Danah K. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για καινούργιο λάπτοπ. Είχα εδώ και 3-4 χρόνια TURBOX και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Μετά από τόσα χρόνια δεν κολλάει καθόλου. Βέβαια το έχω διαλύσει το καημένο το λάπτοπ, οπότε τώρα χρειάζομαι καινούργιο. Εκτός από TURBOX που θα ξανά αγόραζα, έχετε να προτείνετε καμία άλλη καλή μάρκα; Το λάπτοπ που θα αγοράσω δε θέλω να ξεπερνάει τα 600ευρώ, δε θέλω να κολλάει (π.χ. σε παιχνίδια που παίζω online κ.α.), θέλω να έχει 14-17'' και να έχει windows 7. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
corsair04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για καινούργιο λάπτοπ. Είχα εδώ και 3-4 χρόνια TURBOX και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Μετά από τόσα χρόνια δεν κολλάει καθόλου. Βέβαια το έχω διαλύσει το καημένο το λάπτοπ, οπότε τώρα χρειάζομαι καινούργιο. Εκτός από TURBOX που θα ξανά αγόραζα, έχετε να προτείνετε καμία άλλη καλή μάρκα; Το λάπτοπ που θα αγοράσω δε θέλω να ξεπερνάει τα 600ευρώ, δε θέλω να κολλάει (π.χ. σε παιχνίδια που παίζω online κ.α.), θέλω να έχει 14-17'' και να έχει windows 7. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν και για τα turbo-x έχουν ακουστεί πολλά είμαι και εγώ ένας από του ευχαριστημένους χρήστες τον turbo-x laptop ,το κακό με τα συγκεκριμένα laptop είναι λίγο δύσκολο να βρεις καινούρια ανταλλακτικά μετά από δυο-τρία χρονιά σε σχέση με τις υπόλοιπες μάρκες laptop τώρα για τα windows7 εάν υπάρχουν driver μπορείς να τα περάσεις αν και τα windows 10 είναι πολύ καλύτερα turbo-x
SPANK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει σχετική ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις