zackeron Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, η εξης απορεια που εχω και αν ξερει καποιος και μπορει να μου πει ειναι, εαν στη συσκευασια εχει καλωδιο συνδεσης DVI-D,ευχαριστω πολυ
Silenzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 στην p2214 που είχα πάρει δεν είχε dvi αλλά displayport.
zackeron Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 σε ευχαριστω και ποιος ειναι ο καλυερος τροπος για την καλυτερη αποδοση να την συνδεσω στη καρτα γραφικων της υπογραφης μου?
Silenzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 βλέπω ότι η κάρτα σου έχει displayport έξοδο οπότε είσαι καλυμμένος με αυτό το καλώδιο, όχι οτι θα δεις διαφορά με το μάτι αν βάλεις hdmi ή dvi αλλά έχω διαβάσει ότι το displayport είναι καλύτερο απλά δεν είναι τόσο διαδεδομένο όπως ξέρεις σπανιο να το βρεις σε τηλεόραση για παράδειγμα. "displayport uses higher bandwith so then it can transfer higher bitrates for colors, allows high refresh rate monitors to be usable, and is able to output higher resolutions at a higher referesh rate."
zackeron Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και το χρονο σου με καλυψες απολυτα 1
Ntinaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 δεν εχει καμια διαφορα το displayport apo to dvi απλα να ξερεις οτι οι περισσοτερες καρτες γραφικων εχουν Mini displayport και θα χρειαστεις ανταπτορα. οποτε παρε ενα φτηνο dvi με 3-4 ευρω να κανεις τη δουλεια σου
Silenzio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Site: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=33D28E48-DBA2-40E7-A9F4-D8265AD5B38D&lang=eng όπως βλέπουμε εδώ η δική σου κάρτα δεν έχει mini αλλά κανονικό displayport οπότε είσαι καλυμμένος με το displayport της dell (που λογικά θα σου δίνει, σε εμένα τουλάχιστον είχε)
zackeron Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 καλημερα και καλη εβδομαδα ,σε ευχαριστω για ακομα μια φορα για την βοηθεια σου 2
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Βασικα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο το Display ξαφνικα θεωρειται καλυτερο απο το Dvi αλλα τελος παντων. Απο μια γρηγορη αναζητηση σε Unboxing της οθονης που εχεις στο youtube βλεπω οτι στην συσκευασια η οθονη περιεχει DisplayPort και ενα VGA Cable. Προφανως για την καρτα που εχεις την οθονη θα την συνδεσεις ειτε μεσω Displayport ειτε μεσω Dvi(ισως ο πιο διαδεδομενος τροπος πλεον εκτως αν η οθονη εχει ενσωματομενα ηχεια που εκει προτιμαμε το HDMI επειδη μεταφερει και ηχο για τα ηχεια πχ των τηλεορασεων). Ακομα να σου πω οτι για την αναλυση που εχει η οθονη δεν πειραζει ο τροπος που θα την συνδεσεις δηλαδη ειτε ειχε HDMI,ειτε Displayport,ειτε DVI.Σε παραπανω αναλυσεις ομως θα επαιζε ρολο αρα μην σε αγχωνει αυτο. Επισης τα Dvi καλωδια για 1080p δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβα αν θες να παρεις ενα.
zackeron Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 απλα στα σχολια εδω http://www.e-shop.gr/othoni-dell-p2414h-24-led-full-hd-black-p-PER.161952.λεει κατι για OC βεβαια δεν εχω ιδεα τι εννοει αλλα γινεται μονο μεσα απο το DP
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μην σε απασχολουν αυτα που λενε οι κυριου απλα αγνοησε τα. Παντως να σου πω πληροφοριακα οτι η υδροψυξη που εχεις δεν αρμοζει στον Fx 6300 παραειναι ακριβη για αυτο τον επεξεργαστη
zackeron Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 για ομορφια την εχω οχι για κανα αλλο λογο,αλλα πρακτικα με το ζορι πιανω τα 4.6,με thermal margin 5 βαθμους και Vcore 1.35
Silenzio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 μπορεί στο μέλλον να βρεις σε καλή τιμή fx8320, πάντως η αναβάθμιση που κάνεις στην οθόνη (αν τώρα έχεις αυτή που βλέπω) θα δεις τεράστια διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα