Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι 17 και οδηγαω το αμαξι του πατερα μου για καμια βολτα μιας και ξερω καλα να οδηγαω και δεν παραβιαζω τον κοκ ποτε  αμα με σταματησουν μπορειτε να μου πειτε τι γινετε ? πως το πανε   τι να κανω  αμα με σταματησουν  οποιος του εχει συμβει να ειναι ανηλικος και να οδηγαει να πει γτ εχω ανχος καθε φορα μην με σταματησουν... περιμενω να μου πειτε

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προτείνω αν σου κάνουν σήμα να μη σταματήσεις. Συνήθως βαριούνται να κυνηγήσουν και γράφουν μόνο αυτούς που σταματάνε. Γιολο

• Like 7
Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι 17 και οδηγαω το αμαξι του πατερα μου για καμια βολτα μιας και ξερω καλα να οδηγαω και δεν παραβιαζω τον κοκ ποτε  αμα με σταματησουν μπορειτε να μου πειτε τι γινετε ? πως το πανε   τι να κανω  αμα με σταματησουν  οποιος του εχει συμβει να ειναι ανηλικος και να οδηγαει να πει γτ εχω ανχος καθε φορα μην με σταματησουν... περιμενω να μου πειτε

Εσυ θα μας πεις αν σκοτώσεις κανεναν  τι θα κανεις ? γι αυτό δεν έχεις άγχος ?

μην ξαναπαρεις  το αμάξι , δεν σου φταίει σε τίποτα ο πατέρας σου να τον κλείσεις στην  φυλακή

εκτός βέβαια και αν στο δίνει απο μόνος του οπότε ότι και να πάθετε είστε άξιοι της μοίρας σας !

• Like 9
Δημοσ.

εσυ θα μας πεις αν σκοτώσεις κανεναν  τι θα κανεις ?

γι αυτο δεν έχεις άγχος ?

μην ξαναπαρεις  το αμάξι , δεν σου φταίει σε τίποτα ο πατέρας σου να τον κλεισεις φυλακή

εκτος και αν στο δίνει απο μόνος του οπότε οτι και να πάθετε είστε άξιοι της μοίρας σας !

εγω θα σκοτωσω που προσεχω σε καθε στενο επειδη εχω ανχος μην κανω μλκα και εχω το ποδι στο φρενο η ο 18αρις που πηρε διπλωμα και νομιζει οτι μονο αυτος ειναι στον δρομο  γτ αμα θεωρεις οτι με 20ωρες  πρακτικη μπορεις να βγεις στον δρομο τοτε οκ  

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να σκοτώσει μπόμπιρα ακόμη και χωρίς να φταίει

ο νόμιμος θα δικαστεί για φόνο εξ αμελείας και θα παει σπιτάκι του ,  εσυ θα πας στην φυλακή και ο πατέρας σου μαζί

κανε υπομονή μεχρι να βγάλεις δίπλωμα ,  μέχρι τότε μην το παίρνεις

άντε καληνύχτα

• Like 9
Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να σκοτώσει μπόμπιρα ακόμη και χωρίς να φταίει

ο νόμιμος θα δικαστεί για φόνο εξ αμελείας και θα παει σπιτάκι του ,  εσυ θα πας στην φυλακή και ο πατέρας σου μαζί

κανε υπομονή μεχρι να βγάλεις δίπλωμα ,  μέχρι τότε μην το παίρνεις

άντε καληνύχτα

Σωστά. Εσύ που δεν έχεις δίπλωμα θα έχεις μεγαλύτερες ποινές σε περίπτωση που σε πιάσουν. Και θα έχει πρόβλημα και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επειδή στο έδωσε, και θα πρέπει είτε να σε καταδώσει (δήθεν ότι του το έκλεψες), είτε να παραδεχτεί ότι στο έδωσε και να βρει και αυτός τον μπελά του. Αν λες ότι είσαι 17 σημαίνει ότι μπορείς να βγάλεις δίπλωμα σε λιγότερο από ένα χρόνο, γιατί να το διακινδυνεύσεις, δεν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό;

Δημοσ.

Βασικά και μόνο το γεγονός οτί ξέρεις οτί κάνεις κάτι παράνομο και απλά ψάχνεις τρόπο για να μην σε "πιάσουν" είναι αρκετό για να μην παίρνεις το αυτοκίνητο...

Δημοσ.

Οταν βλεπεις μπλοκο κανε οτι χαιρετας καποιον απο την απεναντι πλευρα..

Στα σοβαρα τωρα αν γινει ατυχημα ακομα και αν δεν φταις, πες οτι ενας πεσει πανω σου,μαντεψε ποιος θα την πληρωσει??

Δεν σου λεω τιποτε αλλο γιατι την βλακεια αυτη ολοι την καναμε..

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε σταματήσουν για έλεγχο και διαπιστώσουν ότι είσαι ανήλικος και δεν έχεις δίπλωμα διώκεσαι και εσύ και οι γονείς σου αυτεπάγγελτα, αν το δικαστήριο γίνει σε 1-2 χρόνια πχ, από παρόμοιες περιπτώσεις που έχω ακούσει χωρίς να ξέρω 100% λένε πως αν βγάλεις μέχρι τότε το δίπλωμα και το προσκομίσεις στη δίκη τότε θα πληρώσετε κάποιο πρόστιμο και 1 χρόνο πχ φυλάκιση με αναστολή.Αν τρακάρεις η σε τρακάρουν δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.

Συμφωνώ πως το δίπλωμα ειδικά με το τρόπο που δίνεται στην ελλάδα δεν σε κάνει αυτομάτως ικανό να βγεις στο δρόμο αλλά ρε συ καλώς η κακώς πρέπει να τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες,οκ εσύ κρίνεις ότι χωρίς μαθήματα και εξετάσεις είσαι ικανός να οδηγήσεις,αρκεί όμως αυτό?Δες το και αλλιώς,θα άφηνες κάποιον που δεν είναι χειρούργος αλλά ασχολείται πάρα πολύ ρε παιδί μου και νιώθει ικανός να κάνει μια εγχείρηση και ας μην σπούδασε, θα τον άφηνες να σε εγχειρήσει έστω και για μια απλή εγχείρηση?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα:

Τρακάρεις.Μικροζημιές.Το παίζεις cool

Έρχεται εμπειρογνώμονας.

Σε παίρνουν μυρωδιά οτι δέν παίζει δίπλωμα και καλούν τροχαία.

(εδώ είναι το κομμάτι που θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα την κάνεις μπάτμαν ή οχι)

Αν κάτσεις,όπως ειπώθηκε,σου κόβουν τον κώλο.

Αν φύγεις,θα ψάξουν να σε βρούν και,μάντεψε,θα σου κόψουν τον κώλο.

Οι γονείς σου, στην πορεία, θα σου κόψουν τον κώλο.

Οι φίλοι σου θα σε πάρουν στον κάζο,επειδή σου έχουν κόψει τον κώλο.

Με τα πολλά και μετά απο τόσο κόψιμο,θέλω να πιστεύω οτι θα εξελιχθείς σε έναν οδηγό υπόδειγμα...οπότε ναί,δέν΄κακό,αρκεί να μήν χτυπήσει άνθρωπος...

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια αφηστε το ατυχημα αμα οδηγαω νορμαλ και με σταματησουν τροχαια πες οι γονεις μου ειναι γαματα μπλεγμενοι η απλος πληρωνω 250€

Δημοσ.

Άμα ήταν 250€ ρε φιλαράκι και καθάριζες....εμείς μακάκες είμαστε που βγάλαμε δίπλωμα που κοστίζει περισσότερο??

Δεν θα σου πω για ατυχήματα και δυστυχήματα και άλλα τέτοια γιατί είσαι πορωμένος τώρα και δεν παίρνεις χαμπάρι.

Αν σε πιάσουν....παραβιάζεις ένα σωρό νόμους και άρθρα....και εκτός του ότι το μπουγιουρντί θα είναι μεγάλο...θα πάνε δικαστήριο και τους δικούς σου και σενα (με τις όποιες συνέπειες...)....ρόμπα ξεκούμπωτη δηλαδή...επειδή δεν μπορείς να κάνεις υπομονή καποιους μήνες ακόμα...

Ασφάλεια δεν σε καλύπτει να ξέρεις.. οπότε σε περίπτωση στραβής τον πατέρα σου θα στείλεις φυλακή...

Με λίγα λόγια αν σε σταματήσουν και κανονικά να πηγαίνεις (ειδικά αν είσαι μόνος σου )....σου χουν κόψει τον κώλο.. (αν πέσεις και σε τίποτα ορεξάτους)...και μετά σε βλέπω να βγάζεις δίπλωμα όχι στα 18...αλλά στα 28!!

και κάτι τελευταίο...εσύ μπορεί να είσαι προσεκτικός και κύριος στην οδήγηση σου....έχεις δει τί τσαχλοκούδουνο κυκλοφορεί έξω που δεν μπορεί να πάρει στροφή??Αν πέσει επάνω σου???Κρίμα είναι φιλαράκι...κάνε υπομονή για να είσαι αρχηγός!

Α...υποψην...εκτός απ τα φράγκα για τα πρόστιμα (που δεν εχεις δίπλωμα...που είσαι ανήλικος ...ανασφάλιστος κτλ κτλ ) παίζει και φυλάκιση απο 1 έως 12 μήνες.....και παίρνουν και τις πινακίδες του αυτοκινητου για 1 μήνα...

και bonus game για τον κηδεμόνα σου : 

ΑΡΘΡΟ 99 : Παραχώρηση της οδήγησης οχήματος 1. Απαγορεύεται η παραχώρηση της οδήγησης οδικού οχήματος οε πρόσωπο το οποίο δεν έχει την κατά περίπτωση νόμιμη άδεια οδήγησης, ως και το τυχόν απαιτούμενο πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας ή σε πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία αυτά έχουν αφαιρεθεί για οποιαδήποτε παράβαση. Στη δεύτερη περίπτωση η απαγόρευση ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης των ως άνω ατοιχείων. 2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις της παραγράφου 1 τιμωρείται με φυλάκιση ενός (1) μέχρι έξι (6) μηνών.

• Like 3
Δημοσ.

Οταν βλεπεις μπλοκο κανε οτι χαιρετας καποιον απο την απεναντι πλευρα..

Στα σοβαρα τωρα αν γινει ατυχημα ακομα και αν δεν φταις, πες οτι ενας πεσει πανω σου,μαντεψε ποιος θα την πληρωσει??

Δεν σου λεω τιποτε αλλο γιατι την βλακεια αυτη ολοι την καναμε..

Όχι δεν την κάναμε όλοι! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...