Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/afigranthres/155730-united-due12

Δεύτερη τιμή στο skroutz 177€.

Ότι πρέπει για τον χειμώνα σε τρομερή τιμή.

Ικανότητα Αφύγρανσης 12 lt/ημέρα Ισχύς 260 Watt Κάλυψη Χώρου 40 m² Επίπεδο Θορύβου 44,6 dB Χωρητικότητα Δοχείου Νερού 2,5 lt Δυνατότητες & Λειτουργίες Αυτόματη Επανεκκίνηση, Σύνδεση Αποχέτευσης, Με Συμπιεστή

Επεξ/σία από GIOMIL
  • Like 3
Δημοσ.

τον έχω κανά 4 χρόνια. ειναι τρομερά βαρής, κάνει αρκετό θόρυβο σε σχέση με έναν άλλον που έχω αλλά ίσως είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε αφηγραντήρα τα τελευταία χρόνια. πραγματικά. για όσους θέλουν να τον βάλουν σε δωμάτιο/ χώρο με άπειρη υγρασία και να κάνει δουλεία ίσως είναι ότι καλύτερο. του βάζεις και από πίσω ένα λάστιχο για το νερό για να μην αδειάζεις τον κάδο συνέχεια και σε 2 μέρες το δωμάτιο / ο χώρος είναι σαν καινούργια

Δημοσ.

Με τρομαζει το united, ειναι ωραια τιμη, αλλα εχω πικρη εμπειρια απο ατμοκαθαριστη united που δουλεψε ελαχιστα και χαλασε κατοπιν εγγυησεως. Διλημμα...

Δημοσ.

Εχω το προηγουμενο μοντελο το ειχα παρει 99 απο praktiker δουλευει ασταματητα 2 χειμωνες απλως κανει λιγο παραπανω θορυβο.Εχει λειτουργιες που μονο πολυ ακριβα εχουν.

Δημοσ.

για οποιον το φοβαται υπαρχει 4χρονη εγγυηση με 4 αντικαταστασεις με 20 ευρω.

επισης οποιος θελει να πληρωσει με ατοκες δόσεις ας προσθεσει κατι πολυ φτηνο ακομα για να παει 100+ ευρω ο λογαριασμος και να γινουν 6 οι ατοκες και οχι 3 που ειναι για κατω των 100ε

εγω παντως που εχω πολυ υγρασια και θα το εχω να ανοιχτο 24/7 ,αν προχωρησω σε αγορα θα παρω και την εξτρα εγγυηση

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Ψάχνω για έναν Αφυγραντήρα καθώς στο σπίτι υπάρχει απίστευτη υγρασία όπως επίσης εχθές πήγε σε έναν γιατρό η μητέρα μου για τους πόνους που έχει στην πλάτη κτλ και της είπε ότι ένας Αφυγραντήρας θα την βοηθήσει και γενικώς το σπίτι δεν θα είναι και τόσο κρύο τον χειμώνα.

Αξίζει άραγε να δώσει λεφτά για να πάρει κάτι τέτοιο? Εσείς που χρησιμοποιείτε έχετε δει διαφορά?Ναι η όχι?

Επίσης τι πρέπει να προσέξει από την μεριά κατανάλωσης προκειμένου να μην καίει πολύ και έρθει μετά κανένας υψηλός λογαριασμός ΔΕΗ :P

Ευχαριστώ.
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Ψάχνω για έναν Αφυγραντήρα καθώς στο σπίτι υπάρχει απίστευτη υγρασία όπως επίσης εχθές πήγε σε έναν γιατρό η μητέρα μου για τους πόνους που έχει στην πλάτη κτλ και της είπε ότι ένας Αφυγραντήρας θα την βοηθήσει και γενικώς το σπίτι δεν θα είναι και τόσο κρύο τον χειμώνα.

Αξίζει άραγε να δώσει λεφτά για να πάρει κάτι τέτοιο? Εσείς που χρησιμοποιείτε έχετε δει διαφορά?Ναι η όχι?

Επίσης τι πρέπει να προσέξει από την μεριά κατανάλωσης προκειμένου να μην καίει πολύ και έρθει μετά κανένας υψηλός λογαριασμός ΔΕΗ :P

Ευχαριστώ.

Αν η υγρασία είναι πολύ υψηλή θα δεις διαφορά... Αν δεις σε κάποιο χώρο τη μούχλα του τοίχου να εξαφανίζεται μπορεί και να το λατρέψεις... Αν πάλι έχετε στο σπίτι κανέναν με προβλήματα αλεργιών κτλ και με κάτι τέτοιο τα δεις να κοβονται πιστεψε με θα ξεχάσεις πλήρως ότι καίει ρευμα και ότι δε θα μπορείς χωρίς αυτό... Η δική μου μάνα μετά απο μια επίσκεψη και συζήτηση με την αδερφή της ήρθε σήμερα και μου είπε "Βρε έναν αφυγραντήρα να αγοράσουμε για όλο το σπίτι"...

Διαφορα στη θερμοκρασία θα δεις 1-2 βαθμούς οπότε απο εκεί θα κάνεις απόσβεση το ρευμα που καίει, εγώ αγαπητέ συμφορουμίτη μάλλον θα πάω για αυτό http://www.skroutz.gr/s/4620747/Inventor-DE-MDT-20.html αλλά θέλω να το ψάξω λίγο ακόμα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τον έχω κανά 4 χρόνια. ειναι τρομερά βαρής, κάνει αρκετό θόρυβο σε σχέση με έναν άλλον που έχω αλλά ίσως είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε αφηγραντήρα τα τελευταία χρόνια. πραγματικά. για όσους θέλουν να τον βάλουν σε δωώμάτιο/ χώρο με άπειρη υγρασία και να κάνει δουλεία ίσως είναι ότι καλύτερο. του βάζεις και από πίσω ένα λάστιχο για το νερό για να μην αδειάζεις τον κάδο συνέχεια και σε 2 μέρες το δωμάτιο / ο χώρος είναι σαν καινούργια

πήρα τον united due-12/due-18 και ενώ έχω υγρασία ο κάδος εδώ κ 4 ώρες δεν έχει σταγόνα νερό, μήπως δεν τον έχω βάλει στην σωστή ρύθμιση?Σήμερα τον πήρα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...