Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.

Θέλω να αγοράσω το παραπάνω ποντίκι η άμεσα από mionix.net η από το amazon.co.uk. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως με τα cc. Αν κάποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλώ. 

Δημοσ.

θα σου προτεινω να περιμενεις να το ξαναβαλει το massdrop, και με το γνωστο κολπο με το paypal θα το αγορασεις απο κει..

απλα θελει υπομονη 

Δημοσ.

θα σου προτεινω να περιμενεις να το ξαναβαλει το massdrop, και με το γνωστο κολπο με το paypal θα το αγορασεις απο κει..

απλα θελει υπομονη 

και με το γνωστό κόλπο με το paypal...χμμμ δεν το γνωρίζω. Θέλεις να μου πεις τι και πως? Η ένα λινκ να διαβάσω?

Εχει ενα στα μεταχειρισμενα παντως αν σε ενδιαφερει. Με τα CC ουτε εγω ξερω τι γινεται.

Το είδα άλλα προτιμώ να το πάρω καινούργιο. 

Δημοσ.

Από το amazon Αγγλίας και Γερμανίας έχω αγοράσει κανονικά με πιστωτική της alpha εδώ και μέρες.

Τι αγόρασες είναι το θέμα.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια τι αγορασε αλλα ποιος ηταν ο seller αν στελνει Ελλαδα κλπ κλπ. Αν το αμαζον δεχτηκε την καρτα του, τοτε λογικα θα ισχυει το ιδιο και για το Naos.

Δημοσ.

και με το γνωστό κόλπο με το paypal...χμμμ δεν το γνωρίζω. Θέλεις να μου πεις τι και πως? Η ένα λινκ να διαβάσω?

Το είδα άλλα προτιμώ να το πάρω καινούργιο. 

http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/page-14

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...