Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλαράκο θα το μετανιώσεις έτσι και αλλιώς ένα-δύο χρόνια αναβάθμιση μετα γιοκ Μεταπώλησή δεν υπάρχει , Αγόρασε iPhone

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα η μασκοτ του φορουμ εισαι!

Το twiz κανονικα δν θα επρεπε καν να λεγεται ανδροιδ!

Κατα δευτερον κλτρο κινητο για σενα γτ για μενα ουτε στην πενταδα μ δν.μπαινει!

Κατα τριτων μπαταρια μετρια κ μη αποσπομενη ελειψη καρτα sd, memory leak που με 3 ραμ δν.μπορει.να κρατησει εφαρμογη στο προσκηνιο κ ενα βαρυ touchwiz τιγκα στο bloatware!

Σορυ αλλα μια ελαφρος κλτρη οθονη κ επεηεργαστης που παει αχρηστο λογο τουπροβληματος στην διαχηρση της ραμ δν δικαιολογουν τα 100€ κ ν.ειναι το κλτρο τηλ που υπαρχει

Εγώ λέω τα ακριβώς αντίθετα από εσένα. Άσε που η Samsung στο lollipop βελτίωσε το ήδη τέλειο touchwiz. Ποιος λέει ότι έχει πρόβλημα διαχείρισης της ram. Θέλω να σταματήσεις την παραπληροφόρηση. Μη αποσπώμενη μπαταρία, αλλά καλύτερη από του G4. Η έλλειψη κάρτας sd είναι μια δικαιολογία, αν δε θες να πάρεις το κινητό, όμως όχι λόγος.

Δημοσ.

φιλαράκο θα το μετανιώσεις έτσι και αλλιώς ένα-δύο χρόνια αναβάθμιση μετα γιοκ Μεταπώλησή δεν υπάρχει , Αγόρασε iPhone

Αφου τα χρηματα ομως δεν φτανουν για μηλοτηλεφωνο κακως αναφερεται :)

Εγώ λέω τα ακριβώς αντίθετα από εσένα. Άσε που η Samsung στο lollipop βελτίωσε το ήδη τέλειο touchwiz. Ποιος λέει ότι έχει πρόβλημα διαχείρισης της ram. Θέλω να σταματήσεις την παραπληροφόρηση. Μη αποσπώμενη μπαταρία, αλλά καλύτερη από του G4. Η έλλειψη κάρτας sd είναι μια δικαιολογία, αν δε θες να πάρεις το κινητό, όμως όχι λόγος.

Ουτε ποσοστα απο την εταιρια να επερνες. Το touchwiz τελειο,να γελασουμε τωρα ή μετα???? Που εδω ακομα και το τουμπανο Note 4 αρκετα ατομα ειχαν πετυχει μικρο λαγκαρισματα???Σε τεχνολογικο forum γραφεις αγαπητε δεν κανεις παρουσιαση στην εκπομπη της Στεεφανιδου :)

Δεν ξερω με την μπαταρια αν ισχυει αυτο καθως μου κανει εντυπωση πως η μπαταρια του G4 να κραταει λιγοτερο απο αυτη του G3. Αλλα και παλι η μπαταρια του S6 ειναι απλα τραγικη,και το κορυφαιο μικροτερη σε σχεση με του Galaxy S5 ενω ανεβηκαν αναλυση.

Οσο για το γυαλι που λες για την ποιοτητα κατασκευης,οπως γραφουμε πολυ σωστα και οι περισσοτεροι να την βρασω αφου στην πραξη το κινητο μπαινει αναγκαστικα σε θηκη.

Δημοσ.

Περιβάλλον χρήσης, απροβλημάτιστο(Samsung=εγγύηση, Huawei=προβλήματα). Όσο για το G4, μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου γιατί είναι καλύτερο το S6.

Για ποιο λόγο? Σε ότι λέω είμαι σωστός και το πιστεύω.

Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον Πόντιο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και λέει κοίτα πόσοι μαλάκες υπάρχουν και οδηγούν ανάποδα! Είσαι διασκεδαστικός πάντως, δηλώνω φανατικός σου φαν, μπαίνω εδώ μέσα απλά για να σε διαβάζω να μου φτιάχνεις το κέφι :)

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε ποσοστα απο την εταιρια να επερνες. Το touchwiz τελειο,να γελασουμε τωρα ή μετα???? Που εδω ακομα και το τουμπανο Note 4 αρκετα ατομα ειχαν πετυχει μικρο λαγκαρισματα???Σε τεχνολογικο forum γραφεις αγαπητε δεν κανεις παρουσιαση στην εκπομπη της Στεεφανιδου :)

Δεν ξερω με την μπαταρια αν ισχυει αυτο καθως μου κανει εντυπωση πως η μπαταρια του G4 να κραταει λιγοτερο απο αυτη του G3. Αλλα και παλι η μπαταρια του S6 ειναι απλα τραγικη,και το κορυφαιο μικροτερη σε σχεση με του Galaxy S5 ενω ανεβηκαν αναλυση.

Οσο για το γυαλι που λες για την ποιοτητα κατασκευης,οπως γραφουμε πολυ σωστα και οι περισσοτεροι να την βρασω αφου στην πραξη το κινητο μπαινει αναγκαστικα σε θηκη.

Βλεπω εδω το έχετε ρίξει εξω σημερα..

Ο φιλος μπορει να πει καθαρα οτι ειναι FAN ΤΗΣ SAMSUNG ακομα και το s3 αν ειχε στα χερια του θα τα εγραφε αυτα που γραφει..

Δημοσ.

Τι s3 εδώ προσπαουσε να πει ότι το galaxy grand ήταν καλό για τα λεφτά του!

