Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μιλαγα με φιλο πριν λιγο και μου ειπε οτι πηγε ο τεχνικος του συναγερμου στο σπιτι του να φτιαξει κατι και ειχε ενα κινητο (ηταν η γυναικα του εκει που δεν ξερει για λειτουργικα και εφαρμογες) και ο χρηστης εβαζε μια διευθυνση και του εβγαζε κατοικους και τηλεφωνα τους .... Κατι σαν το παλιο paninfo στα τελη του 1990 για οσους το θυμουντε που ηταν για pc και ειχε και αλλα καλουδια αλλα σταματησε την αναβαθμιση του καπου το 1997 . Ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια εφαρμογη για κινητο ? Πολυ χλωμο το θεωρω.
newsformobiles Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γι' αυτή μιλάς-> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dελληνικό+caller+id&pcampaignid=APPU_1_MNwjVqDCMMyLsAHzx43gDA 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Την εχω αυτη την εφαρμογη αλλα εχει πολυ περιορισμενο αριθμο καταλογου . Εδωσα σε πολυκατοικια με 30 διαμερισματα και μου εβγαλε μονο 5 καταχωρησεις . Για την αναζήτηση του εισερχόμενου αριθμού στο Ίντερνετ η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις βάσεις δεδομένων του 11888.gr και xo.gr για ελληνικούς αριθμούς τηλεφώνων, την βάση του cyta.com.cy για κυπριακούς, την βάση του waswosuchen.de για γερμανικούς, την βάση του whitepages.com για Η.Π.Α και την βάση του reverseaustralia.com για Αυστραλία.
newsformobiles Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ολα τα νούμερα καμία εφαρμογή δεν τα έχει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το δικο μου σταθερο (ΟΤΕ) και 3 κινητα (vodafone) παρολο που δεν εχω ζητησει να μην εμφανιζονται σε τηλεφωνικους καταλογους δεν τα εχει
Razor_7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 τσέκαρε και αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid&hl=el Αλλά γενικά ισχύει αυτό που λες,δε θα τα βρεις όλα αλλά οκ. 1
giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα καταλαβα τι ζητας, το εχω ψαξει και δυστυχως δεν υπαρχει, ειχα κοιταξει παλαιοτερα στο xda και υπηρχε εφαρμογη για συγκεκριμενες χωρες ομως, οχι για την Ελλαδα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα