Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα Modem / Router της Netgear και κάθε 2-3 ημέρες το λαμπάκι για τον κωδικό γίνεται κόκκινο από άσπρο που σημαίνει ότι δεν συνδέθηκε σωστά.

Για να συνδεθώ πάλι χρειάζεται να βάζω χειροκίνητα τον κωδικό κάθε φορά στις ρυθμίσεις του Router.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ;

Δημοσ.

σβηνει και το λαμπακι του συγχρονισμου?(adsl?).

b.εισαι σιγουρα pppoe με llc? σε αλλη καρτελλα διαλεγεις το Pppoe και σε αλλη το Llc.

κανα hard reset εκανες τυπικα?

αν δεν βαλεις ξανα τα στοιχεια δεν ξανασυνδεεται μονο του μετα απο 2-3 λεπτα?

Δημοσ.

- Έχω ένα λαμπάκι μόνο που δείχνει τους κωδικούς. Τα υπόλοιπα είναι για το on/off, για τα 2.4 GHz / 5GHz, για τα Ethernet, για το Wi-Fi και για το WPS.

- Είμαι PPPoE και LLC-BASED.

- Αν το ξανακάνει θα κάνω Hard Reset..

- Ξανασυνδέεται όντως.

Δημοσ.

Πάλι το ξανάκανε αλλά επανασυνδέθηκε σχετικά γρήγορα μόνο του.

Να κάνω Hard Reset ;

( Να πιέσω όσο μέσα πάει την μύτη από το μολύβι ; )

Δημοσ.

Να κάνω Hard Reset ;

μεσα απο το μενου μπορεις με το αναλογη επιλογη ή κανεις  Hard reset με ενα συνδετηρα ή με κατι με λεπτη μυτη για 5-6 seconds πατημενο.με το μαλακο μην βγει το κουμπι απο την αλλη πλευρα.λιγο θα πατηθει και μετα απο λιγα seconds ή οταν το αφησεις θα κανει Reboot.καντο τυπικα

Δημοσ.

Μέσα στο μενού έχει την επιλογή "Revert to factory default settings" και το κουμπί Erase. Λογικά πρέπει να πατήσω αυτό, δεν βλέπω κάποιο άλλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το κουμπακι ειναι πανω στο ρουτερ.αν δεν θες να το κανεις πανω απο το ρουτερ με το συνδετηρα τοτε το κανεις μεσα απο το Interface.δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα του factory defaults με το erase.εκτος αν η επιλογη γραφει factory defaults και μετα το κουμπι γραφει erase οποτε ναι αυτο ειναι.

Μέσα στο μενού έχει την επιλογή "Revert to factory default settings" και το κουμπί Erase. Λογικά πρέπει να πατήσω αυτό, δεν βλέπω κάποιο άλλο.

Να κάνω Hard Reset ;

σιγουρα δεν χανει και συγχρονισμο.γιατι αμα χανει συγχρονισμο μπορει να ειναι και κατι στην γραμμη.

επισης ποιο μοντελο εχεις και δεν εχει λαμπακι για adsl/vdsl γιατι μου φαινεται χλωμο να μην εχει τετοιο led.δεν θυμαμαι ρουτερ χωρις led συγχρονισμου.το θεωρω extreme να εχει λαμπακι οτι εχει παρει Ip και να μην εχει λαμπακι οτι συγχρονισε.οταν βγαζεις το καλωδιο το τηλεφωνικο απο το ρουτερ περα απο το λαμπακι της ip πρεπει να σβηνει και καποιο αλλο.πολλες φορες το εικονιδιο ειναι σαν ενα χ μπλεγμενο

κοιτα αυτο για παραδειγμα

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/Netgear_dg834gv4_front.jpg

και γραφει και dsl.

Δημοσ.

Βρήκα την λύση στο θέμα με τον κωδικό, θέλει να του βάζεις με αντιγραφή-επικόλληση το συνθηματικό από τα συνθηματικά του Safari, τις τελίτσες κρυπτογραφημένα δηλαδή.

Αν του δώσεις τους αριθμούς (μη κρυπτογραφημένα) τότε χάνει την σύνδεση ανά 2-3 ημέρες. (Επίσης πρέπει να μην ενημερώσεις το συνθηματικό αν του δώσεις αριθμούς-πρέπει να έχει τις τελείες).

Ίσως να σε μπέρδεψα, όμως δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό κάνει και αυτή φαίνεται να είναι η λύση.

Έχω όμως το εξής τώρα : Ο αντάπτορας N900 που έχω συνεργάζεται με αυτό το Modem/Router μόνο στα 2.4 GHz στα 54 Mbps και πουθενά αλλού.

Με το παλιό μου Modem/Router δούλευε μια χαρά στα 5 GHz στα 1300 Mbps. Δοκίμασα με Windows υπολογιστή, τα ίδια. Είναι θέμα του Router μου αλλά τι να φταίει άραγε ;

Δημοσ.

οτι πεφτει η συνδεση δεν νομιζω οτι εχει νακανει με τον κωδικο γιατι ακριβως πιο πριν εισαι online>αναλογως για ποιο λογο πεσει μπορει ειτε να ανεβει ακαριαια ειτε να χρειαστει ναπεριμενεις ενα δυο λεπτα.οση ωρα ισως χρειαστει για νακανεις τα παραπανω που απλα μπορει να συμπεφτει με αυτο που κανεις και για αυτο να παιζει.α.το νεο πιο μοντελο ειναι?παιζει σιγουρα 5 ghz?firmware update του εχεις κανει?μηπως εχει πειραξει καποιος κατι στο wireless και εχει βαλει να παιζει στα 2,4 μονο και μονο σε g?το ρουτερ παιζει και στα 2 band ταυτοχρονα ?γιατι μερικα παιζουν ή το ενα ή το αλλο.

Δημοσ.

Είναι το Netgear D7800. Του έχω κάνει firmware update. Ο υπολογιστής μου είναι συνδεδεμένος στα 5 GHz πάντως κανονικά. Και μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τα ίδια μου κάνει.

Δημοσ.

δοκιμασε μονο για δοκιμη να κλεισεις τα 2,4 ghz και να αφησεις τα 5 να δουμε αν θα συνδεθει.σκεφτομαι μηπως για καποιο λογο παει και βρισκει σαν Default τα 2,4,εναλλακτικα δες μηπως κλεισεις τα 2,4 απο το stick.αλλιως δοκιμασε και αλλαγη καναλιου στα 5ghz.

Δημοσ.

Απενεργοποίησα το "Enable SSID Broadcast" στα 2.4 GHz και προσπάθησα να συνδεθώ στα 5 GHz αλλά στο τελευταίο βήμα όπως πάντα παίρνω το μήνυμα : The selected network is no longer available. Please make sure the existing network equipment is within the proximity of the Extender.

Από το stick δεν βλέπω κάποια επιλογή να απενεργοποιήσω τα 2.4 GHz.

Από κανάλια τα έχω δοκιμάσει όλα.. 

Δημοσ.

μονο αλλους Drivers για το stick αν δοκιμασεις αν και ειπες οτι και σε αλλο Pc το ιδιο.απλα μην κανει Disable to ssid broadcast αλλα κλεισε τελειως το δικτυο στα 2,4 ghz>επισης δοκιμασε να αλλαξεις ssid ωστε να το ξαναβρει το Pc/mac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...