tornado Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εδω και λιγες ημερες το κινητο μου κανει κατι κουλα ιδιως με την φορτιση, Πχ χθες το βραδυ το αφησα να φορτιζει ολο το βραδυ, και το πρωι ειχε φτασει στο 55%!!! Βγαζω την μπαταρια για λιγο εκτος, το ξανανοιγω και μου δειχνει 60 κατι... Γενικα προσπαθω να το εχω φορτισμενο γιατι λειπω καμποσες ωρες απο το σπιτι οποτε προσπαθω να μην μεινω, αλλα με αυτα και με τα αλλα, δεν καταφερνω να το εχω φουλ φορτισμενο. Δεν καταλαβαινω τι εχει γινει, τα επαιξε η μπαταρια? φταιει κατι αλλο? να το τσεκαρω ισως με καποιο προγραμμα?
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εδω και λιγες ημερες το κινητο μου κανει κατι κουλα ιδιως με την φορτιση, Πχ χθες το βραδυ το αφησα να φορτιζει ολο το βραδυ, και το πρωι ειχε φτασει στο 55%!!! Βγαζω την μπαταρια για λιγο εκτος, το ξανανοιγω και μου δειχνει 60 κατι... Γενικα προσπαθω να το εχω φορτισμενο γιατι λειπω καμποσες ωρες απο το σπιτι οποτε προσπαθω να μην μεινω, αλλα με αυτα και με τα αλλα, δεν καταφερνω να το εχω φουλ φορτισμενο. Δεν καταλαβαινω τι εχει γινει, τα επαιξε η μπαταρια? φταιει κατι αλλο? να το τσεκαρω ισως με καποιο προγραμμα? Το overcharging παντως που βλεπω πολλους και το γραφουν καλο δεν κανει και ποτε δεν καταλαβα την ολη εννοια του'' το βαζω ολο το βραδυ να φορτισει'''. Τα περισσοτερα νεα κινητα εχουν fast charging,ειτε μπορεις και στην δουλεια να το φορτισεις,ειτε αν παιρνει αποσπωμενη μπαταρια να εχεις δευτερη εφεδρικη για αυτο το λογο,ειτε power Banking,το να αδειαζεις τις μπαταριες του κινητου καθε μερα και μετα φορτισεις ολο το βραδυ ε δεν θελει και πολυ μετα να βγει αχρηστη η μπαταρια. Δεν ξερω βεβαια αν ισχυει αυτο και στην περιπτωση σου,αλλα ισως φταιει και ο φορτιστης γιαυτι αρχικα δοκιμασε οπως ειπωθηκε με καποιον αλλο μηπως και οφειλεται η αργη φορτιση σε αυτο. 1
tornado Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ο φορτιστης ειναι 200 ma ισως ειναι μικρος. Εχω ενα καλο power bank, το φορτιζω τωρα να δω πως θα παει.... Ευτυχως εχω εφεδρικη μπαταρια, αλλα θελω να δω τι ακριβως φταιει, φορτιστης η μπαταρια?
marmarasm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 200? πού τον βρήκες! !!☺από 1000 mv και πάνω! !!
Pseudonumo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Το overcharging ειναι δυνατο; εχω την εντυπωση οτι μολις ολοκκηρωθει η φορτιση,το κινητο σταματα να προσπαθει να φορτισει τη μπαταρια. 1
afairesths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 offtopic : Επειδη ο ανταπτορας που μου εφεραν μαζι με το κινητο που πηρα απο Ευρωπαικο κινεζικο καταστημα ειναι στενος και αν μπει σε πριζα δυσκολα βγαινει , αν αγορασω αυτο τον φορτιστη θα εχω κανενα θεμα οσο αφορα ειτε αργη φορτιση (ειναι 2 amber οσο δηλαδη και ο φορτιστης της xiaomi , το κινητο ειναι το redmi note 2) ειτε αλλοίωση της μπαταριας απο γρηγορες φορτισεις;ευχαριστώ http://www.e-shop.gr/forever-travel-charger-with-micro-usb-2a-box-p-TEL.016841
2.1Ohm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα όχι! Μν εμπιστεύεσαι τους φθηνους φορτιστές! Κλτρα πάνε πάρε έναν ανταπτωρα τις προκοπής η δώσε 10-15 για έναν καλό επώνυμο φορτηστη 1
afairesths Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα όχι! Μν εμπιστεύεσαι τους φθηνους φορτιστές! Κλτρα πάνε πάρε έναν ανταπτωρα τις προκοπής η δώσε 10-15 για έναν καλό επώνυμο φορτηστη Δυστυχως τωρα εγινε η αγορα....Διαβασα θετικα σχολια στις αξιολογησεις του προιοντος. Τι προβλημα μπορει να δημιουργησει ; Ευχαριστώ
GianniSM Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχως τωρα εγινε η αγορα....Διαβασα θετικα σχολια στις αξιολογησεις του προιοντος. Τι προβλημα μπορει να δημιουργησει ; Ευχαριστώ Αστάθεια στην τάση βασικά, με κίνδυνο να καταστρέψεις την μπαταρία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα