Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Παντως εγω στο 5s εχω δει καταναλωση 12-14% τι κανει το ios δεν ξερω..

Αναλόγως τη χρήση αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα data και τους πόρους που καταναλώνει όταν δεν το έχεις ανοιχτό στην οθόνη σου. Και το "ωραίο" είναι πως ακόμη κι αν στο ios του έκοβες τα background data, η εφαρμογή έβρισκε τρόπους και προσπαθούσε να κάνει και πάλι συνδέσεις και sync... 

Δημοσ.

Αναλόγως τη χρήση αυτό μπορεί να είναι και φυσιολογικό. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τα data και τους πόρους που καταναλώνει όταν δεν το έχεις ανοιχτό στην οθόνη σου. Και το "ωραίο" είναι πως ακόμη κι αν στο ios του έκοβες τα background data, η εφαρμογή έβρισκε τρόπους και προσπαθούσε να κάνει και πάλι συνδέσεις και sync... 

Εχεις κανα link πανω σε αυτο που λες; Ειναι σοβαρο θεμα..ασε που δειχνει ελλειψη ασφαλειας του ios αν ειναι αληθεις τα λεγομενα σου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχεις κανα link πανω σε αυτο που λες; Ειναι σοβαρο θεμα..ασε που δειχνει ελλειψη ασφαλειας του ios αν ειναι αληθεις τα λεγομενα σου.

Δεν κατάφερνε να ξοδέψει data  και να κάνει sync, απλά προσπαθούσε συνεχώς με αποτέλεσμα να σου καταναλώνει μπαταρία σχεδόν όσο και όταν τα είχες όλα ανοιχτά. :)

• Like 1
Δημοσ.

η αλητεια ειναι πως ενω το εχω disabled στο background app refresh συνεχιζει και καταναλωνει ενεργεια στο "background". σε αυτο δε φερει ευθύνη και η apple; δε θα επρεπε να του κοβει την προσβαση σε πορους; γι αυτο πληρωνουμε το premium του κλειστου OS για να μην κανει ο καθε dev ο,τι γουστάρει.

• Like 2
Δημοσ.

Συζητάμε για το facebook.app. Σημειώνουμε ότι τα ίδια χάλια έχει σε όλες τις πλατφόρμες και μερικοί "καταλαβαίνουν" ότι κατηγορούμε το android γιατί έχουμε iOs συσκευή (ενώ έχουμε για κύρια android -και iOs). Go figure.

• Super Moderators
Δημοσ.

η αλητεια ειναι πως ενω το εχω disabled στο background app refresh συνεχιζει και καταναλωνει ενεργεια στο "background". σε αυτο δε φερει ευθύνη και η apple; δε θα επρεπε να του κοβει την προσβαση σε πορους; γι αυτο πληρωνουμε το premium του κλειστου OS για να μην κανει ο καθε dev ο,τι γουστάρει.

Εγώ πάντως το αφαίρεσα εντελώς και έβαλα το shortcut απο τη σελίδα.

• Like 1
Δημοσ.

http://forums.macrumors.com/threads/hows-your-battery-life-looking-so-far.1921585/page-28

Με βαση τους χρονους που βλεπω εδω, και οι περισσοτεροι δεν εχουν καν fb αλλα πολυ υψηλο safari (μαλλον χρησιμοποιουν απο εκει το fb), τοτε ρουφαει την μπαταρια πολυ γρηγορα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

http://forums.macrumors.com/threads/hows-your-battery-life-looking-so-far.1921585/page-28

Με βαση τους χρονους που βλεπω εδω, και οι περισσοτεροι δεν εχουν καν fb αλλα πολυ υψηλο safari (μαλλον χρησιμοποιουν απο εκει το fb), τοτε ρουφαει την μπαταρια πολυ γρηγορα. 

Όταν χρησιμοποιείς το safari είναι λογικό να έχεις και τη μεγαλύτερη κατανάλωση από αυτό. Το θέμα είναι να μη συμβαίνει αυτό όταν έχεις κλειστό το app ή την οθόνη γενικότερα.

Δημοσ.

Όταν χρησιμοποιείς το safari είναι λογικό να έχεις και τη μεγαλύτερη κατανάλωση από αυτό. Το θέμα είναι να μη συμβαίνει αυτό όταν έχεις κλειστό το app ή την οθόνη γενικότερα.

Ναι γνωριζω. Απλα συγκρινα τα ποστς που εχουν fb με αυτα που δεν εχουν με βαση τις ωρες οθονης. Σε καποια ειχε διαφορα, αν και γενικα τα 6-6ς τα πανε ηδη αρκετα καλα απο μπαταρια.

Δημοσ.

Στο android, πάντως, δουλεύει υπέροχα. 9 στις 10 φορές δεν κάνει update το news feed και γενικώς δεν κατεβάζει τίποτα. Πρέπει να κλείσεις εντελώς την εφαρμογή, ίσως να καθαρίσεις την cache σε recovery mode και άλλα τέτοια όμορφα.

edit. Δε μιλάω καν για τα crashes!

Εμ που να τα βρει το Facebook τα λεφτά να φτιάξει εφαρμογή της προκοπής.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το κόλπο που κάνει είναι να παίζει ένα silent αρχείο ήχου. Έτσι το iOS νομίζει πως κάνει κάτι χρήσιμο και δεν κλείνει το process του.
  • Like 2
Δημοσ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το κόλπο που κάνει είναι να παίζει ένα silent αρχείο ήχου. Έτσι το iOS νομίζει πως κάνει κάτι χρήσιμο και δεν κλείνει το process του.

Αν όμως κάποιος κλείσει την εφαρμογή από το App Switcher συνεχίζει να εκτελείτε στο παρασκήνιο;

Δημοσ.

Μιλάμε για την πιο κακογραμμένη και βαριά εφαρμογή ανεξαρτήτως OS. Η λύση είναι να την γράψουν ξανά από την αρχή. Έχω πετάξει εδώ και καιρό και το ανοίγω μόνο από browser.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...