Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Εγω απλα θα προτεινω και στο μετρο που ειναι δυνατο θα επηρεασω. Η αληθεια ειναι οτι ο μονος υπολογιστης που χρησιμοποει εδω και μερικα χρονια δεν (υπηρχε αναγκη) ειναι ενα 17αρι λαπτοπ με 2gb ram και διπυρηνο@1,83ghz. Οποτε αυτα που συζηταμε τωρα θα ειναι εντελως καινουρια εμπειρια. ειτε με 24αρι, ποσο μαλλον με 27αρι.

Άλλη εμπειρία θα είναι για αυτόν ακόμα και αν πάει σε σύστημα των 600€ αλλά δε μιλάμε για κάτι τέτοιο (δε θυμάμαι να αναφέρθηκε κιόλας),μιλάμε για σύστημα υψηλού budget και εκεί κοιτάς να πάρεις τα καλύτερα σε parts που κάνουν τη διαφορά στη χρήση και κρατάνε καιρό κρατώντας όσο είναι δυνατόν μια ποιοτική ισορροπία συνολικά.Στη συγκεκριμένη κοιτάς για κατάλληλη κάρτα αν και εξαρτάται πόσο βάρος θα δώσεις στα παιχνίδια και πόσο ψηλά θα ορίσεις τις απαιτήσεις αλλά φυσικά και για οθόνη (οθονάρα σε τέτοιο budget) που επηρεάζει κάθε χρήση.Το ότι μπορεί κάποιος να έχει μια οποιοδήποτε 24'' 1080p και να είναι ευχαριστημένος είναι άσχετο με τη κουβέντα για το συγκεκριμένο σύστημα των 1500-1700€.

Για το θέμα του χώρου η κοινή λογική λέει πως οταν δίνεις τέτοιο ποσό δεν θα κολλήσεις στο...γραφείο και υπάρχουν και οι πατέντες,αλλά η κοινή λογική δεν είναι και τόσο κοινή από οτι φαίνεται.Εκτός και αν μιλάμε για κάποια περίπτωση που όντως υπάρχει μεγάλο "χωροταξικό" πρόβλημα.

Δεν τίθεται θέμα ότι χωράει μια καλή 27αρα ισορροπημένα (και για κάποιο από τα καλύτερα μοντέλα χωράει άνετα αν κοιτάξει από Eu) με καλή κάρτα και θα κάνει τη διαφορά και ειδικά όσον αφορά το gaming αν έχει freesync/gsync και απαλλαγεί από tearing και μικρό stuttering που ανέφερες..Για το τελευταίο εγώ που δοκίμασα είδα οτι υπάρχουν πραγματικά οφέλη και σε χαμηλότερα fps και είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξει.Μη ξεχνάς οτι μια τέτοια οθόνη είναι και σοβαρότερη επένδυση με αντοχή στο χρόνο και υπό αυτή την έννοια είναι futureproof και με το ποσό που δίνεις να είναι ανταποδοτικό.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τι ακριβως που δεν εχουμε προτεινει εμεις ηδη δειχνει το παραπανω??

Παντως η Evo για ψιλο σοβαρο overclocking δεν ειναι και ο ts στην περιπτωση μας δεν θα ασχοληθει καν με oc. Ασε που στο εξωτερικο εχουν και αλλες τιμες.

Το κουτι πχ στον τυπα κοστιζει 60$ και σε μας 85+ευρω.....

Συμφωνω παντως απολυτα στην γνωμη του οσον αφορα την αναλυση της οθονης.

Πολλα γελια παντως και στο πληκτρολογιο που στο εξωτερικο κοστιζει 89δολλαρια και στην Ελλαδα σχεδον τα διπλασια χρηματα.....

Δημοσ.

Επανερχομαι λιγο στο θεμα. Ο επεξεργαστης γραφει οτι λειτουργει στα 3.3ghz και με turbo φτανει στα 3.9.

Αν εχω καταλαβει καλα τα στα 3.9 ανεβαινει μονος του μονο οταν χρεαζεται? Για να γινει αυτο χρειαζεται συγκεκριμενη (καλη=ακριβη) μητρικη?

Δημοσ.

Επανερχομαι λιγο στο θεμα. Ο επεξεργαστης γραφει οτι λειτουργει στα 3.3ghz και με turbo φτανει στα 3.9.

Αν εχω καταλαβει καλα τα στα 3.9 ανεβαινει μονος του μονο οταν χρεαζεται? Για να γινει αυτο χρειαζεται συγκεκριμενη (καλη=ακριβη) μητρικη?

Επιλογη απο τα bios ειναι και αν θες εσυ τη βαζεις δεν ειναι αναγκαια.

Δημοσ.

Επιλογη απο τα bios ειναι και αν θες εσυ τη βαζεις δεν ειναι αναγκαια.

σε ολες τις μητρικες?

Δημοσ.

Αν μιλαμε για τον κλειδωμενο i5 ναι δεν εχεις θεμα με τις H170 Μητρικες. Και να σου πω και την αληθεια δεν βοηθαει και καθολου στα παιχνιδια γιαυτο οι περισσοτεροι δεν το εχουν καν ενεργοποιημενο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι, μιας και εχει ερθει η ωρα. Σαν συνθεση (οχι σαν τιμες), πως τη βλεπετε την παρακατω?

post-42276-0-96054500-1447108766_thumb.png

Δημοσ.

Συνηθως οι ψυκτρες εχουν μεσα αλλα δεν ειναι παντα της προκοπης. Και επειδη θα συναρμολογηθει απο εμας και οχι απο το χ καταστημα, γι' αυτο ειπα να παρω μια σχετικα καλη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολοκληρωθηκε τελικα ο υπολογιστης. (Εκτος απο την οθονη).

Μια βοηθεια μονο γιατι δεν ετυχε να πεσει στα χερια μου υπολογιστης με uefi bios.

Επειδη βλεπω πολλα παραπανω σε σχεση με το κλασικο bios, χρειαζεται να "πειραξω" τιποτα ή να τα αφησω ολα στο default?

Λαβετε υποψη οτι ο κατοχος δεν προκειται να μπει ποτε στο bios. Οτι ειναι να γινει θα το κανω εγω και θα του το δωσω ετοιμο.

Δημοσ.

Κλειδωμενο επεξεργαστη εχεις αρα δεν νομιζω να χρειαζεται τιποτα.Αντε μπες στο bios να δεις μονο για τις ram σε τι συχνοτητα τρεχουν.

Δημοσ.

Στα 2133 βλεπω οτι τις γραφει. Αλλα μου εχει και επιλογη για ενα xmp profile. Να το ενεργοποιησω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...