Προς το περιεχόμενο

Win 10 προβλημα - trojan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην παρεα , εδω και κανα δυο μερες οταν φτορτωνω τα win μου βγαζει αυτο το ταμπελακι 

http://snag.gy/DdFGN.jpg

το βαζει το Kaspersky σε καραντινα, το διαγραφω τελειως αλλα μολις κανω reboot εχουμε το ιδιο θεμα, τι πρεπει να κανω για να διορθωθει η κατασταση ; πως μπορω να το σβησω μια και καλη; προσφατα εκανα format ,θελω να το αποφυγω 

Δημοσ.

Τρέξε ένα malware bytes για αρχή και αν δεν καθαρίσει μπες με MSconfig (ή απο το ccleaner στην καρτέλα εκκίνηση) να το απενεργοποιήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το rsop τι είναι; Δοκίμασε να το βγάλεις και δες αν σταματήσει το μήνυμα.

Αν δεν σταματήσει γύρνα το και μπες μετά στο κανονικό msconfig που σου γράφει τι είναι το κάθε τι και βγάλε το cab απο εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Malware bytes και μετά πέρνα και ένα ccleaner για καθάρισμα στην registry και σε άχρηστα αρχεία μπας και έχει αράξει και πουθενά αλλού.

• Like 1
Δημοσ.

Malware bytes έτρεξες; Αν ναι τι σου έβγαλε; Αν στον βρίσκει καθαρό απο trojan και ιούς είσαι οκ.

Κάνε άλλο ένα τσεκάρισμα με το malwarebytes αύριο μετά που θα σβήσει το pc για να σιγουρέψεις οτι δεν έχει επανέλθει.

Format δεν νομίζω να χρειάζεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα εκανα format , δεν μπορουσα να μεινω με την ιδεα ,και επειδη δουλευω πολυ e-banking καταλαβαίνετε ,ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. 

Δημοσ.

τελικα εκανα format , δεν μπορουσα να μεινω με την ιδεα ,και επειδη δουλευω πολυ e-banking καταλαβαίνετε ,ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. 

Σε τέτοια περίπτωση θα πρότεινα dual boot με linux. Έχεις το linux μόνο για τις συναλλαγές μέσω e-banking και έχει το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 2
Δημοσ.

ειχα και linux φιλε αλλα τα βαρεθηκα, μπες στο ενα ,μπες στο αλλο κλπ κλπ .............να εχω μονο linux για να κανω συναλλαγες λιγο σπαστικο ειναι

Δημοσ.

ειχα και linux φιλε αλλα τα βαρεθηκα, μπες στο ενα ,μπες στο αλλο κλπ κλπ .............να εχω μονο linux για να κανω συναλλαγες λιγο σπαστικο ειναι

Γίνεται και με virtual machine.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...