Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εγω την εκανα την βλακεια και δεν αξιζε μονο και μονο το αγχος οδηγουσα απο τα 12 στο χωμα, και απο τα 15 εβγαινα με μεγαλα μηχανακια σε δημοσιο δρομο. Ευτυχως ημουν τυχερος και με θεωρω μαλακα και εμενα και τους νομιμους ιδοκτητες των οχηματων 2
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πρώτη φορά αυτοκίνητο στον δάσκαλο οδήγησα πάντως!
anwnymh29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν την κάναμε όλοι! Σωστα...στην επαρχια παντως ειναι συνηθες να οδηγουν ανηλικοι αυτοκινητα ή μηχανακια.Δυστυχως. 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 μεγαλες αποστασεις, αραια δρομολογια ΜΜΕ και καπου αλλου οδηγανε νομιμα 50αρια απο τα 14
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σωστα...στην επαρχια παντως ειναι συνηθες να οδηγουν ανηλικοι αυτοκινητα ή μηχανακια.Δυστυχως. Σίγουρα, αν κι εγώ από επαρχία είμαι! Συμβαίνει συχνά όντως όμως! 1
anwnymh29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα, αν κι εγώ από επαρχία είμαι! Συμβαίνει συχνά όντως όμως! Εγω οδηγουσα μηχανη απο τα 13 μου..καθαρα απο τυχη γλυτωσα τα χειροτερα..Απορω,μανα δεν ειχα?? Aμαξι εμαθα απο την σχολη οδηγων Σε τετοιες περιπτωσεις παντως τα θελει και λιγο ο πισινος των γονιων..Περα απο το νομικο ζητημα του θεματος που παιζουν την κεφαλα τους,παιζουν και την ζωη του παιδιου τους,γιατι οκ στα 14-15 δεν εχεις και ιδιαιτερη οδηγικη ικανοτητα και παιδεια..συν την μαλακια στον εγκεφαλο που παιζει σε αυτην την ηλικια. 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εγω οδηγουσα μηχανη απο τα 13 μου..καθαρα απο τυχη γλυτωσα τα χειροτερα..Απορω,μανα δεν ειχα?? Aμαξι εμαθα απο την σχολη οδηγων Σε τετοιες περιπτωσεις παντως τα θελει και λιγο ο πισινος των γονιων..Περα απο το νομικο ζητημα του θεματος που παιζουν την κεφαλα τους,παιζουν και την ζωη του παιδιου τους,γιατι οκ στα 14-15 δεν εχεις και ιδιαιτερη οδηγικη ικανοτητα και παιδεια..συν την μαλακια στον εγκεφαλο που παιζει σε αυτην την ηλικια. Κυρίως φταίξιμο των γονιών είναι. Απλά δυσκολεύει την κατάσταση ότι μπορεί όλη η παρέα να έχει μηχανάκι πχ οπότε για να μην χαλάσουν το χατίρι στο δικό τους παιδί υποκύπτουν κι αυτοί 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ο πατερας μου ειχε πει στην μανα μου "...για να μην ανεβαινει το παιδι δικαβαλο ή οδηγαει τιποτα ρημαδια μηχανακια φιλων του..." με το καταλληλο training (και συναισθηματικο) θα μπορουσε καποιος να κυκλοφορει με ασφαλεια απο τα 15 του (ΟΚ ισως οχι και μηχανακια με 150 αλογα)
tarantules Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ από τα 12 οδηγούσα αυτοκίνητο αλλά με τον πατέρα μου δίπλα και σε χωμάτινη αλάνα, όχι δρόμο, για να μάθω... Πάταγα συμπλέκτη και εξαφανιζόμουνα στο κάθισμα . Αν δεν μπορείς να κάνεις υπομονή, μέχρι τα 18, να έχεις πάντα δίπλα σου έναν ενήλικα με δίπλωμα , κατά προτίμηση τον ιδιοκτήτη του οχήματος για την περίπτωση που εμπλακείς σε οποιοδήποτε ατύχημα. Στη θέση σου θα έκανα υπομονή μιας και είναι λίγο το χρονικό διάστημα μέχρι να μπορείς να βγάλεις δίπλωμα και είναι κρίμα να γίνει η στραβή και να τρέχεις εκός από σένα και τους γονείς σου.Να ήταν πριν 10-15 χρόνια που δεν κυκλοφορούσαν τόσοι μουρλοί στο δρόμο να σου έλεγα οδήγα αλλά με προσοχή (αν και δεν θα έπρεπε). Αλλά ειδικά σήμερα, με τόσους καθυστερημένους στο δρόμο, είναι φύση αδύνατο να μην σου συμβεί το παραμικρό , με δεδομένο πάντα οτι είσαι πολύ προσεκτικός από τη μεριά σου. Υπομονή κάνε όπως όλοι μας.... 1
farcry2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατί αμα εχει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου δεν τον πανε δικαστήριο;
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 γιατι ο απεναντι θα προτιμησει να κανει μοκο, προκειμενου να κανει το αμαξακι του καινουριο 1
tarantules Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 γιατι ο απεναντι θα προτιμησει να κανει μοκο, προκειμενου να κανει το αμαξακι του καινουριο Αυτό ακριβώς, ενώ αν είναι μόνος του δεν έχει ελπίδα να το σώσει...
paylidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 πες μου που κυκλοφορείς, θελω να αλλαξω τον μπροστινό που προφυλακτηρα τζαμπα γιατι εχει κατι γρατζουνιες... αδερφε πιο παρανομο πραγμα δε βρηκες να κάνεις; αυτοφωρο εχει για εσένα άμεσα και παίρνει η μπαλα και τον ιδιοκτήτη του αυτοκινητου... 3
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 εισαι επαρχια σε καποιο χωριο με 500κατοικους?ή σε καποιο μερος που αποφασιζεις να βγεις εθνικη και να πας στο μεγαλο χωριο που χει μερικες χιλιαδες κατοικους? σε ολες τις περιπτωσεις λαθος εισαι αλλα κουβεντα να γινετε... αν γινει ατυχημα ο αλλος μπορει να αναγκασει εσενα-γονεις να τον πληρωνετε για αρκετα χρονια... αν σε σταματησουν σε 1η φαση δεν νομιζω οτι θα σ κανουν κατι αλλιως πας αυτοφωρο και την επομενη μερα εισαγγελεα κτλ φυλακη δεν θα μπεις αλλα να χουν μερικα χιλιαρικα στην ακρη για εξαγορα ημερων φυλακισης+προστιμο+δικαστηριο...
psomakiablog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 οχι γλυφαδα ειμαι αθηνα νοτια προαστια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα