Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι απλα θα μπορουσες να την παρεις πρωτα να την βαλεις και μετα να προχωρησεις  σε ολοκληρωτικη αναβαθμιση αν πραγματικα τη χρειαζεσαι αυτη την στιγμη 

• Like 1
Δημοσ.

πριν απο λιγο καιρο ειχα εναν q6600 με μια gpu 9800gt 512dd3..

σκεφτηκα να αναβαθμισω την gpu για να εχω καλυτερα fps οποτε και πηρα μια 7870 asus

με το που την εβαλα εκανα και overclock στα 3.1 και ανοιξα το παιχνιδι που παιζω (arma2-3)

ε σε πληροφορώ οτι δεν πηρα ουτε 10%.. 

αυτο που λες δεν έχει λογική παρα μόνο αν σε έκοβε η ραμ.

• Like 3
Δημοσ.

αυτο που λες δεν έχει λογική παρα μόνο αν σε έκοβε η ραμ.

Μια χαρά έχει λογική και όταν πρόκειται για τόσο cpu-limited σενάριο, όπου η καλύτερη vga δεν πρόκειται να εξυπηρετηθεί ποτέ από cpu που δεν φτάνει ούτε για το AI/physics του παιχνιδιού αυτού, καλά-καλά...

Δημοσ.

Q6600 στα 3.1 και τον τερμάτιζε 9800gt. Impossible!

Εκτός αν έτρεχε σε 640*480 σε DX9 που είναι single thread...

Όπως είπες και εσύ, σε single thread, μια χαρά τον τερμάτιζε τον q η 9800gt - και μη γελιόμαστε : ότι θα έτρεχε και σύγχρονο multithreaded τίτλο με 9800gt?! Δωρεά στην επιστημή και έτσι;! :-D

Δημοσ.

q6600 με 7870  δηλ δεν εχει μπουκαλι ?

Θα επιτρέψει καλύτερες επιδόσεις απο τον Q6600 σε σχέση με μια 9800gt, άρα αυτό που λες Vid or it didn't happen

Αν θα τερματίσει ο 6600 την 7870 αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

οκ οτι πεις...

Eσύ υποστήριξες κάτι. Απέδειξέ το ή το κουβαδάκι σου και αλλού αν είναι να έχεις συμπεριφορά 5χρονου.

Δυστυχώς για σένα έχω και q6600 και Q9400 και όλοι δουλέψανε απο 9800gt σε GTX275 και GTX470 και ναι, είδα διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

οκ οταν με το καλο το κανει ο φιλος εδω μας λει τι εγινε τελικα...

να αποδειξω τι σε ποιον ? οι 2/4 πυρηνες του 6600 τερματιζαν και η 7870 ηταν στο 10% ποσο πιο λογικο...

δεν εχω κανενα όφελος να υποστηριξω το κατι αλλο ισα ισα που και εγω δεν θα αλλαζα υπολογιστη και θα κραταγα αυτα που ειχα... 

• Like 1
Δημοσ.

οκ οταν με το καλο το κανει ο φιλος εδω μας λει τι εγινε τελικα...

να αποδειξω τι σε ποιον ? οι 2/4 πυρηνες του 6600 τερματιζαν και η 7870 ηταν στο 10% ποσο πιο λογικο...

δεν εχω κανενα όφελος να υποστηριξω το κατι αλλο ισα ισα που και εγω δεν θα αλλαζα υπολογιστη και θα κραταγα αυτα που ειχα... 

Αν λες κάτι που αλλάζει δεδομένα θες αποδείξεις.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=383517

Q8300 ~3.4ghz οχι πολύ μακρια απο το q6600 3.1 και σίγουρα ο 9400 μπορεί να τα πάει καλύτερα (εμένα έφτανε τα 3.9).

I own a 7870 and it's runing on a Q8300 OC'ed to 3.4GHz.

In most of the games the GPU usage is 100% or very close to that. However. in Battlefield 4 (cpu heavy game) my GPU average usage is 30% (in multiplayer of course).

Πέρα απο το BF4 στο multy που είναι γνωστό ότι είναι πολύ cpu heavy, σε όλα τα άλλα δεν υπήρχε ίχνος μπουκαλιού.

Εσύ λες 10% σε όλα τα παιχνίδια.

56276268.jpg

Δημοσ.

οκ τοτε εσυ να προτείνεις στον φιλο να κανει αυτο που πιστεύεις

και οταν το κανει μας λει τι εγινε... 

ολα τα αλλα ειναι για τα κοαλα...

και κοιτα τι λει ο αλλος πιο κατω

My old Q6600 3.2Ghz kinda holding back a GTX560ti i was using back then, quite alot actually.

CPU usage was high and GPU low, it couldn't keep up with newer games, especially MMO's.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...