eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά μιας 2ης συσκευής καθώς σκέφτομαι να αποκτήσω 2ο νούμερο. ( έχω βρει ένα πρόγραμμα οικονομικό) Η 1η συσκευή που έχω είναι το samsung galaxy note 3 32gb το οποίο με τίποτα δεν το αλλάζω. Την 2η συσκευή θα είναι πιο απλή χρήση δηλαδή λίγο νετ και πιο πολύ ομιλία και sms αφού θα έχω το note 3 σαν κύρια συσκευή. Σκεφτόμουν για κανένα windows phone για να μην κολλάει στο androind στα πολύ 120 ευρώ ιδανικά θα ήθελα στα 100 ευρώ. Θα προτιμούσα να ήταν dual sim προκειμένου κάποιες φορές να παίρνω μόνο την 2η συσκευή. Υπάρχει πάντως εάν βρεθεί κάποια τίμια πρόταση αγορά από το εξωτερικό στα ίδια λεφτά είτε windows phone είτε android Ευχαριστώ πολύ και ξαναλέω δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα πάρω 2η συσκευή απλώς θέλω να δω τι προτάσεις υπάρχουν.
corsair04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά μιας 2ης συσκευής καθώς σκέφτομαι να αποκτήσω 2ο νούμερο. ( έχω βρει ένα πρόγραμμα οικονομικό) Η 1η συσκευή που έχω είναι το samsung galaxy note 3 32gb το οποίο με τίποτα δεν το αλλάζω. Την 2η συσκευή θα είναι πιο απλή χρήση δηλαδή λίγο νετ και πιο πολύ ομιλία και sms αφού θα έχω το note 3 σαν κύρια συσκευή. Σκεφτόμουν για κανένα windows phone για να μην κολλάει στο androind στα πολύ 120 ευρώ ιδανικά θα ήθελα στα 100 ευρώ. Θα προτιμούσα να ήταν dual sim προκειμένου κάποιες φορές να παίρνω μόνο την 2η συσκευή. Υπάρχει πάντως εάν βρεθεί κάποια τίμια πρόταση αγορά από το εξωτερικό στα ίδια λεφτά είτε windows phone είτε android Ευχαριστώ πολύ και ξαναλέω δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα πάρω 2η συσκευή απλώς θέλω να δω τι προτάσεις υπάρχουν. μια πολύ καλή συσκευή που δούλεψα πρόσφατα και μου άφησε θετικές εντυπώσεις για την καλή ποιότητα κατασκευής καθώς και άμεση απόκριση σε εφαρμογές απλά τον μόνο αρνητικό είναι σε θέματα εμφάνισης του μενού
eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 μια πολύ καλή συσκευή που δούλεψα πρόσφατα και μου άφησε θετικές εντυπώσεις για την καλή ποιότητα κατασκευής καθώς και άμεση απόκριση σε εφαρμογές απλά τον μόνο αρνητικό είναι σε θέματα εμφάνισης του μενού Ναι το ξέρω...Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κανένα lumia 535...
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ μιας και χρειάζομαι πλέον μια dual sim συσκευή και έχω σχεδόν αποφασίσει για το lumia 435 dual sim. Κοστίζει γύρω στα 70 οπότε με χαμηλό κόστος μπορώ να έχω δεύτερη συσκευή χωρίς προβλήματα.
eddie1996 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ μιας και χρειάζομαι πλέον μια dual sim συσκευή και έχω σχεδόν αποφασίσει για το lumia 435 dual sim. Κοστίζει γύρω στα 70 οπότε με χαμηλό κόστος μπορώ να έχω δεύτερη συσκευή χωρίς προβλήματα.Εάν το πάρεις πες καμία γνώμη για το κινητό
eddie1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα επανέρχομαι. Το lumia 535 πως σας φαίνεται? Ευχαριστώ.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Γι δεύτερη συσκευή αλλά και για πρώτη αμα δν εχεις budget πολύ αξιόλογη κ την προτείνω! Γτ δν κοιτάς κάνα 640 μεταχειρισμενο?
eddie1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Γι δεύτερη συσκευή αλλά και για πρώτη αμα δν εχεις budget πολύ αξιόλογη κ την προτείνω! Γτ δν κοιτάς κάνα 640 μεταχειρισμενο? Για πρώτη συσκευή έχω το note 3.... Για το 2ο θέλω να το πάρω με δόσεις...
