sintalkas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια ο πατερας μου εχει ενα probook hp 6450b που μου κανει ενα περιεργο προβλημα δεν μπαινει σωστα παρα μονο σε 3 σελιδες ,δηλαδη fb ,google search και youtube ,στις αλλες μπαινει ενα 15 λεπτο και μετα δεν τις φορτωνει ,παρα μονο αν κανω ρεσταρτ το λαπτοπ ,μου εχει σπασει τα νευρα και δεν ξερω τι να κανω......
David20 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στον φιλο... Ας τα παρουμε με την σειρα : 1)Εχεις windows ;..Ποια εχεις,ειναι αυθεντικα κι αν ναι, τα εχεις ενημερωμενα; 2) Εσαι σιγουρος οτι οι drivers ειναι οι σωστοι και ενημερωμενοι; 3)Εχεις τον σωστο browser ;...Η εχει κατσικωθει κανας ας πουμε firefox ,ή ας πουμε chrome που ειναι Ask bar ή κατι τετοιο; 4) Αν τα (1) και (2) τα χεις καλυψει κανε σαρωσεις μπας κι εχεις κανα θεμα (εκτιμω πως θα χεις) : Emsisoft Emergency kit Kaspersky antivirus removal Super antispyware Malware bytes antimalware Hitman Pro. Και ξαναμιλαμε.. 1
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καταρχάς δες αν απο την συγκεκριμένη σύνδεση απο αλλο υπολογιστή δεν εχουν πρόβλημα οι σελίδες και το internet γενικότερα , απο εκει και πέρα δοκίμασε με καλώδιο και οχι με wifi και πες μας λιγο αν εκτος απο τις σελίδες λειτουργούν ή οχι και αλλες υπηρεσίες που έχουν σχέση με το internet αλλα οχι με σελίδες οπως skype viber αν έχεις κτλπ
sintalkas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στον φιλο... Ας τα παρουμε με την σειρα : 1)Εχεις windows ;..Ποια εχεις,ειναι αυθεντικα κι αν ναι, τα εχεις ενημερωμενα; 2) Εσαι σιγουρος οτι οι drivers ειναι οι σωστοι και ενημερωμενοι; 3)Εχεις τον σωστο browser ;...Η εχει κατσικωθει κανας ας πουμε firefox ,ή ας πουμε chrome που ειναι Ask bar ή κατι τετοιο; 4) Αν τα (1) και (2) τα χεις καλυψει κανε σαρωσεις μπας κι εχεις κανα θεμα (εκτιμω πως θα χεις) : Emsisoft Emergency kit Kaspersky antivirus removal Super antispyware Malware bytes antimalware Hitman Pro. Και ξαναμιλαμε.. 1} Το λαπτοπ είναι επανακατασκευασμένο {refurbished} και έχει εγκατεστημένα τα windows 7 pro 64 καθώς και στικερ αυτού .Λογικά είναι γνήσια , επίσης έχω εγκαταστήσει ως αντιικό το panda gold 6 months trial από giveaway.Είναι ενημερωμένα αφού μου έχει βγάλει αναβάθμιση στα 10. 2}πρέπει να είναι μιας και πήγα και έκανα αναβάθμιση από την διαχείριση συσκευων ..του wifi adapter (intel Centrino wireless n-1000) 3)Που και που μου πετάει ένα διαφημιστικό πιθανόν του bitdefender καθως και το γνωστό του παντα. 4) Emsisoft Emergency kit βρήκε 3 potential dangerous ->2 panda security toolbars ,1 kms emulator .exe που το διέγραψα Kaspersky antivirus removal ->βρήκε 0 Super antispyware -> το πάντα το αντιμετώπισε σαν ιο και το διέγραψε ΜΒΑΜ =>Δεν βρήκε τίποτα Hitman Pro => βρήκε πολλά cookies τα οποία και διέγραψα
souxoumouxou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δοκίμασε να βάλεις στατική ip στο laptop, μπορεί να είναι θέμα του ρουτερ
sintalkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 το αναβάθμισα στα 10 και μάλλον σταμάτησε
ntori Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!! δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi προφανως εσβησα καταλαθος τους drivers το μοντελο του υπολογιστη ειναι hp 635 μπορει καποιοσ να βοηθησει?????
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 παιδια χρειαζομαι βοηθεια!!!!!! δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi προφανως εσβησα καταλαθος τους drivers το μοντελο του υπολογιστη ειναι hp 635 μπορει καποιοσ να βοηθησει????? Ρωτάς σε λάθος θέμα και έχεις ανοίξει ηδη θέμα για αυτη την απορία σου οποτε περιμένεις απάντηση εδώ προβλημα στο wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα