NikosApp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Εχω forthnet 3play με 24αρι ιντερνετ (Ο Θεος να το κανει) σταθερα, καποια λεπτα κινητα και nova. Δινω 40 ευρω το μηνα στους κυριους. Εχω αυτο το προγραμμα 2 χρονια τωρα και γενικα ειμασταν ευχαριστημενοι. Τελευταια ομως αρχισαν να μας τα χαλανε... Η nova κατεργησε τα δωρεαν hd καναλια, οι αποκωδικοποιητες τους εκαναν αναβαθμιση και πλεον ειναι τοσο αργος που χρειαζομαι 1 λεπτο για να αλλαξω 2 καναλια, το ρουτερ που μας εδωσαν χαλασε και δεν το αντικαθιστουν, και καποια αλλα. Μεχρι και το ιντερνετ σερνεται πλεον αλλα αυτο ισως ειναι θεμα ρουτερ. Anyway οι αναγκες τις οικογενειας εχουν αλλαξει πια ετσι και αλλιως μεσα στα χρονια και το πακετο απλα δεν μας καλυπτει, για 3 υπολογιστες και 4 κινητα. Οταν ειμαστε ολοι ονλινε σερνεται... Σκεφτομαι λοιπον να το γυρισω σε 3play οτε με vdsl μιας και παρεχει διαθεσιμοτητα στη γειτονια μου. Κοιταξα λιγο το σιτε τους και εφτιαξα ενα δικο μου προγραμμα βαζοντας 30αρα συνδεση, σταθερα και 30 κινητα μαζι με το family pack τους και μου βγηκε στα 54 ευρω το μηνα. Οπως και να εχει η τιμη δεν ειναι κακη αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι πολλα για εμενα. Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω, παζαρεμα μπορει να γινει? Υπαρχει καποιος που να εχει παρει παρομοιο πακετο οτε με λιγοτερα λεφτα?
Mr_Proper Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Εχω forthnet 3play με 24αρι ιντερνετ (Ο Θεος να το κανει) σταθερα, καποια λεπτα κινητα και nova. Δινω 40 ευρω το μηνα στους κυριους. Εχω αυτο το προγραμμα 2 χρονια τωρα και γενικα ειμασταν ευχαριστημενοι. Τελευταια ομως αρχισαν να μας τα χαλανε... Η nova κατεργησε τα δωρεαν hd καναλια, οι αποκωδικοποιητες τους εκαναν αναβαθμιση και πλεον ειναι τοσο αργος που χρειαζομαι 1 λεπτο για να αλλαξω 2 καναλια, το ρουτερ που μας εδωσαν χαλασε και δεν το αντικαθιστουν, και καποια αλλα. Μεχρι και το ιντερνετ σερνεται πλεον αλλα αυτο ισως ειναι θεμα ρουτερ. Anyway οι αναγκες τις οικογενειας εχουν αλλαξει πια ετσι και αλλιως μεσα στα χρονια και το πακετο απλα δεν μας καλυπτει, για 3 υπολογιστες και 4 κινητα. Οταν ειμαστε ολοι ονλινε σερνεται... Σκεφτομαι λοιπον να το γυρισω σε 3play οτε με vdsl μιας και παρεχει διαθεσιμοτητα στη γειτονια μου. Κοιταξα λιγο το σιτε τους και εφτιαξα ενα δικο μου προγραμμα βαζοντας 30αρα συνδεση, σταθερα και 30 κινητα μαζι με το family pack τους και μου βγηκε στα 54 ευρω το μηνα. Οπως και να εχει η τιμη δεν ειναι κακη αλλα με τα σημερινα δεδομενα ειναι πολλα για εμενα. Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω, παζαρεμα μπορει να γινει? Υπαρχει καποιος που να εχει παρει παρομοιο πακετο οτε με λιγοτερα λεφτα? 1) Σου βγάζει διαθεσιμότητα για 50mbps; γιατι αν όχι καλύτερα να αποφύγεις VDSL30 πχ στην περίπτωση μου που δεν είμαι σε φορτωμένο κόμβο , σχετικά κοντά στο ΑΚ και ουσιαστικά ήταν απλά σωστό ADSL απο θέμα ταχύτητας. 2) Μιας και μιλάμε για οικογένεια σπουδάζει κάποιο απο τα παιδιά; γιατι αν ναι υπάρχει το πρόγραμμα δίοδος που σου προσφέρει 2play 50Μbps με 30€ τον μήνα και συμβόλαιο 1 χρόνο, (και τα κινητά να κάνεις είτε στον οτε είτε αλλού με άλλο πρόγραμμα.. ) 3) Έχω χρόνια να μπω στην forthet και δεν ξέρω τι παίζει με τους λογαριασμούς ΟΤΕ όμως θα πρέπει να τα έχεις όλα νοικοκυρεμένα γιατι θα σου ζητάει προκαταβολικά 2 λογαριασμούς μαζί ΠΧ ιανουάριο θα πληρώσεις για Φεβρουάριο Μάρτιο μια 100άρα (αν είναι 54 το πάγιο) τέλη Φεβρουαρίου με αρχής Μαρτίου θα σου ζητήσουν την 100άρα για Απρίλιο Μάιο κτλ... και αν καθυστερήσεις θα πληρώσεις και κάνα 5€ σε τέλη και γενικά όλο κάνα 5€ βγαίνει στον λογαριασμό με διάφορες χρεώσεις...
NikosApp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι μου βγαζει διαθεσιμοτητα και για 50αρα. Εχω δει και τα καινουργια κουτια που φερνει ο οτε τα εβαλας το περασμενο καλοκαιρι εδω γυρω στη περιοχη και δεν ειμαι ουτε 50 μετρα μακρια απο το πρωτο οποτε κομπλε.... Δυστυχως οχι δε σπουδαζει κανεις ακομα... Ο πατερας μου εχει vodafone και θελει να γυρισει σε κοσμοτε τωρα αυτον τον καιρο. Ρωτησε για πργραμματα κλπ και του εδωσαν (αν παει και το κινητο σε αυτους) μια καλη ποσφορα...
Mr_Proper Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν είσαι κοντά σε καμπίνα ρώτα και για wind ή cyta (μπορείς να κρατήσεις τους αριθμούς σου) είναι πιο φτηνοί απο τον οτε (η 50άρα τους κοστίζει όσο η 30άρα ΟΤΕ στην χειρότερη) αλλά ο λόγος που στο λέω είναι το upload τους πού είναι στα 10Mbps και που θα τα πιάνεις αφού είσαι 50 μέτρα απο καμπίνα ενώ ο οτέ σου προσφέρει 2,5 στην 30άρα και 5 στην 50άρα...και σε πολλές περιπτώσεις η έλλειψη bandwindth προς τα πάνω δημιουργεί τα κολλήματα σε σελίδες/streaming ή lag σε παιχνίδια (που φαντάζομαι θα ενδιαφέρει τα παιδιά) οπότε αν μπαίνετε πολλοί παράλληλα τα 10Μbps θα είναι αρκετά για να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει χωρίς εκνευριστικά θεματάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα