ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σας παίδες, Έχω μια ερώτηση σχετικά με αλλαγή CPU & Motherboard σε Windows 10. Τα πήρα δωρεάν με την αναβάθμιση από Windows 7, ωστόσο θέλω να αλλάξω κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες μητρική και cpu. Ξέρει κανείς πως θα τα ξαναβάλω στην πορεία; Υπάρχει κάποιο s/n που πρέπει να αντιγράψω από τώρα για να τα κάνω clean install μέσω iso;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 τα windows ειναι στον σκληρο/ssd φιλε...Οτι αλλαγη και να κανεις δεν χρειαζεται να περασεις windows παλι εκτος αν αλλαξεις σκληρο/ssd
ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν διαφωνώ, απλά επειδή αυτήν την στιγμή είμαι AMD και θα αλλάξω εξ'ολοκλήρου σύστημα (μάλλον skylake) θέλω να κάτσουν εκ νέου πάνω στο νέο HW.
WalkerSW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για αυτό υπαρχει η reset function απο τα 8.1 και μετά.... Clean install χωρις format....
ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για αυτό υπαρχει η reset function απο τα 8.1 και μετά.... Clean install χωρις format.... Δηλαδή ανοίγει το σύστημα κανονικά με το νέο hardware και μετά απλά κάνω μια επαναφορά; Να πω την αλήθεια προέρχομαι από win7, δεν έχω δουλέψει τα 8-8.1 και ήρθα απευθείας στα 10.
WalkerSW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ναι κατα 99% θα ανοιξει κανονικά.... αλλα η επαναφορά επιβάλετε για να μην έχεις θεματάκια!!
ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ναι κατα 99% θα ανοιξει κανονικά.... αλλα η επαναφορά επιβάλετε για να μην έχεις θεματάκια!! Καλά εννοείται αυτό, δε θα άνοιγα το νήμα διαφορετικά Απλά εφόσον δεν έχω win10 key, ρώτησα μήπως χρειαζόταν να βάλω εκ νέου τα 7, και στην συνέχεια ξανά αναβάθμιση σε 10.
WalkerSW Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλά εννοείται αυτό, δε θα άνοιγα το νήμα διαφορετικά Απλά εφόσον δεν έχω win10 key, ρώτησα μήπως χρειαζόταν να βάλω εκ νέου τα 7, και στην συνέχεια ξανά αναβάθμιση σε 10. Οχι δεν χρειαζεται! Και αν τελικά θελεις να κανεις οπωσδήποτε clean install μπορεις να το βρεις το key με διαφορους τρόπους... googlare το.
xRiS!! Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 εχω κανει την δωρεαν αναβαθμιση απο τα windows7 στα 10 και τωρα θελω να αλλαξω motherboard,cpu..τι πρεπει να κανω για να ξαναβαλω τα windows??
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Επειδή βρέθηκα στην ίδια περίπτωση, πρέπει να ξαναπεράσεις τα 7αρια και έπειτα τα 10αρια με upgrade, διαφορετικά αν πας να περάσεις τα 10αρια κατευθείαν δεν θα ενεργοποιηθούν. Περνάς 7 λοιπόν και έπειτα 10, διαφορετικά δεν θα έχεις ενεργοποιημένο λειτουργικό. 1
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 δοκιμάστε με το produkey να πάρετε το κλειδί απο τα 10αρια για παν ενδεχόμενο.
LouCi4er Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω οτι τα 10αρια κλειδωνουν στην μητρικη,οτιδηποτε αλλο και να αλλαξεις στον υπολογιστη δεν εχεις θεμα.Αλλαζοντας μητρικη ομως δεν θα ενεργοποιηθουν και νομιζω οτι η MS λεει οτι καινουργια μητρικη=καινουργιο μηχανημα.Πρεπει να τα αγορασεις απο την αρχη.Αλλη λυση ειναι να περασεις στο καινουργιο συστημα τα 7αρια παλι και να ξαναπαρεις αναβαθμιση τα 10αρια.
AlexoudaS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 στην μητρική κλειδώνουν και μετά ούτε σαν 7αρια δεν μπορείς να τα περάσεις σε άλλο μηχάνημα!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν εχεις κανονικη αδεια (retail) απο 7 τα περνας οσες φορες θελεις , εχω αλλαξει 4 φορες μητρικη απο οταν εκανα αναβαθμιση στα 10αρια ως τωρα περνουσα τα 7 και μετα upgrade σε 10 πλεον που μπορεις να ενεργοποιησεις μια και καλη με το κλειδι τον 7/8/8,1 αλλαζοντας μητρικη δοκιμασα να μια και καλη το κλειδι που ειχα απο 7αρια και εγινε κανονικα η ενεργοποιηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα