chuckdem Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να στήσω ένα υπολογιστή που θα χρησιμοποιώ γενικά για απλή χρήση internet/ταινιών και λίγο downloading. Δε με ενδιαφέρει καθόλου το gaming. Διαθέτω μέχρι 500 ευρώ. Κυρίως θα χρησιμοποιώ τη Microsoft office και το SPSS. Δε χρειάζομαι οθόνη αφού διαθέτω την BENQ BL2211 (με DVI), ούτε άλλα περιφερειακά. Μπορώ από μόνος μου να συναρμολογήσω τον υπολογιστή αλλά επειδή είμαι κάτοικος Κύπρου, θα το εκτιμούσα αν οι προτάσεις σας να είναι από την Κυπριακή αγορά. Πιθανόν να βάλω μέσα στο tower και 1-2 δίσκους SATA που ήταν στον παλιό μου υπολογιστή. (Εϊναι καλή ιδέα να πάρω ένα solid state δίσκο και να εγκαταστήσω εκεί το λειτουργικό Το λειτουργικό που θα εγκαταστήσω θα είναι τα Windows 10. Γενικά θέλω ένα γρήγορο υπολογιστή, για τη χρήση που θα κάνω, τον οποίο να μπορώ να τον αναβαθμίσω εύκολα, αν χρειαστεί. Θέλω, κάτι όσο ποιοτικό γίνεται, που να αντέξει για μερικά χρονάκια. Ευχαριστώ πολύ.
cupra20vt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Συμπλήρωσε την φόρμα που υπάρχει στο forum. Για την χρήση που το θες μπορείς να πας σε 1151 socket με κάποιον pentium για αρχή , μνήμες ddr4 8gb , ενα 120αρι ssd ( αφού σκληρούς έχεις από το παλιό σου σύστημα) , ένα τροφοδοτικό μέχρι 500watt είναι αρκετό. Κουτί επιλέγεις ανάλογα το γούστο σου, είμαι από κινητό και δεν μπορώ να σου βάλω λινκ να πάρεις μια ιδέα. Επιφυλάσσομαι για αύριο
oraiustepe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/586335-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7/βγάζεις οθόνη και δίσκο WD και πάει στα 428 ευρώ. τώρα από κύπρο δεν ξέρω, μπορείς να δεις τα παρτς και να τα ψάξεις στα εκεί καταστήματα. ότι δεν υπάρχει πες εδώ να προτείνω κάτι άλλο.
madnifestah Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το gaming κομμάτι και θες μονο για internet/ταινίες/office, δες αυτήν την σύνθεση.. μελλοντικές αναβαθμίσεις 1 ακόμη ram να γίνουν 8gb αν δεν φτανουν τα 4. μια κάρτα γραφικών ίσος,αν και για αυτά που θες δεν χρειάζεται εχει δυνατα ενσοματομενα ,και 1 ψήκτρα επεξεργαστή (πάλι ίσος να μην χρειάζεται) απο καταστημα e-shop ( http://www.eshopcy.com.cy/) που υπαρχει σε λεμεσο ,λεφκοσια,λαρνακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα