Προς το περιεχόμενο

Bluedio A (Air) Bluetooth Headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ένα πολύ ιδιαίτερο Bluetooth Headset, το οποίο έχει φοβερή απόδοση (για τα χρήματά του) και πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση (ειδικά για νεαρές ηλικίες ή/και κορίτσια). Το πήρε ένας φίλος μου και το δοκίμασα και εντυπωσιάστηκα! Είναι πάρα πολύ ελαφρύ, με ωραία ακουστική και πολύ καλή κατασκευή.

1444244710434-P-2679193.jpg

Το πήραμε σε σούπερ τιμή με κουπόνι από εδώ:

Το κουπόνι είναι το BluedioA και η τελική τιμή (με δωρεάν μεταφορικά) είναι €43.50

Στο Bluedio Store του eBay έχει €70 χωρίς τα μεταφορικά (δεν στέλνει Ελλάδα). Δεν το βρήκα αλλού φθηνότερα - http://www.ebay.com/itm/161798223119

Δημοσ.

Ωραία ακουστικά και καλή τιμή, θυμίζουν λίγο τα Premium ακουστικά της Samsung σε σχήμα, αν έχουν και καλό ήχο τότε μπράβο.

Δημοσ.

Ωραία ακουστικά και καλή τιμή, θυμίζουν λίγο τα Premium ακουστικά της Samsung σε σχήμα, αν έχουν και καλό ήχο τότε μπράβο.

Μη μου τα θυμίζεις τα "Premium" της Samsung... πήρα ένα και το έχω κάθεται... τόσο Premium λέμε... Άσε που δεν είναι ασύρματα εκείνα... 

Δημοσ.

Μη μου τα θυμίζεις τα "Premium" της Samsung... πήρα ένα και το έχω κάθεται... τόσο Premium λέμε... Άσε που δεν είναι ασύρματα εκείνα... 

Καλά και τα Beats premium θεωρούνται και είναι ίδιας ποιότητας με τα περισσότερα Premium τύπου Samsung, Marley κλπ πληρώνεις το όνομα τις περισσότερες φορές. Με 40 ευρώ βρίσκεις αξιοπρεπέστατα ακουστικά με πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...