Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες με σκατάνθρωπο και βρίσε με όπως θέλεις. Όμως, εύχομαι να σε βρούνε και να σε πιάσουν. Κάτι τέτοιοι -και πολλοί άλλοι βέβαια- πρέπει να μπουζουριαστούν. 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες με σκατάνθρωπο και βρίσε με όπως θέλεις. Όμως, εύχομαι να σε βρούνε και να σε πιάσουν. Κάτι τέτοιοι -και πολλοί άλλοι βέβαια- πρέπει να μπουζουριαστούν. 

ο εαυτος σου δεν κουραστηκε να σε βριζει;

μπορεις να προσευχεσαι για πιο μελετημενα δρομολογια λεωφορειων

ή για ενα φτηνο διπλωμα στα 14, με το αναλογο training

αν βαρεθεις να κανεις τεμεναδες στους μπατσους

Δημοσ.

Όχι αγαπητέ, όσα λες είναι λόγια του αέρα. Το σημαντικότερο στην οδήγηση είναι η συνείδηση -ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-. Μόνοι οι "μπάτσοι" λοιπόν είναι αυτοί που σώζουν ζωές όταν εκλείπει η συνείδηση. 

• Like 2
Δημοσ.

ο εαυτος σου δεν κουραστηκε να σε βριζει;

μπορεις να προσευχεσαι για πιο μελετημενα δρομολογια λεωφορειων

ή για ενα φτηνο διπλωμα στα 14, με το αναλογο training

αν βαρεθεις να κανεις τεμεναδες στους μπατσους

Αυτό πως ακριβώς θα μπορούσε να δουλέψει;!

Δημοσ.

η συνειδηση οπως και ο μπατσος χρειαζονται και το αναλογο training

θεωρουμε οτι η "ποσοτητα της συνειδησης" ειναι αυτη που θα καθορισει την αναγκη υπαρξης των "μπατσων";

Ή οτι η συνειδηση παιζει και τον ρολο του εσωτερικου μπατσου;

Τι ειναι αυτο που κανει καποιον να θελει να οδηγησει χωρις διπλωμα;

αναγκη ή ευχαριστυση; Συνδυασμος και των 2;

Ή μια ταση να βγαλει την καυλα-περιεργεια της ηλικιας του; Που θα μπορουσε να βγει και με ενα καλο ποδηλατο ή ακομα και με κατι αλλο μη τροχοφορο

Ή θελει να φαινεται οδηγος στα φιλαρακια του;

Ή "απαγορευεται να οδηγησει." Τελος. Δεν ειναι δικο μας θεμα, ειναι τον μπατσων που πληρωνουμε γι' αυτο. Ας παει σε μια καρτοπιστα στην τελικη

Ο χειρισμος οχηματος και η κυκλοφορια σε δημοσιο δρομο ειναι τελειως ξεχωριστα πραγματα;

Ή εχουν αμφιδρομη σχεση;

Γιατι το κυνηγι με τους "μπατσους" ειναι μια απολαυση;

Τι μας πειραζει περισσοτερο; Το οτι δεν εχει περασει μια μουφα εστω διαδικασια (διπλωμα) ωστε να ειμαστε  (και εμεις και αυτος) υλικα καλυμμενοι σε ενδεχομενη μαλακια;

Ή το οτι η μαλακια 99% θα γινει αν δεν βελτιωσουμε πρωτα τους "χειριστες" (ακομα και τους ηλιθιους γονεις που αφηνουν τα παιδακια να παιζουν μπαλα στον δρομο; Γιατι δεν πανε σε μια αλανα;)

(παω για φλαντζα...)

Αυτό πως ακριβώς θα μπορούσε να δουλέψει;!

http://www.saaq.gouv.qc.ca/en/driver_licence/classes/class_6d.php

σιγουρα καλυτερο θα ηταν να φτιαξουμε πρωτα τα ΜΜΜ, ωστε να μην υπαρχει αναγκη οδηγησης

"You must not drive alone; an accompanying driver must sit in the front passenger seat. This is the only person who can be in the front seat with you while you drive. The accompanying driver must have a valid Class G (or higher) licence, at least four years of driving experience and a blood-alcohol level of less than .05 per cent when accompanying you"

http://www.mto.gov.on.ca/english/dandv/driver/handbook/section1.9.1.shtml

Δημοσ.

ρε φιλε και εγω οδηγουσα στο χωριο και αμαξι και μηχανακια μηχανες και υπερκυβισμενα μηχανακια που βαζαμε κοντρες και τρακτερ που πηγαινα για δουλεια απο μαλακια μου και του πατερα μου!!πες εγω τωρα που ειμαι 30+ και εχω διπλωμα απο τα 18 για ολα παραβιαζω ενα στοπ απο απροσεξια γιατι μου εχει τυχει να ειναι κρυμμενο πισω απο δεντρο και απλα εκοψα ταχυτητα απο κωλοφαρδια πεταχτο και με βαρεσεις εσυ στα πλαγια ή εγω να πεσω πανω σου και με τραυματισεις και πιο ακραιο να με σκοτωσεις!!Τι γινεται αγορι μου τοτε?

Δημοσ.

το ιδιο δεν ειναι?ποιος θα φταιει παλι?

ποιος ειναι νομιμος και ασφαλισμενος και ας φταιει?εγω αρα τι γινεται σε τετοια φαση?

Δημοσ.

αν και οι 2 σας κινειστε με 30

και αν

και οι 2 σας κινειστε με 80

θα εχει διαφορα;

Το θεμα ειναι ποιος θα φταιει ή ποιος θα πληρωσει;

σου φανηκε καθολου οτι επικροτω την οδηγηση σε δημοσιο δρομο χωρις διπλωμα;

fyi

δικαιολογω

επικροτω

Δημοσ.

οχι εγω εκφερω γνωμη ως προς το θεμα της οδηγησης χωρις διπλωμα!καταλαβα τι εννοεις εσυ και οτι δεν την επικροτεις!!!και εμπας η περιπτωση ειναι 17 δεν μπορει να περιμενει 12 μηνες το πολυ αν το τωρα μπηκε στα 17?

Δημοσ.

δεν θα ηταν καλυτερο να πηγαινει με τον μπαμπα σε μια αλανα για να εχει μαθει 5 βασικα πραγματα;

Εστω το παρκαρισμα και να πει ο εκπαιδευτης "καλα ρπμ μεταλλαγμενη νυχτεριδα ειναι αυτος;"

Αν βγαζει και καυλες να παει για καρτ

Μετα θα εχει λιγοτερα αγχη να αντιμετωπισει στην κυκλοφορια σε δημοσιο δρομο

• Like 2
Δημοσ.

Επισης αμα θελει μπορει να παρει το μπαμπα του και να πανε στη πιστα στα μεγαρα για να μαθει και υψηλες ταχυτητες και συναμα δυνατα φρεναρισματα!!!βεβαια να οδηγει ο μπαμπας του μεχρι τα μεγαρα

Δημοσ.

καλυτερα πατημενο χωματακι για αρχη

Γλιστραει πιο προοδευτικα με μικροτερες ταχυτητες και θα μαθει πιο ευκολα να παιζει με τα ορια της προσφυσης και να τα χρησιμοποιει κατα βουληση

Ειναι και τσαμπα, χαλαει και λιγοτερο λαστιχο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...