Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ενάμιση χρόνο παίζω ένα παιχνίδι . Το farm heroes saga. Είτε μέσω facebook είτε στο κινητό.

Χτες πήγα να παίξω και το game έφαγε κάποιο κόλλημα και άρχισε να μου δίνει βοηθειες και απεριόριστες ζωές.

Πέρασα αρκετές πίστες με αυτες τις βοήθειες και σήμερα το απόγευμα συνδέθηκα μέσω facebook για να δω αν θα φύγουν όλα αυτά που μου έδωσε. Αλλά δεν έχουν φύγει.

Να τονίσω ότι δεν εχω κάνει κάποιο hackaρισμα στην εφαρμογή.

Σκεφτόμουν μήπως τους στείλω ένα μήνυμα με το πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι αυτοί βγάζουν χιλιάδες δολλάρια κάθε μέρα και σκεφτόμουν μήπως δίνουν κάποια αμοιβή

για την πληροφορία.

Η να κάνω την πάπια?

Έχει τύχει σε κανέναν σας?

Δημοσ.

Στείλε το και ο,τι γίνει. Στην τελική ένα παιχνίδι στο Facebook είναι. Σιγά μην κάτσω να σκάσω για το Virtual Ξεσκάτισμα Γουρουνιών.

Δημοσ.

Ναι...το τσουβάλι ετοίμασε....να τα βάλεις μέσα!!!

Να σου έδιναν κάποιο αντάλλαγμα αν έβρισκες ως προγραμματιστής κάποια τρύπα...ίιιιισως αλλά και πάλι όχι...

Τώρα επειδή έτυχε μόνο (?) σε σένα ή μπορεί και σε άλλους να "μοιρασαν" ζωες και λεφτά.....άντε το πολύ πολύ να σ αφήσουν να τερματίσεις το παιχνίδι με τα "hack" σου....

Δεν πιστευω να στείλεις κανα μειλ εκβιαστικό ε!!

Δημοσ.

Χαχαχαχα

Ας το αφήσω όπως είναι. Δεν είναι και στο χαρακτήρα μου να απαιτώ λεφτά. Έτσι και αλλιως δεν έκανα κάτι αξιοσημείωτο. Δεν ειμαι και προγραμματιστής για να πω πως βρήκα bug.

Στείλε το και ο,τι γίνει. Στην τελική ένα παιχνίδι στο Facebook είναι. Σιγά μην κάτσω να σκάσω για το Virtual Ξεσκάτισμα Γουρουνιών.

Βασικά ειναι ένα παιχνίδι που αποτελεί καθημερινή ενασχόληση εκατομμυρίων ανθρώπων. Η εταιρεία βγάζει ένα σκασμό λεφτά από τους "πολύ εθισμένους" η οποίοι σκάνε τρελά λεφτά για να αγοράσουν βοήθειες και να προχωρήσουν.

Προσωπικά δεν εχω σκάσει ποτέ λεφτα σε τέτοια πραγματα αλλά τώρα μου έκατσε η καλή.

Για να αγοράσεις 50.000 φασόλια για το παιχνίδι δίνεις το ποσό των 50 περίπου δολλαριων. Εγω εχω 100.000 τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...