Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Dell και η HP υπέγραψαν συμφωνία με τη Microsoft να πωλούν τα Surface tablets στους πελάτες τους, όμως η Lenovo αρνήθηκε την εν λόγω συμφωνία, σύμφωνα με δήλωση του Gianfranco Laci, προέδρου και Chief Operating Officer της Lenovo.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, η Microsoft του πρότεινε την παραπάνω συμφωνία όμως εκείνος αρνήθηκε εφόσον αντιμετωπίζει τις συσκευές Surface ως ανταγωνιστικά προϊόντα. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η Lenovo πρέπει να είναι προσεκτική εφόσον η Microsoft αποτελεί συνέταιρο σε ορισμένους τομείς και ανταγωνιστή σε κάποιους άλλους.

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις αυτές διατυπώθηκαν αφού η Microsoft είχε παρουσιάσει το Surface Book, ένα προϊόν το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ανταγωνιστικό και από άλλους κατασκευαστές που συνεργάζονται με τη Microsoft. Παρόλα αυτά, οι δηλώσεις του Laci, ότι σε ορισμένους τομείς δεν αντιμετωπίζει τη Microsoft ως ανταγωνιστή, επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι η Lenovo, η HP και η Dell συνεργάζονται με την Intel και τη Microsoft στη διαφημιστική καμπάνια «PC Does What?» που έχει ως στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις υπολογιστών.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: WindowsCentral

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι χαζή η Λενόβο. Μην ξεχνάτε ότι έρχεται το Miix 700 που ουσιαστικά είναι το Surface 3 στα 2/3 της τιμής. Όσο καλό και να είναι (που μάλλον θα είναι), αν το βάλει στη "βιτρίνα" διπλα στο Surface, θα είναι σαν το φτωχό αδερφάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι χαζή η Λενόβο. Μην ξεχνάτε ότι έρχεται το Miix 700 που ουσιαστικά είναι το Surface 3 στα 2/3 της τιμής. Όσο καλό και να είναι (που μάλλον θα είναι), αν το βάλει στη "βιτρίνα" διπλα στο Surface, θα είναι σαν το φτωχό αδερφάκι.

Σωστοοοςmiix-700-side.jpg

Έλεος δλδ με το τραγικό πληκτρολόγιο..

• Like 1
Δημοσ.

Σωστοοοςmiix-700-side.jpg

Έλεος δλδ με το τραγικό πληκτρολόγιο..

Διάβασα από πολλούς reviers ότι το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλύτερο του surface pro 3 και ότι έχει πιο καλό "tactile feel".

Παρόλ αυτά πρέπει να πω ότι μου φαίνεται λίγο μέτριο το design του tablet :(

Δημοσ.

Η Lenovo ας κοιτάξει να βγάλει κανα ποιοτικό Tablet και να διορθώσει τα κακώς κείμενα με το Service της στην Ελλάδα και μετά να μιλάει για την MS...

Στην εταιρία που εργάζομαι, μας πήραν τα ThinkPad 10 για το πεδίο και είναι επιεικώς απαράδεκτα και φυσικά δεν δικαιολογούν καθόλου τα χρήματα που έδωσε η εταιρία.Όλη μέρα παλεύουμε με το 3G (χάνει συνέχεια το Modem και συνέρχεται μόνο με Reboot), μπαταρία σχετικά καλή, οθόνη μηδέν ορατότητα σε νορμάλ φωτισμό, πόσο μάλλον στον ήλιο (η ανάλυση των 1920x1200 της έλειπε), Webcam η οποία μόλις ενεργοποιήθηκε ΜΙΑ φορά, χάλασε (συνέχεια αναμένο LED και θαυμαστικό στο Device Manager), Fingerprint Sensor που φεύγουν κομμάτια απο το πλαστικό του και βγαίνει επίσης OFF και άλλα πολλά...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ξέρω οτι η lenovo ειναι πολυ χαλιά εταιρια ,οτι lenovo πήρα εγώ και κάτι φιλοι μου όλοι έχουν παράπονα ,στο laptop λέει ειναι 1080p η οθόνη αλλά αν την δείτε ουτε για 480 δεν ειναι επίσης σβήνει μονο του οποτε θυμάται . φίλος έχει το lenovo smartphone δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς και έχει πρόβλημα με το σήμα μια βγάζει μια δεν βγάζει και χάνει κλήσεις .γενικά τα προβλήματα ειναι πολλά και το καλύτερο ειναι πως το σερβίς ειναι ανύπαρκτο δεν ενδιαφέρονται για αν χάλασε αν είσαι εγγύηση,γενικά σε γράφουν . δεν ξέρω αλλά σε λίγο καιρό η εταιρία θα γίνει περίπτερο ,μάλλον παει για κλείσιμο. Εγώ παντός lenovo δεν ξανά παίρνω ουτε σε οδοντογλυφίδες

Δημοσ.

Λογικό και αναμενόμενο, είναι σαν να λες την Samsung να πουλάει LG.

Εννοείς την LG να πουλάει samsung.

Εμένα πάντως,ό,τι lenovo εχω πάρει,μου βγήκε τιμιότατο.

(laptop 6-7 χρονών και κινητό 1 χρόνου)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...