Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες ...το ποιο σωστο κατα την γνωμη μου ειναι να κρατησω την υπαρχουσα gtx 550 ti και σιγα σιγα να μαζευω για καινουργια πλατιφορμα ...  youtube  fb αντε και κανα hidden με την γυναικα και αν με πιασει η μαγκια θα ανατρεξω στον παλιο τιτλο stalker ( προφητικο παιχνιδι  :ph34r: )

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες ...το ποιο σωστο κατα την γνωμη μου ειναι να κρατησω την υπαρχουσα gtx 550 ti και σιγα σιγα να μαζευω για καινουργια πλατιφορμα ...  youtube  fb αντε και κανα hidden με την γυναικα και αν με πιασει η μαγκια θα ανατρεξω στον παλιο τιτλο stalker ( προφητικο παιχνιδι  :ph34r: )

Mην ψαρώνεις βρε, τραβάει η πλατφόρμα!

Αλλά όσο να ’ναι η νέα είναι αλλιώς...

• Like 2
Δημοσ.

απλα καταλαβα με λιγα λογια οτι με τον q9400 και με μια 950 πχ δεν θα εχω στο maxi τις επιδοσεις τις καρτας απο οτι θα ειχε ενας i7...το καλυτερο ειναι λιγο υπομονη και αλαγη πλατιφορμας (σωστα πραγματα ) 

• Like 1
Δημοσ.

απλα καταλαβα με λιγα λογια οτι με τον q9400 και με μια 950 πχ δεν θα εχω στο maxi τις επιδοσεις τις καρτας απο οτι θα ειχε ενας i7...το καλυτερο ειναι λιγο υπομονη και αλαγη πλατιφορμας (σωστα πραγματα ) 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις... ;)

Δημοσ.

Το να έχεις Max επιδόσεις στην κάρτα δεν είναι δύσκολο, ανοίγεις όλα τα φίλτρα βάζεις και πολύ ψιλή ανάλυση και τέλος, θα τρέχει πάντα στο ~100% 

Το θέμα είναι ότι θα συνεχίζεις να παίζεις τα παιχνίδια με τα fps που βγάζει ο επεξεργαστής σου που εσένα μπορεί να σου φτάνουν κιόλα.

Δημοσ.

Το να έχεις Max επιδόσεις στην κάρτα δεν είναι δύσκολο, ανοίγεις όλα τα φίλτρα βάζεις και πολύ ψιλή ανάλυση και τέλος, θα τρέχει πάντα στο ~100% 

Το θέμα είναι ότι θα συνεχίζεις να παίζεις τα παιχνίδια με τα fps που βγάζει ο επεξεργαστής σου που εσένα μπορεί να σου φτάνουν κιόλα.

Πωπωωω - πως δεν το είχαμε καταλάβει όλοι τόσο καιρό για να έχουμε celeron και 4k...Τι skylake και μα@#κίες...

• Like 1
Δημοσ.

Πωπωωω - πως δεν το είχαμε καταλάβει όλοι τόσο καιρό για να έχουμε celeron και 4k...Τι skylake και μα@#κίες...

Kόψε το υφάκι, 2 άτομα φάγανε μπαν μέσα σε 5 μέρες που κάναν εξυπνάδες :)

Δημοσ.

Ε, με τόση τσάμπα μπαρουφολογία από τον κάθε john-doe ημιμαθή κονσολά wannabe at heart εδώ μέσα, δεν είναι ότι θα βγει και κανείς χαμένος...Στο "Λοιπόν" παίζει να πάρουμε πιο αξιόπιστη πληροφόρηση, ακόμα και αν ξέρουν μόνο το για το tablet  της Μενεγάκη... :P

• Like 3
Δημοσ.

yup.. Το καλύτερο ει αν να κάνεις γενική αναβάθμιση.... Δεν έχει νόημα να πάρεις κάρτα και να μην την ευχαριστηθεις....

Μα. Την αλήθεια λέει.... :ρ και εγώ να βάλω έναν quad core.... Και να βάλω πάνω 980ti... Και μετά να να μην βάζω τα πάντα φίλτρα on για να μην τρώω μπουκάλι :ρρρ τεσπα σημασία έχει ότι το παιδί βρήκε τι να κάνει...

Δημοσ.

Άιντε,απαντάτε χωρίς να διαβάζεται, το θα συνεχίζεις να παίζεις τα παιχνίδια με τα fps που βγάζει ο επεξεργαστής ,τι σημαίνει για εσάς δεν σημαίνει μπουκάλι; 

Δημοσ.

Λοιπον φιλε μ!ακουσεμαι καλα!ειχα τον q9550 k αναβαθμισα την gtx 580 se gtx 970!η διαφορα ηταν χαοτικη!το metro που σε ενδιαφερει το εσκιζε....!αυτο ομως εξαρτατε κ στο καθε παιχνδι..!!το watch dogs δεν ανεβηκε πανω απο 50 frame...!ουσιαστικα σε καποια game 8α τρως μπουκαλι σε καποια αλα οχι...!!

• Like 1
Δημοσ.

πριν απο λιγο καιρο ειχα εναν q6600 με μια gpu 9800gt 512dd3..

σκεφτηκα να αναβαθμισω την gpu για να εχω καλυτερα fps οποτε και πηρα μια 7870 asus

με το που την εβαλα εκανα και overclock στα 3.1 και ανοιξα το παιχνιδι που παιζω (arma2-3)

ε σε πληροφορώ οτι δεν πηρα ουτε 10%.. 

τελικα τα πουλησα τα πραγματα και αγορασα πιο συγχρονα και ολα πανε σφαιρα και απο εκει που επαιζα με 15fps τωρα παιζω με 80-90 στα ιδια παιχνιδια .

συμβουλη μου μαζεψε χρηματα και παρε εστω και μτχ ενα πιο συγχρονο και θα με θυμηθεις..

• Like 3
Δημοσ.

λοιπον παιδες ολα κλεινουν για καινουργια πραγματα... και οταν διαβαζω τρια ( ειχα ) στα τελευταια μυνηματα τι αλλο να σκεφτω ..!  :shifty:  :-D ...φιλε tmaestro  αυτο σκεφτομουνα και εγω τι fps θα μου εβγαζε ...εχθες εμπαινα και διαβαζα τα specs  των παιχνιδιων αντε σε ενα καλα αλλα στα αλλα .... και ηθελα μια απαντηση τετοια οπως και των παιδιων παρακατω οπως και των παιδιων παραπανω ...απλα οι παραπανω λεγανε τα ιδια αλλα με ορους ποιο ( επαγκελματικους ) ραλιστες .! τσακαλια ! και να φανταστειτε οτι τον φορουσα σε maximus formula την εχω καμενη στο σπιτι χωρις να κανω ποτε oc..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...