Κ επειδή είμαι διακοπές φίλε @makeran βρμ να ψάχνω λινκς απλά googlare το και θα βρεις ένα σορό βίντεο κ θα καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα με το ram management ακόμα και το note/s6+ εχουν με 4 GB ραμ αλλά όχι τόσο πολύ όπως το απλό s6

Δημοσ.

Τι s3 εδώ προσπαουσε να πει ότι το galaxy grand ήταν καλό για τα λεφτά του!

Κ επειδή είμαι διακοπές φίλε @makeran βρμ να ψάχνω λινκς απλά googlare το και θα βρεις ένα σορό βίντεο κ θα καταλάβεις ότι έχει πρόβλημα με το ram management ακόμα και το note/s6+ εχουν με 4 GB ραμ αλλά όχι τόσο πολύ όπως το απλό s6

Ορίστε το fix για το ram management: http://bgr.com/2015/06/10/galaxy-s6-tips-and-tricks-ram-management-fix/. Το galaxy grand δεν είναι καλό για τα λεφτά του, το Grand Neo είναι καλό για τα λεφτά του.

Αν δε θες να καταλάβεις πόσο καλό είναι το touchwiz, τι μπορώ να σου κάνω εγώ?

Δημοσ.

Ορίστε το fix για το ram management: http://bgr.com/2015/06/10/galaxy-s6-tips-and-tricks-ram-management-fix/. Το galaxy grand δεν είναι καλό για τα λεφτά του, το Grand Neo είναι καλό για τα λεφτά του.

Αν δε θες να καταλάβεις πόσο καλό είναι το touchwiz, τι μπορώ να σου κάνω εγώ?

Σοβαρέψου ρε φίλε λίγο πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό. Αν είναι δυνατόν να πληρώνεις τόσα λεφτά και να παίρνεις ναυαρχίδα που έχει προβλήματα.

Δημοσ.

Σοβαρέψου ρε φίλε λίγο πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό. Αν είναι δυνατόν να πληρώνεις τόσα λεφτά και να παίρνεις ναυαρχίδα που έχει προβλήματα.

Είναι δυνατόν, γιατί είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει και αυτά τα προβλήματα ελάχιστες φορές είναι αισθητά.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν, γιατί είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει και αυτά τα προβλήματα ελάχιστες φορές είναι αισθητά.

Δλδ θα πάρω καινούριο τηλέφωνο και θα τρέχω xda να κάνω ροοτ για να διορθωθεί το πρόβλημα που βρήκε λύση ένας developer και δν μπορεί ολόκληρη η Samsung!!

Κ εξακολουθείς να υποστιριζεις τέτοια εταιρία!

Κρίμα που υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ μέσα!

Χάνω τον χρόνο μου να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά πρπει κάποιος να τα πει μν παραπληρωφορεις τον κόσμο και την πατήσει ακούγοντας εσένα

• Like 2
Δημοσ.

Τι ασχολειστε ρε παιδια με ατομο που εφτιαξε λογαριασμο στο insomnia πριν 20 μερες και καθεται και μας λεει οτι το Galaxy S6(το οποιο παντα ειναι εκτως budget του ts και θεωρει την χρηματικη διαφορα των 190ευρω απο το G3 ή 120 απο το S5 σαν μικρη υπερβαση)ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας,η Samsung η καλυτερη εταιρια και το Touchwiz το καλυτερο......

• Like 2
Δημοσ.

Τι ασχολειστε ρε παιδια με ατομο που εφτιαξε λογαριασμο στο insomnia πριν 20 μερες και καθεται και μας λεει οτι το Galaxy S6(το οποιο παντα ειναι εκτως budget του ts και θεωρει την χρηματικη διαφορα των 190ευρω απο το G3 ή 120 απο το S5 σαν μικρη υπερβαση)ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας,η Samsung η καλυτερη εταιρια και το Touchwiz το καλυτερο......

Ναι ομως μπορει να τα δει κανα ατομο που δν ειναι και τοσο σχετικος και να τον παρει στον λαιμο του!

μονο και μονο για αυτα ασχολουμε να μν εχει τν τελευταιο λογο(πολυ δν κανουν τν κοπο να δουν προηγουμενα σχολια και απλα κοιτουν τα τελευταια) κ βγαλουν λαθος συμπερασματα!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ομως μπορει να τα δει κανα ατομο που δν ειναι και τοσο σχετικος και να τον παρει στον λαιμο του!

μονο και μονο για αυτα ασχολουμε να μν εχει τν τελευταιο λογο(πολυ δν κανουν τν κοπο να δουν προηγουμενα σχολια και απλα κοιτουν τα τελευταια) κ βγαλουν λαθος συμπερασματα!

Δλδ θα πάρω καινούριο τηλέφωνο και θα τρέχω xda να κάνω ροοτ για να διορθωθεί το πρόβλημα που βρήκε λύση ένας developer και δν μπορεί ολόκληρη η Samsung!!

Κ εξακολουθείς να υποστιριζεις τέτοια εταιρία!

Κρίμα που υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ μέσα!

Χάνω τον χρόνο μου να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά πρπει κάποιος να τα πει μν παραπληρωφορεις τον κόσμο και την πατήσει ακούγοντας εσένα

Εσύ χάνεις το χρόνο σου???? Ή εγώ που υπερασπίζομαι το σωστό. Και τι λάθος συμπεράσματα??????? Το S6 είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει!!!!!

Δημοσ.

Εσύ χάνεις το χρόνο σου???? Ή εγώ που υπερασπίζομαι το λάθος. Και τι λάθος συμπεράσματα??????? Το S6 είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει!!!!! Αλλά το Trend Plus είναι μάπα!

Fixed. Διορθωσα τα λαθάκια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...