sipmarch7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον νοικιασα προσφατα νεο σπιτι στην πατρα και ψαχνω ποια εταιρια να προτιμησω για την συνδεση ιντερνετ...εχω δει τα κλασσικα πακετα της οτε με 24αρι με αστικες χρεωσεις στο τηλεφωνο και της vodafone(πιο φθηνο) το ιδιο και με συμφερει να βαλω και vodafone tv(μια μλκια με καναλια ταινιες και σειρες με 4 ευρω). Η αληθεια ειναι οτι με δελεαζει η προσφορα της βονταφον αλλα οι περισσότεροι απο οτι ακουω εχουν οτε και στην πολυκατοικια μου στον απο πανω οροφο κατεβαζα αρχειο με 1.500k/s περιπου που ειναι πολυ καλο.. επισης δεν ξερω τι παιζει με cyta που εδω παλι ακουγεται πολυ. εσεις τι λετε?!
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 conn-x διαλεξε. Προσωπικη αποψη. Με hol ακουω πολλα παραπονα απο φιλους φοιτητες.
technology_guy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 conn-x διαλεξε. Προσωπικη αποψη. Με hol ακουω πολλα παραπονα απο φιλους φοιτητες. Κι εγώ conn-x έχω στο σπίτι. Η hol πλέον είναι vodafone home κι επειδή άλλαξε πρόσφατα όνομα έχουν ακουστεί περιστατικά με προβλήματα στις συνδέσεις.
bill2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για νέα γραμμή η hol χρεώνει 85 ευρώ και εγώ όταν πήρα δωρεάν τέλος ενεργοποίηση και οταν ήρθε ο λογαριασμός έλεγε 85 ευρώ τέλος εγκατάστασης γραμμής
franky10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον νοικιασα προσφατα νεο σπιτι στην πατρα και ψαχνω ποια εταιρια να προτιμησω για την συνδεση ιντερνετ...εχω δει τα κλασσικα πακετα της οτε με 24αρι με αστικες χρεωσεις στο τηλεφωνο και της vodafone(πιο φθηνο) το ιδιο και με συμφερει να βαλω και vodafone tv(μια μλκια με καναλια ταινιες και σειρες με 4 ευρω). Η αληθεια ειναι οτι με δελεαζει η προσφορα της βονταφον αλλα οι περισσότεροι απο οτι ακουω εχουν οτε και στην πολυκατοικια μου στον απο πανω οροφο κατεβαζα αρχειο με 1.500k/s περιπου που ειναι πολυ καλο.. επισης δεν ξερω τι παιζει με cyta που εδω παλι ακουγεται πολυ. εσεις τι λετε? εγώ αν δω το μtorrent να πέφτει κάτω από τα 3.5ΜΒ/s τσαντίζομαι Τώρα την πιο γρήγορη adsl πάντως την έχω πετύχει στην forthnet χωρίς αποσυνδέσεις(ναι είμαι από τους άλλους), δεν έχω δοκιμάσει cyta,hol (και μάλλον ουτε πρόκειται). Μένω κοντά στην Κιλκίς (Αγ. Σοφίας μεριά) . Όλα εξαρτώνται από το πόσο μακρυα είσαι από το DSLAM για την ταχύτητα της σύνδεσης... Δεν ξέρω να σου πω για την Vodafone, αλλα δεν θα έβαζα εκτος καποιας τρελής προσφοράς. Δεν θα κοιταζα κάν για σταθερό.. τα φοιτικά cu watch up νομίζω είναι αδύνατο να τα ξεζουμίσεις...
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Καινουριο ιντερνετ στον οτε με 24μηνη δεσμευση ειναι πιο φτηνο απο το αντιστοιχο φοιτητικο (με 12μηνη δεσμευση ομως). Τσεκαρε το.Πατρα σε ποια περιοχη εισαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα