zackeron Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δυστυχως ναι αυτη εχω τοσα χρονια και θεωρω οτι με αυτη την αναβαθμιση θα ερθει σε αρμονια ολο το hardware μου 1
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δυστυχως ναι αυτη εχω τοσα χρονια και θεωρω οτι με αυτη την αναβαθμιση θα ερθει σε αρμονια ολο το hardware μου Με τις οθόνες που κυκλοφορούν,δεν θα το λέγα.
Silenzio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 σε αυτά τα χρήματα από ελλάδα ευχαρίστως να ακούσω καλύτερη πρόταση.
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για παιχνίδια; Αν και δεν μιλούσα για τα ίδια λεφτά γιατί για το σύστημα του θα κοίταζα και σε καλύτερες.Με λίγα παραπάνω βρίσκει gaming monitor από Eu.Από Ελλάδα υπάρχει στα λεφτά η S2415H (οκ από μικρό μαγαζάκι), και μια χαρά multi-input είναι και αυτή με λίγα παραπάνω http://www.skroutz.gr/s/7307875/Samsung-S24E650PL.html Επιπλέον υπάρχουν και ΤΝ με freesync με παραπάνω Hz.
Mountzouris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Την S2415H επειδη την πηρα προσφατα (βασικα εγινε ομαδικη παραγγελια τριων μετα απο αναλυτικες συμβουλες XMorsX και Millennium - τα σεβη μου και χιλια ευχαριστω btw) θα την προτεινα ανεπιφυλακτα. Μονο μειον, επειδη την εχω και την P2414H , στο desktop στην Ελλαδα, η καθ'υψος ρθυμιση.
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτή η κατάσταση με τα Sync Monitors αρχίζει να με νευριάζει. Δηλαδή οι κονσόλες πως παίζουν παιχνίδια στις τηλεοράσεις; Τόσα χρόνια ή ακόμα και τώρα πως παίζουμε παιχνίδια; Ξαφνικά όλοι γίνανε esports Champions όπου άρχισαν να καταλαβαίνουν το Input Lag στην οθόνη;Να αρχίσει να στρώνει η κατάσταση με τα Sync και να γίνουν Mainstream, ok, να το δεχτώ και να το καταλάβω να πάρεις. Δεν λέω να πάρεις IPS Monitor οπωσδήποτε. Αλλά να πάρεις Sync Monitor με TN για να είναι Gaming, δεν μπορώ να το καταλάβω. Να πάρεις TN Monitor επειδή δεν έχεις χρήματα ή δεν κάθεσαι να σκάσεις να το καταλάβω. Είχαμε το Bottleneck και τώρα έχουμε το Sync...Επί του θέματος, η οθόνη στο πακέτο από καλώδια έχει Display Port, VGA και USB.Νομίζω πως είναι ακριβή πλέον. Την είχα χτυπήσει στα 190€, όπου η τιμή ήταν καλή. http://www.insomnia.gr/topic/547588-dell-p2414h-calibration-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ Την S2415H επειδη την πηρα προσφατα (βασικα εγινε ομαδικη παραγγελια τριων μετα απο αναλυτικες συμβουλες XMorsX και Millennium - τα σεβη μου και χιλια ευχαριστω btw) θα την προτεινα ανεπιφυλακτα. Μονο μειον, επειδη την εχω και την P2414H , στο desktop στην Ελλαδα, η καθ'υψος ρθυμιση. Από εικόνα έχουν διαφορά;
Στεφανος123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για παιχνίδια; Αν και δεν μιλούσα για τα ίδια λεφτά γιατί για το σύστημα του θα κοίταζα και σε καλύτερες.Με λίγα παραπάνω βρίσκει gaming monitor από Eu.Από Ελλάδα υπάρχει στα λεφτά η S2415H (οκ από μικρό μαγαζάκι), Στο σκρουτζ το δειχνει 249 ευρω απο το ιδιο μαγαζι και οταν μπαινεις στο site τους απο κει για την οθονη σου βγαζει την ιδια οθονη απλα στο τιτλο της αντι για "Full HD Στιλπνότητα" λεει "Full HD Gloss" και εχει διαφορετικο κωδικο προιοντος. Τι φαση? Edit: Μολις το διoρθωσανε το λινκ του Millenium "Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση." Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2015 από Στεφανος123
zackeron Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Με τις οθόνες που κυκλοφορούν,δεν θα το λέγα. φυσικα και υπαρχουν πολλοι καλυτερες οθονες ,αλλα πιστευω σε αυτο το bugget και after sell support απο μαρκα ειναι τιμια επιλογη,και ναι θα ερθει σε αρμονια ,γτ το μονο που κανω ειναι να δω καμια ταινια και κανα LoL δεν ειμαι fps manic,
Heatspreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Φτάσαμε σε σημείο 1080p Monitors ~24" κοντά στα 230€ να μην τα θεωρούμε καλά... Τόσο Enthoysiasts είστε ρε παιδιά? 2
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ενδιαφέρεσαι να πάρεις; πιο πολύ ρώτησα για να δω αν έκανα λάθος επιλογή και τι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα.
Millennium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στο σκρουτζ το δειχνει 249 ευρω απο το ιδιο μαγαζι και οταν μπαινεις στο site τους απο κει για την οθονη σου βγαζει την ιδια οθονη απλα στο τιτλο της αντι για "Full HD Στιλπνότητα" λεει "Full HD Gloss" και εχει διαφορετικο κωδικο προιοντος. Τι φαση? Edit: Μολις το διoρθωσανε το λινκ του Millenium "Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση." Δε κατάλαβα.Εμένα ακόμα ίδια τιμή τη δείχνει. φυσικα και υπαρχουν πολλοι καλυτερες οθονες ,αλλα πιστευω σε αυτο το bugget και after sell support απο μαρκα ειναι τιμια επιλογη,και ναι θα ερθει σε αρμονια ,γτ το μονο που κανω ειναι να δω καμια ταινια και κανα LoL δεν ειμαι fps manic, Δεν έχει να κάνει μόνο με τα fps.Η S2415H για παράδειγμα έχει πιο καθαρή εικόνα ,χωρίς να εμφανίζει cross hatching και αν δεν ενοχλεί κάποιον το glossy και η έλλειψη ρυθμίσεων και εργονομίας της είναι καλύτερη αγορά. Φτάσαμε σε σημείο 1080p Monitors ~24" κοντά στα 230€ να μην τα θεωρούμε καλά... Σχετικά είναι αυτά.Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Στεφανος123 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δε κατάλαβα.Εμένα ακόμα ίδια τιμή τη δείχνει. Δεν έχει να κάνει μόνο με τα fps.Η S2415H για παράδειγμα έχει πιο καθαρή εικόνα ,χωρίς να εμφανίζει cross hatching και αν δεν ενοχλεί κάποιον το glossy και η έλλειψη ρυθμίσεων και εργονομίας της είναι καλύτερη αγορά. Σχετικά είναι αυτά.Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Το πρωι αλλαξανε την τιμη και εγραφε απο το λινκ σου "Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση." 1
zackeron Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα , μολις την παρελαβα την οθονη απο ποιοτητα κατασκευης ειναι φοβερη, απλα τα χρωματα ειναι σκοτεινα υπαρχει κανα τροπος να τα ρυθμισω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα