Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 οκ τοτε εσυ να προτείνεις στον φιλο να κανει αυτο που πιστεύεις και οταν το κανει μας λει τι εγινε... ολα τα αλλα ειναι για τα κοαλα... και κοιτα τι λει ο αλλος πιο κατω My old Q6600 3.2Ghz kinda holding back a GTX560ti i was using back then, quite alot actually. CPU usage was high and GPU low, it couldn't keep up with newer games, especially MMO's. Eχει Q6600? Οχι έχει Q9400. Ειχες εσύ Q9400? Οχι, είχα εγώ. Το ίδιο πράγμα του πρότεινα, αλλά τα ψέματα και οι υπερβολές σου δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Το μόνο που προκαλείς είναι γέλιο για την άγνοιά σου
Eliaskat Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 εσύ που ξέρεις πολλά μείνε να προτείνεις gaming στο 2015 με 775.... και να σου λείπουν οι χαρακτηρισμοι 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 εσύ που ξέρεις πολλά μείνε να προτείνεις gaming στο 2015 με 775.... και να σου λείπουν οι χαρακτηρισμοι Mην ψαρώνεις βρε, τραβάει η πλατφόρμα! Αλλά όσο να ’ναι η νέα είναι αλλιώς... Εχεις θέμα με τα ματάκια έτσι?
Occultist Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλά - για να μην σπαταλάμε το χρόνο μας σε κοντρίτσες, ας περιοριστούμε σε κάτι που δε νομίζω να αμφισβητείται από κανέναν : Ο q9400 είναι επεξεργαστής που κυκλοφόρησε το 2008 και ο q6600 το 2007. Έχουμε 2015 και η Intel, που οδηγεί τις εξελίξεις με πολύ σοβαρό ρόλο και τρόπο, έχει αλλάξει το standard της κλάσης απόδοσης, με την κυκλοφορία των iX επεξεργαστών. Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι ΔΕΝ επαρκούν επεξεργαστές που δίνουν απόδοση σε χαμηλότερη τάξη μεγέθους - έτσι απλά και έτσι ήταν πάντα. Και όταν βγήκε ο 386 με τους 286, και όταν βγήκε ο pentium με τους 486, και όταν βγήκαν οι dual core με τους single, και όταν βγήκαν οι core 2 με τους p4. Οπότε, αφήστε στην άκρη τα παρωχημένα κουβαδάκια σας για κανα παιδάκι-παππού, youtube-facebook κλπ. και βάλτε δύο φράγκα στην άκρη για να πάτε σε κάτι τρέχουσας απόδοσης. Και εγώ είχα Ε8600, που single/dual core (ακόμα τα περισσότερα games) είναι πιο δυνατός από αυτά που συζητάτε, αλλά έβλεπα ότι έπασχε παντού, μετά την έλευση των iX, ακόμα και για τα πιο αυτονόητα πράγματα, και πήρε πόδι δίχως αύριο - 3 χρόνια πριν. Σταματήστε να παντρεύεστε ένα rig και να πετάτε χρήματα σε κουβάδες δίχως πάτο, με την αξίωση να τη βγάλετε καθαρή 20 χρόνια με το ίδιο μηχανάκι...ή αλλάξτε σπορ, αν τώρα ανακαλύψατε ότι δεν είναι δωρεάν η ενασχόληση, με σύγχρονο και υγιή τρόπο (ευχάριστο ή/και δημιουργικό - όχι αγγαρεία), με τα pc. Τέλος.- 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλά - για να μην σπαταλάμε το χρόνο μας σε κοντρίτσες, ας περιοριστούμε σε κάτι που δε νομίζω να αμφισβητείται από κανέναν : Ο q9400 είναι επεξεργαστής που κυκλοφόρησε το 2008 και ο q6600 το 2007. Έχουμε 2015 και η Intel, που οδηγεί τις εξελίξεις με πολύ σοβαρό ρόλο και τρόπο, έχει αλλάξει το standard της κλάσης απόδοσης, με την κυκλοφορία των iX επεξεργαστών. Είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι ΔΕΝ επαρκούν επεξεργαστές που δίνουν απόδοση σε χαμηλότερη τάξη μεγέθους - έτσι απλά και έτσι ήταν πάντα. Οπότε, αφήστε στην άκρη τα παρωχημένα κουβαδάκια για κανα παιδάκι-παππού κλπ. και βάλτε δύο φράγκα στην άκρη για να πάτε σε κάτι τρέχουσας απόδοσης. Και εγώ είχα Ε8600, που single/dual core είναι πιο δυνατός από αυτά που συζητάτε, αλλά έβλεπα ότι έπασχε παντού, μετά την έλευση των iX, ακόμα και για τα πιο αυτονόητα πράγματα, και πήρε πόδι δίχως αύριο - 3 χρόνια πριν. Σταματήστε να παντρεύεστε ένα rig και να πετάτε χρήματα σε κουβάδες δίχως πάτο, με την αξίωση να τη βγάλετε καθαρή 20 χρόνια με το ίδιο μηχανάκι...ή αλλάξτε σπορ, αν τώρα ανακαλύψατε ότι δεν είναι δωρεάν η ενασχόληση, με σύγχρονο και υγιή τρόπο, με τα pc. Τέλος.- To ίδιο πράγμα λέμε, απλά μπορεί να πάρει την κάρτα τώρα να την ’φχαρηστηθεί και το υπόλοιπο μηχάνημα μετά, χωρίς να χάσει κάτι. Ο παραπάνω υποστηρίζει εξώφθαλμα πράγματα λες και έχουμε κανα Pentium 4. Οχι φίλε μου οι FX 4000 και 6000 ακόμα είναι σε gaming μηχανήματα και ειδικά οι 4000 είναι αντίστοιχοι των Q (των καλών κυρίως). Ολα τα άλλα είναι λάσπη στα μάτια του κόσμου απο έναν που με άγνοια θέλει να ευλογήσει τα μούσια του. είσαι και οφθαλμίατρος ... μαλιστα... Οχι αλλά έχω τουλάχιστον δυο νευρικά κύτταρα ενωμένα μεταξύ τους 1
Kostas93 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 χαμηλώστε τους τόνους παιδιά, κρίμα είναι.
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 χαμηλώστε τους τόνους παιδιά, κρίμα είναι. Eχεις δίκιο αλλά η παραπληροφόρηση είναι ακόμα χειρότερη
GPOWERR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Εμενα παντως η 750ti τον τερματιζει τον επεξεργαστη σε στοκ συχνοτητα ενω στα 3,4ghz(oc) δουλευει 90-95%(cpusage) σε gta v,rtcw new order με 40-50καρε high settings...νομιζω πως καλυτερα ειναι να περιμενεις για ολικη αναβαθμιση ετσι ωστε το συστημα να ειναι πιο ισορροπημενο και πιο συγχρονο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις