Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster-G550M

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έφερε το τροφοδοτικό CoolerMaster-G550M 550 W που το έχει αγοράσει αρχές Αυγούστου και το άλλαξε γιατί ήθελε μεγαλύτερο (λόγω αλλαγής κάρτας γραφικών) , το έβαλα επάνω στο υπολογιστή μου και τελικά το πρόβλημα που είχα και δεν άνοιγε ο υπολογιστής ήταν το τροφοδοτικό.

http://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html?keyphrase=COOLERMASTER+G550M

Μου το δίνει μαζί με την απόδειξη αγοράς με 5 χρόνια εγγύηση από τον Αύγουστο  40 Eυρώ .Δηλαδή ουσιαστικά δε έχει δουλέψει ούτε 2 μήνες.

Θα ήθελα την γνώμη σας να το πάρω η να πάω σε κάτι άλλο.

Δημοσ.

αν σου αρκούν τα watt του πάρτο χθες.

Δεν νομίζω ότι έχω πρόβλημα με τα Watt o υπολογιστής έχει

Μητρική Gigabyte Z97M-D3H

CPU    4790K

2 μνήμες CORSAIR 8GB PC3-10600 η κάθε μία

1 DVD SAMSUNG

2 ΣΚΛΗΡΟΥΣ

και μια κάρτα δικτύου ασύρματη Netgear

ούτε κάρτα γραφικών δεν έχει, χρησιμοποιώ την κάρτα γραφικών της μητρικής.

Απλά ο υπολογιστής είναι εργαλείο δουλειάς που χρειάζεται υπολογιστική ισχύ και όχι παιχνιδομηχανή

Δημοσ.

με αυτο ειμαι εγω τωρα.

αψογο κ στα 40 ακομα πιο αψογο

Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση

Μια και το έχεις πες μου πόσο καιρό το έχεις.

Δημοσ.

Μια και το έχεις πες μου πόσο καιρό το έχεις.

Στην ουσια στο δινει με γεματη εγγυηση και με τις τιμες που ανεβηκαν κατι αναλογο στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει.Ασε που αργοτερα μπορεις να βαλεις και καμια δυνατοτερη καρτα γραφικων οπως πχ Gtx 970 και να παιζεις και παιχνιδια κανονικα αμα τυχει.

ακομα και στο eshop απο 55 με 60ευρω που ειχε πριν εφτασε στα 82ευρω παρακαλω http://www.e-shop.gr/ypologistes-trofodotika-psu-550w-coolermaster-list?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-9457=1&filter-282=1

Παρτο μαζι με την αποδειξη,πες του ευχαριστω και κερασε τον και ενα καφε θα ελεγα πλακα πλακα :P

• Like 3
Δημοσ.

Στην ουσια στο δινει με γεματη εγγυηση και με τις τιμες που ανεβηκαν κατι αναλογο στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει.Ασε που αργοτερα μπορεις να βαλεις και καμια δυνατοτερη καρτα γραφικων οπως πχ Gtx 970 και να παιζεις και παιχνιδια κανονικα αμα τυχει.

ακομα και στο eshop απο 55 με 60ευρω που ειχε πριν εφτασε στα 82ευρω παρακαλω http://www.e-shop.gr/ypologistes-trofodotika-psu-550w-coolermaster-list?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-9457=1&filter-282=1

Παρτο μαζι με την αποδειξη,πες του ευχαριστω και κερασε τον και ενα καφε θα ελεγα πλακα πλακα :P

Παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω σ΄αυτόν τον υπολογιστή γιατί είναι εργαλείο δουλειάς και η χρήση του (ειδικά του επεξεργαστή είναι μεγάλη). Όμως το πήρα τελικά το τροφοδοτικό και ας δουλεύει πιο άνετα αφού δεν χρειάζονται όλα τα Watt.

Όσο για το καφεδάκι τον κέρασα ήδη στον φίλο πράγμα που θα έκανα το αγόραζα δεν το αγόραζα.

Σ΄ευχαριστώ κι εσένα και όλους όσους μου έγραψαν και μου έδωσαν την γνώμη τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...