Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, την παρασκευή παρέλαβα ένα νέο MSI Laptop από eshop και μαζί πήρα και ακόμα μια μνήμη.

Το Laptop είναι αυτό http://www.e-shop.gr/laptop-msi-ge62-2qc-232-156-fhd-intel-core-i7-5700hq-8gb-1tb-128gb-nvidia-gtx960m-2gb-windows-10-p-PER.904181και στην μνήμη διευκρινίζει ότι δέχεται άλλη μια, οπότε πήρα μια των 8GB ακόμα. Όταν το παρέλαβα είδα ότι είναι compact και δεν βγαίνει ούτε μπαταρία ούτε κάποιο καπάκι από πίσω για αναβάθμιση. Κοίταξα κάποια βιντεάκια και πρέπει να ανοίξω όλο το πλαστικό για να τη βάλω, αλλά σε μια βίδα έχει αυτοκόλητο της εγγύησης από πάνω. Επίσης χθες μου έβγαλε bsod και το έψαξα λίγο και είχε ένα μικρό θέμα, μετά από κάμποσα Updates δεν το ξαναέπαθα. Επίσης να σημειώσω ότι εγκατέστησα το Battlefield3 από το origin Και δεν ξεκινάει χωρίς κάποιο μύνημα λάθους. Η απορία μου είναι τι πρέπει να κάνω για να αναβαθμίσω την μνήμη; Να επικοινωνήσω με eshop? δεν μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα. Να βρω service της MSI? 

Δημοσ.

Επικοινωνησε με Msi και ρωτα να σου πουν.

Εφοσον εχει αυτοκολλητο χανεις εγγυηση εαν το ανοιξεις.

Μη το στειλεις στο eshop Και κανουν καμια εξυπναδα και μετα σου λενε εχασες εγγυηση,

Δημοσ.

Εγω θα έλεγα οπως ειπε και ο φίλος να μιλήσεις με msi για το bsod ου σου έβγαλε αλλα και για την εγκατάσταση επιπλέον ram μια και υπάρχει ταινία ασφαλείας και απο την στιγμή που την έχεις αγοράσει μπορεί να στην τοποθετήσουν και δωρεάν

Δημοσ.

Μίλησα με την MSI Και με παρέπεμψαν στο επίσημο service στην Ελλάδα. Το τεχνικό τους τμήμα μου είπε ότι κανονικά τρυπάω το αυτοκόλλητο και αλλάζω μνήμη-δίσκο μόνος μου.

Δημοσ.

Καλύτερα να μιλήσεις πρώτα με το service της msi εδώ και μετα να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση για αλλαγή μνήμης γιατι καποια φορά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου πούν εδώ για το αυτοκόλλητο αμα χρειαστεί να το πάς για επισκευή βλάβης

Δημοσ.

Μίλησα με το service στην Ελλάδα και μου είπαν μνήμη και δίσκο κάνω ότι θέλω μόνος μου. Την έβαλα την μνημούλα και όλα μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...