DigitalElf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα στο forum. Θέλω να αγοράσω το παραπάνω ποντίκι η άμεσα από mionix.net η από το amazon.co.uk. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως με τα cc. Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ.
Bender83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εχει ενα στα μεταχειρισμενα παντως αν σε ενδιαφερει. Με τα CC ουτε εγω ξερω τι γινεται.
Papakitou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 θα σου προτεινω να περιμενεις να το ξαναβαλει το massdrop, και με το γνωστο κολπο με το paypal θα το αγορασεις απο κει.. απλα θελει υπομονη
DigitalElf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 θα σου προτεινω να περιμενεις να το ξαναβαλει το massdrop, και με το γνωστο κολπο με το paypal θα το αγορασεις απο κει.. απλα θελει υπομονη και με το γνωστό κόλπο με το paypal...χμμμ δεν το γνωρίζω. Θέλεις να μου πεις τι και πως? Η ένα λινκ να διαβάσω? Εχει ενα στα μεταχειρισμενα παντως αν σε ενδιαφερει. Με τα CC ουτε εγω ξερω τι γινεται. Το είδα άλλα προτιμώ να το πάρω καινούργιο.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Από το amazon Αγγλίας και Γερμανίας έχω αγοράσει κανονικά με πιστωτική της alpha εδώ και μέρες.
DigitalElf Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Από το amazon Αγγλίας και Γερμανίας έχω αγοράσει κανονικά με πιστωτική της alpha εδώ και μέρες. Τι αγόρασες είναι το θέμα.
Bender83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει σημασια τι αγορασε αλλα ποιος ηταν ο seller αν στελνει Ελλαδα κλπ κλπ. Αν το αμαζον δεχτηκε την καρτα του, τοτε λογικα θα ισχυει το ιδιο και για το Naos.
Papakitou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 και με το γνωστό κόλπο με το paypal...χμμμ δεν το γνωρίζω. Θέλεις να μου πεις τι και πως? Η ένα λινκ να διαβάσω? Το είδα άλλα προτιμώ να το πάρω καινούργιο. http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/page-14
DigitalElf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/page-14 Να σε καλά, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα