Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ο πατερας μου εχει ενα probook hp 6450b που μου κανει ενα περιεργο προβλημα δεν μπαινει σωστα παρα μονο σε 3 σελιδες ,δηλαδη fb ,google search και  youtube ,στις αλλες μπαινει ενα 15 λεπτο και μετα δεν τις φορτωνει ,παρα μονο αν κανω ρεσταρτ το λαπτοπ ,μου εχει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι να κανω......

Δημοσ.

Καλησπερα στον φιλο...

Ας τα παρουμε με την σειρα :

1)Εχεις windows ;..Ποια εχεις,ειναι αυθεντικα κι αν ναι, τα εχεις ενημερωμενα;

2) Εσαι σιγουρος οτι οι drivers ειναι οι σωστοι και ενημερωμενοι;

3)Εχεις τον σωστο browser ;...Η εχει κατσικωθει κανας ας πουμε  firefox ,ή ας πουμε chrome που ειναι  Ask bar ή κατι τετοιο;

4) Αν τα (1) και (2) τα χεις καλυψει κανε σαρωσεις μπας κι εχεις κανα θεμα (εκτιμω πως θα χεις) :

Emsisoft Emergency kit

Kaspersky antivirus removal

Super antispyware

Malware bytes antimalware

Hitman Pro.

Και ξαναμιλαμε..

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς δες αν απο την συγκεκριμένη σύνδεση απο αλλο υπολογιστή δεν εχουν πρόβλημα οι σελίδες και το internet γενικότερα , απο εκει και πέρα δοκίμασε με καλώδιο και οχι με wifi και πες μας λιγο αν εκτος απο τις σελίδες λειτουργούν ή οχι και αλλες υπηρεσίες που έχουν σχέση με το internet αλλα οχι με σελίδες οπως skype viber αν έχεις κτλπ

Δημοσ.

Καλησπερα στον φιλο...

Ας τα παρουμε με την σειρα :

1)Εχεις windows ;..Ποια εχεις,ειναι αυθεντικα κι αν ναι, τα εχεις ενημερωμενα;

2) Εσαι σιγουρος οτι οι drivers ειναι οι σωστοι και ενημερωμενοι;

3)Εχεις τον σωστο browser ;...Η εχει κατσικωθει κανας ας πουμε  firefox ,ή ας πουμε chrome που ειναι  Ask bar ή κατι τετοιο;

4) Αν τα (1) και (2) τα χεις καλυψει κανε σαρωσεις μπας κι εχεις κανα θεμα (εκτιμω πως θα χεις) :

Emsisoft Emergency kit

Kaspersky antivirus removal

Super antispyware

Malware bytes antimalware

Hitman Pro.

Και ξαναμιλαμε..

1} Το λαπτοπ είναι επανακατασκευασμένο {refurbished} και έχει εγκατεστημένα τα windows 7 pro 64 καθώς και στικερ αυτού .Λογικά είναι γνήσια , επίσης έχω εγκαταστήσει ως αντιικό το panda gold 6 months trial από giveaway.Είναι ενημερωμένα αφού μου έχει βγάλει αναβάθμιση στα 10.

2}πρέπει να είναι μιας και πήγα και έκανα αναβάθμιση από την διαχείριση συσκευων ..του wifi adapter (intel Centrino wireless n-1000)

3)Που και που μου πετάει ένα διαφημιστικό πιθανόν του bitdefender καθως και το γνωστό του παντα.

4) Emsisoft Emergency kit βρήκε 3 potential dangerous ->2 panda security toolbars ,1 kms emulator .exe που το διέγραψα

Kaspersky antivirus removal ->βρήκε 0

Super antispyware -> το πάντα το αντιμετώπισε σαν ιο και το διέγραψε

ΜΒΑΜ =>Δεν βρήκε τίποτα

Hitman Pro => βρήκε πολλά cookies τα οποία και διέγραψα

Δημοσ.

παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!! δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi 

προφανως εσβησα καταλαθος τους drivers το μοντελο του υπολογιστη ειναι hp 635

μπορει καποιοσ να βοηθησει?????

Δημοσ.

παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!! δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi 

προφανως εσβησα καταλαθος τους drivers το μοντελο του υπολογιστη ειναι hp 635

μπορει καποιοσ να βοηθησει?????

Ρωτάς σε λάθος θέμα και έχεις ανοίξει ηδη θέμα για αυτη την απορία σου οποτε περιμένεις απάντηση εδώ προβλημα στο wifi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...