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το είδα ότι θες για δεύτερη όλα το λέω για να καταλάβεις ότι είναι πολύ αξιόλογη συσκευή! Το μόνο πρόβλημα είναι να πέσεις σε καλή παρτίδα γτ μερικά είχαν touch issues αλλά έχει εγγύηση οπότε μν σε πολύ ενοχλεί αυτό το πολύ πολύ να μείνεις μια βδομάδα παραπάνω χωρίς δεύτερη συσκευή!
eddie1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το είδα ότι θες για δεύτερη όλα το λέω για να καταλάβεις ότι είναι πολύ αξιόλογη συσκευή! Το μόνο πρόβλημα είναι να πέσεις σε καλή παρτίδα γτ μερικά είχαν touch issues αλλά έχει εγγύηση οπότε μν σε πολύ ενοχλεί αυτό το πολύ πολύ να μείνεις μια βδομάδα παραπάνω χωρίς δεύτερη συσκευή! Ναι εντάξει. Όλοι μας στην ζωή μας μπορεί να έχουμε τις ατυχίες και τις στραβές μας. Εσύ το έχεις δουλέψει καθόλου η όχι? Ευχαριστώ.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ναι το πρότεινα στον κολλητό μου και μετά από 6 μήνες χρήση και τρομερή κακομεταχειρηση (να φανταστείς το πετάει κάτω από τα νεύρα του) εκτος από την ελαφρώς σπασμένη οθόνη που λογικό τέτοιος ουγκα ουγκα που είναι δουλεθευει ακόμα τέλεια! Είχε κ αυτός θέματα με την οθόνη αλλά του το αντικατάστασαν και το δεύτερο ήταν άψογο
eddie1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ναι το πρότεινα στον κολλητό μου και μετά από 6 μήνες χρήση και τρομερή κακομεταχειρηση (να φανταστείς το πετάει κάτω από τα νεύρα του) εκτος από την ελαφρώς σπασμένη οθόνη που λογικό τέτοιος ουγκα ουγκα που είναι δουλεθευει ακόμα τέλεια! Είχε κ αυτός θέματα με την οθόνη αλλά του το αντικατάστασαν και το δεύτερο ήταν άψογο Συγνώμη να σου κάνω μια ερώτηση?Για ποιο λόγο το πετάει το κινητό του από τα νεύρα του? Επειδή δεν έπιανε η αφή του? ή γενικά και από 2ο που πήρε γενικώς το κάνει κακοδιαχείρηση?
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Συγνώμη να σου κάνω μια ερώτηση?Για ποιο λόγο το πετάει το κινητό του από τα νεύρα του? Επειδή δεν έπιανε η αφή του? ή γενικά και από 2ο που πήρε γενικώς το κάνει κακοδιαχείρηση? Γνκα οχι επειδη εχει προβλημα το κινηυο αλλα επειδη εχει προβλημα στον εγκεφαλο ο συγκεκριμενος :Ρ Γνκα το κανει σε στιλ αστειου στα καλα του καθουμενου πχ δν εχει σημα η κατι εγινεκαι το ριχνει κατω ετσι για τν πλακα του.. σου λεω ειναι λιγο πολυ ουγκα ουγκα σε αυτα τα θεματα..
eddie1996 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Γνκα οχι επειδη εχει προβλημα το κινηυο αλλα επειδη εχει προβλημα στον εγκεφαλο ο συγκεκριμενος :Ρ Γνκα το κανει σε στιλ αστειου στα καλα του καθουμενου πχ δν εχει σημα η κατι εγινεκαι το ριχνει κατω ετσι για τν πλακα του.. σου λεω ειναι λιγο πολυ ουγκα ουγκα σε αυτα τα θεματα.. Μάλιστα. Ποιο χρώμα έχει? Το πορτοκαλί? Επίσης στο internet το έχεις δοκιμάσει καθόλου η όχι? Αν ναι πως πάει? Ευχαριστώ.
olimpiakos 7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αν είσαι 100-130 προτείνω 532,535 και αν μπορείς το 640! Το 532dual sim το χω γω..κανενα κόλλημα μια χαρά internet ταχύτατο(θα πάρει και τα 10)!η μπαταρία μια μέρα τη βγάζει σίγουρα!(με 2 κάρτες θέλω να πιστεύω πως ναι καθώς δε το χω δοκιμασει καθόλου!) Από χρωμα το χω σε μαύρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα