε απο Skroutz, μπορει να μην υπολογισει οτι τα κομματια απο 2-3 διαφορετικα καταστηματα, μαλλον τελικα, να του βγουν λιγο παραπανω απο τις ελαχιστες τιμες που βλεπει στα λινκ...!  

οπως στο παραδειγμα σου, τα μεταφορικα δεν τα υπολογιζεις, απλα στρογυλλοποιωντας προς τα πανω τις χαμηλοτερες τιμες του skroutz.

γιατι το δευτερο καταστημα στη λιστα, που μπρει να βολευει περισσοτερο, μπορει να εχει 2-3-5 €  επιπλεον το συγκεκριμενο κομματι, βαλε και +5€ τα μεταφορικα, νατο το 10ρικο επιπλεον...!!!  

για αυτο λεω οτι θελει λιγο προσοχη το θεμα "Skroutz".  ειναι χρησιμο εργαλειο, αλλα να μην μας παρασυρει..!! 

Δημοσ.

ολο το ιντερνετ ειναι χρησιμο εργαλειο αλλα θελει προσοχη...τωρα αν παει καποιος να παραγγειλει στην καψα του πανω εναν επεξεργαστη που τον βλεπει στα 200 και τελικο κοστολογιο του βγαινει 210 και παταει οκ τοτε εγω δεν μπορω να κανω κατι...το μονο που λεω ειναι οτι ακομα και 10 ευρο καπελο στο κομματι να εχει και παλι ειναι φθηνοτερα απο μεγαλα μαγαζια και το eshop...

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρετε, θέλω να αγοράσω καινούριο pc.
Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

Ποσό που διαθέτω : 450-500 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : χαλαρό gaming(κανένα pes), να βλέπω ταινίες, να κατεβάζω μουσική, να λειτουργώ ανετα 3-4 προγράμματα ταυτόχρονα 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τιποτα ιδιαίτερο (ενδεικτικά vlc, μtorrent, movie maker, skype, browser)

Θα συνδεθεί στην οθόνη της τηλεόρασης (32'') 

wireless ποντίκι και πληκτρολόγιο

Θεσσαλονίκη μένω, στο κέντρο της πόλης

Είναι πιο οικονομικό να αγοράσω τα εξαρτήματα χωριστά και από το ίντερνετ; και αν ναι πού θα τα βρω;

Αν είναι δύσκολη διαδικασία προτιμώ να πάω σε ένα καλό κατάστημα

Δεν μπορώ βέβαια να συναρμολογήσω μόνος μου το μηχάνημα, θα χρειαστεί να πάω σε κάποιο κατάστημα έτσι κι αλλιώς, αλλά ένα τέτοιο βρίσκω και μόνος μου.

Γενικά έχω και τις εξής προτάσεις από δύο καταστήματα:

1η πρόταση:

Motherboard:  GIGABYTE H77-D3H

CPU: INTEL CORE I-5 (ΔΕ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ)

RAM: 4 GB DDR3 1600

VGA: GTX-550 Ti

HDD: 1 TB SEAGATE SATA 3

AUDIO: 7.1

DVD-RW SAMSUNG

tower: THERMATECH VERSA

MODEM-LAN CARD: 700 WATT

+ WIRELESS KEYBOARD MOUSE

ΣΥΝΟΛΟ: 450 ΕΥΡΩ

2η πρόταση:

Motherboard:  ASUS MOTHERBOARD H97M-E 1150 socket

CPU: INTEL Cpu pentium  G3258

RAM: KINGSTON MEMORY HX316C10FR/4GB

GRAPHICS CARD: GIGABYTE VGA GT 730 2GB DDR5

HDD: 1 TB SEAGATE HDD Barracuda 7200.12

DVD-RW/ RAM x24 SAMSUNG

tower: CC COUGAR CASE ARCHON

POWER SUPPLY: THERMALTAKE Power Supply TR2450W APFC 80+ BRONCE

+ WIRELESS KEYBOARD MOUSE

ΣΥΝΟΛΟ: 450 ΕΥΡΩ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...