Snolly Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το κόλπο που κάνει είναι να παίζει ένα silent αρχείο ήχου. Έτσι το iOS νομίζει πως κάνει κάτι χρήσιμο και δεν κλείνει το process του. αυτο σηκώνει μεχρι και ban ρε συ 1
polaki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γι'αυτό λοιπόν αφήστε την κάθε Apple να λέει ότι δεν τρώει πόρους το κάθε app στο background, και να το κλείνετε από το App Switcher και είστε ΟΚ. Να προσθέσω βέβαια εδώ ότι εμένα ΠΟΤΕ δεν μου φέρνει καινούρια δεδομένα στο newsfeed, και ΣΙΓΟΥΡΑ (omg & 3 LOL δηλαδή αν το έκανε αυτό) δεν μου παίζει στο background κανένα βίντεο να μου τρώει data είτε το έχω ενεργοποιημένο να τα παίζει αυτόματα είτε όχι!! Δεν ξέρω τί λέει ο τυπάς στο άρθρο του... αλλά σε μένα refresh με την έννοια του download data ΔΕΝ κάνει γιατί το έχω μετρήσει μετά από reset statistics. Μπαταρία ΝΑΙ καταναλώνει, γι'αυτό και το κλείνω από το app switcher/task manager.
akiss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Στο android, πάντως, δουλεύει υπέροχα. 9 στις 10 φορές δεν κάνει update το news feed και γενικώς δεν κατεβάζει τίποτα. Πρέπει να κλείσεις εντελώς την εφαρμογή, ίσως να καθαρίσεις την cache σε recovery mode και άλλα τέτοια όμορφα. edit. Δε μιλάω καν για τα crashes! δοκιμασε το facebook light. πολυ πιο ελαφρυ, και χωρις να σου σκιζει το κινητο.
kirileman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δοκιμασε το facebook light. πολυ πιο ελαφρυ, και χωρις να σου σκιζει το κινητο.Εννοείς το lite? Σέρνεται. Αν καταλαβαίνω καλά, όλα αυτά είναι browsers;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γι'αυτό λοιπόν αφήστε την κάθε Apple να λέει ότι δεν τρώει πόρους το κάθε app στο background, και να το κλείνετε από το App Switcher και είστε ΟΚ. Να προσθέσω βέβαια εδώ ότι εμένα ΠΟΤΕ δεν μου φέρνει καινούρια δεδομένα στο newsfeed, και ΣΙΓΟΥΡΑ (omg & 3 LOL δηλαδή αν το έκανε αυτό) δεν μου παίζει στο background κανένα βίντεο να μου τρώει data είτε το έχω ενεργοποιημένο να τα παίζει αυτόματα είτε όχι!! Δεν ξέρω τί λέει ο τυπάς στο άρθρο του... αλλά σε μένα refresh με την έννοια του download data ΔΕΝ κάνει γιατί το έχω μετρήσει μετά από reset statistics. Μπαταρία ΝΑΙ καταναλώνει, γι'αυτό και το κλείνω από το app switcher/task manager. ΔΕΝ σου τρώει data όταν το κλείνεις απο το app switcher αλλά σου τρώει πάλι μπαταρία γιατί δεν σταματάει να τρέχει γενικότερα (ακόμη και αν του κάνεις kill). Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι η κατανάλωση data.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Η εφαρμογή του Facebook είναι τραγική σε όλα τα λειτουρικά. Και στο Android καταναλώνει πολύ μπαταρία γενικά. Είναι μία απο τις τοπ 5 εφαμογές που "τρώνε" τη μπαταρία ακόμα και όταν δε το χρησιμοποιείς. Και ο σχεδιασμός της και στα 2 λειτουργικά είναι τραγικός.
eXoS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κράτα πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής του Facebook.. μόλις αρχίσει να τρέμει πάτα το (X) Problem Solved. Σωστός! Είναι εντελώς σκουπίδι έτσι κ αλλιώς!
SaFiS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Απο την μια έχουμε την άθλια 9.0.2 που έβγαλε η Apple και απο την άλλη το FB που ξεσκίζει την μπαταρία.Δυστυχώς την πάτησα σαν noob και αναβάθμισα σε 9.0.2.Το FB έτσι προς ενημέρωση, σήμερα μου έφαγε ένα ωραιότατο 12% με κλειστή την ανανέωση και χωρίς να το έχω ανοίξει καθόλου όλη μέρα για δοκιμή.Προς το παρών έφαγε ένα ωραίο Delete και βλέπουμε... Επίσης, για αυτούς που λένε ότι στο Android δεν έχει θέμα.Μάλλον κάποιο λάθος κάνετε.Στο Mi4 που έχω ως 2η συσκευή έχω επίσης μεγάλη κατανάλωση, ειδικά αν το χρησιμοποιήσω κιόλας.Και υπόψιν, δεν φταίει το Android και δεν το κατηγορώ.Το όλο φταίξιμο πάει στου Developers του FB ανεξαρτήτου πλατφόρμας...
Lays Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτή η εμμονή του Facebook να σπάει την εφαρμογή σε περισσότερα κομμάτια δεν το κατάλαβα ακόμα, τι προσπαθεί να αποδείξει, άσε την εφαρμογή ενιαία όπως ήταν παλιά Το Messenger είναι πλεον αυτόνομο (i.e δεν χρειάζεσε Facebook Account για να έχεις Messenger)
8elwADSL Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στο android, πάντως, δουλεύει υπέροχα. 9 στις 10 φορές δεν κάνει update το news feed και γενικώς δεν κατεβάζει τίποτα. Πρέπει να κλείσεις εντελώς την εφαρμογή, ίσως να καθαρίσεις την cache σε recovery mode και άλλα τέτοια όμορφα. edit. Δε μιλάω καν για τα crashes! Στο δικό μου τηλέφωνο με android 5.0 δουλεύει άψογα και δεν έχει κρασαρει ούτε 1 φορά! 2
boogie_thief Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτή η εμμονή του Facebook να σπάει την εφαρμογή σε περισσότερα κομμάτια δεν το κατάλαβα ακόμα, τι προσπαθεί να αποδείξει, άσε την εφαρμογή ενιαία όπως ήταν παλιά αυτο ακριβως ασε που στο android ειμαι στο messenger και ενω διαβαζω το μνμ μου πεταγεται και το μπαλακι απο την facebook εφαρμογη ετσι χωρις λογο αυτο που πρεπει να κανουνε ολες μα ολες οι εταιριες ειναι να δουν τα χαλια τους με τις μπαταριες σταματησαμε να ασχολουμαστε με το πραγματικο προβλημα που ειναι η διαρκεια τους και καθομαστε και λεμε για εφαρμογες και επεξεργαστες και τσακωνονται για το ποιος θα εχει iphone με 3% περισσοτερη διαρκεια... ελεος...βγαλτε σωστες μπαταριες!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα