djsnho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα σας παιδες (η μαλλον καλημερα)! ως αρχαριος και εγω ειπα να πειραματιστω με το sp μου το οποιο με ειχε νευριασει λογω του μεγαλου χρονου αποκρισης + οτι εδω και καιρο σκεφτομουν να βαλω custom rom (βεβαια δεν ηξερα το πως).με τα πολλα καταφερα να ξεκλειδωσω το bootloader, κατεβασα και τα ζιπ απο την ρομ τα περασα στην sd, περασα και το cwm recovery, κανω τα cleaning σε cache/data και format στο system! κατα την διαρκεια ομως του install εμφανιστηκε καποιο ειδους error! και εχω μεινει με το κινητο απλα να λεει sony οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη ευχαριστω 1
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα. Δεν ξερω αυτο που θα σου πω αν πιασει αλλα δεν χανεις και κατι... Πρώτα από όλα προσπάθησε να μπουτάρεις σε safe mode (νομίζω πατάς μενού+power on αλλιώς ψάξε λίγο στο νετ) ώστε αν μπεις να σώσεις δεδομένα χρήστη. Αν δεν δουλέψει αυτό, κατέβασε το PC companion από κάποιο λινκ της Sony, εγκατέστησέ το σε pc με win7 και άνοιξέ το, θα σου ζητήσει να επιλέξεις μοντέλο, θα κατεβάσει κάποια data και θα σου δείξει πως να συνδέσεις το τηλέφωνο με το pc (π.χ. θα σου πει κράτα πατημένο το Χ και συνέδεσε το usb). Εκει, ελπίζω οτι θα βρεις κάποια επιλογή repair που να μην σβήνει τα δεδομένα χρήστη, αλλιώς θα κάνεις restore και θα φλασαριστεί το κινητό με τη στοκ ρομ εξαρχής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορτισμένη η μπαταρία, το κινητό το συνδεεις με το PC όταν είναι κλειστό - βάλε το PC companion και θα δεις αναλυτικά.... δες και εδώ https://m.youtube.com/watch?v=2r0J0eq5ye4 καλησπερα σας παιδες (η μαλλον καλημερα)! ως αρχαριος και εγω ειπα να πειραματιστω με το sp μου το οποιο με ειχε νευριασει λογω του μεγαλου χρονου αποκρισης + οτι εδω και καιρο σκεφτομουν να βαλω custom rom (βεβαια δεν ηξερα το πως). με τα πολλα καταφερα να ξεκλειδωσω το bootloader, κατεβασα και τα ζιπ απο την ρομ τα περασα στην sd, περασα και το cwm recovery, κανω τα cleaning σε cache/data και format στο system! κατα την διαρκεια ομως του install εμφανιστηκε καποιο ειδους error! και εχω μεινει με το κινητο απλα να λεει sony οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη ευχαριστω ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ FORMAT!!!. Αν το πατήσετε, θα βάλετε τα κλάμματα και θα ρωτάτε πώς να σώσετε το κινητό σας, και σίγουρα δεν το θέλετε, οπότε επαναλαμβάνω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT, δεν είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν σβήνει απλά τα δεδομένα σας, σβήνει ΟΛΗ ΤΗ ROM της συσκευής, σαν να κάνετε πλήρες format έναν σκληρό δίσκο, μια usb μνήμη κλπ. Ακόμη κι αν βρείτε το πλήρες firmware της συσκευής, δεν θα χετε IMEI, και θα χρειαστείτε άλλο ένα tutorial για να αποκτήσει η συσκευή σας IMEI και να μπορεί να κάνει κλήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα