djkokalis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια οικονομική 32άρα τηλεόραση για ένα χώρο ο οποίο θα χρησιμοποιείται για ενοικίαση. Τι μου προτείνετε; Θέλω οπωσδήποτε να έχει usb που να υποστηρίζει playback ακόμη και αν οι υπότιτλοι είναι ως ξεχωριστώ αρχείο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια οικονομική 32άρα τηλεόραση για ένα χώρο ο οποίο θα χρησιμοποιείται για ενοικίαση. Τι μου προτείνετε; Θέλω οπωσδήποτε να έχει usb που να υποστηρίζει playback ακόμη και αν οι υπότιτλοι είναι ως ξεχωριστώ αρχείο. Ευχαριστώ Καλημέρα, καλό είναι να αναφέρεις το όριο χρημάτων που μπορείς να διαθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κοντά στα 250 ευρώ. Αν είναι και κάτω από 200 ακόμη καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/6633529/LG-32LF5610.html https://www.skroutz.gr/s/5711034/F-U-FL32408.html μια αν θες να εξαντλησεις το budget και μια πολυ πολυ οικονομικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Βάλε κάτι παραπάνω και πάνε στην πρώτη (LG), που σου πόσταρε ο φίλος από πάνω. Ή πας σε αυτή: Site: LG , που είναι φθηνότερη, αλλά με λιγότερα Hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 περα του οτιειναι λιγοτερα τα hz ειναι και HD ready ενω η αλλη FHD οποτε αξιζει 100% να δωσει λιγα παραπανω λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ για τις προτάσεις. Η full hd της lg παίζει κανονικά και από usb και ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derorist Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ για τις προτάσεις. Η full hd της lg παίζει κανονικά και από usb και ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους; Σε mkv κ σε mp4 αρχεια, σιγουρα!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα