Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποκλειστικότητες: Xbox one (καθαρά, τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα)

Το xbone έχει forza,halo,Tomb raider, gears και όλα πριν τα χριστουγεννα, αντιθετα το PS4 έχει μονο μία σοβαρή αποκλειστικότητα (bloodborn) μεχρι να βγει το uncharted τον Μαρτιο..

Χειριστήριο: Xbox one (τελείως προσωπική άποψη)

Η ασσυμετρια των αναλογικών του xbox βοηθάει απίστευτα στο να μην κουραζονται οι αντίχειρες, οι σκανδαλες του χειριστηρίου είναι απόλαυση, τα RB LB είναι απλά τραγικά και εκνευριστικα θορυβώδη.Στο χειριστήριο του PS4, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι χρειάζεται το touchpad και καταλαμβάνει το μισό χειριστήριο.

Δίκτυο: xbox one (πάλι καθαρά...)

Ας δούμε απλα τι μας έχουν δωσει οι αγαπημένες μας υπηρεσίες μέχρι τώρα.

Xbox: AC Black flag, MGS V GZ, Tomb raider, The walking dead, child of light, rayman.

Ps4: Super meat boy, limbo, MGS GZ, Styx, γενικά άπειρα indie παιχνίδια.

Σύνοψη: Πάνω απολα είμαστε καταναλωτές και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε την τζεπη μας, ας αφήσουμε τους fanboyσμπους. Πιστεύω πως η sonny έχει αυτοδαφνοστεφανωθει από τις πωλήσεις και δεν προσφέρει ουσιαστικό value για τον καταναλωτή. Εγώ αγορασα xbone με Halo Mcc και ryse με 280€, far cry 4 20€. Δυστυχώς για PS4 δεν παίζουν τέτοιες προσφορές.

Συγνώμη αν κουρασα...

• Like 2
Δημοσ.

Αποκλειστικότητες: Xbox one (καθαρά, τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα)

Το xbone έχει forza,halo,Tomb raider, gears και όλα πριν τα χριστουγεννα, αντιθετα το PS4 έχει μονο μία σοβαρή αποκλειστικότητα (bloodborn) μεχρι να βγει το uncharted τον Μαρτιο..

Χειριστήριο: Xbox one (τελείως προσωπική άποψη)

Η ασσυμετρια των αναλογικών του xbox βοηθάει απίστευτα στο να μην κουραζονται οι αντίχειρες, οι σκανδαλες του χειριστηρίου είναι απόλαυση, τα RB LB είναι απλά τραγικά και εκνευριστικα θορυβώδη.Στο χειριστήριο του PS4, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι χρειάζεται το touchpad και καταλαμβάνει το μισό χειριστήριο.

Δίκτυο: xbox one (πάλι καθαρά...)

Ας δούμε απλα τι μας έχουν δωσει οι αγαπημένες μας υπηρεσίες μέχρι τώρα.

Xbox: AC Black flag, MGS V GZ, Tomb raider, The walking dead, child of light, rayman.

Ps4: Super meat boy, limbo, MGS GZ, Styx, γενικά άπειρα indie παιχνίδια.

Σύνοψη: Πάνω απολα είμαστε καταναλωτές και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε την τζεπη μας, ας αφήσουμε τους fanboyσμπους. Πιστεύω πως η sonny έχει αυτοδαφνοστεφανωθει από τις πωλήσεις και δεν προσφέρει ουσιαστικό value για τον καταναλωτή. Εγώ αγορασα xbone με Halo Mcc και ryse με 280€, far cry 4 20€. Δυστυχώς για PS4 δεν παίζουν τέτοιες προσφορές.

Συγνώμη αν κουρασα...

Μην αναφερεις σαν προσφορα ενα συμβαν XboxOne προσφορας του Κωτσοβολου που ανεβηκε για 1 ωρα και μετα την ριξανε.

Δημοσ.

Αν δεν είχατε dreamcast μη λέτε για κονσόλες, το μόνο σύστημα (με εξαίρεση πάντα την Amiga) που ξεπερνούσε τα PC όταν κυκλοφόρησε και για δύο χρόνια τουλάχιστον... Από τότε και έπειτα όλες οι κονσόλες είναι υποδεέστερες, ειδικά οι τωρινές που δεν είναι παρά έτοιμα PC υπερκοστολογημένα, έλεως τον επεξεργαστή τους κουμπωμένο στη μητρική τον είχε και το e-shop από πρόπερσι...
Να μου πει κανείς για Wii, πάω πάσο, κλειστή αρχιτεκτονική, προϊόν R&D, αληθινή κονσόλα, τα υπόλοιπα είναι για να τρώγονται μεταξύ τους οι σε στρατόπεδα οι βλακορωμιοί... Εφεύρεση της Sony από το πρώτο Playstation...

• Like 4
Δημοσ.

Να μου πει κανείς για Wii, πάω πάσο, κλειστή αρχιτεκτονική, προϊόν R&D, αληθινή κονσόλα, τα υπόλοιπα είναι για να τρώγονται μεταξύ τους...

Amen.

Μπορεί να μην έχει blood splatter παιχνίδια και εντυπωσιακούς τίτλους αλλά έχει πραγματικά διασκεδαστικά παιχνίδια που θα σε ψυχαγωγήσουν. Όπως ξέρει να τα φτιάχνει από πάντα η Nintendo.

• Like 3
Δημοσ.

Amen.

Μπορεί να μην έχει blood splatter παιχνίδια και εντυπωσιακούς τίτλους αλλά έχει πραγματικά διασκεδαστικά παιχνίδια που θα σε ψυχαγωγήσουν. Όπως ξέρει να τα φτιάχνει από πάντα η Nintendo.

Μιλαμε για κονσολα που πουλησε πανω απο 150 εκ. κομματια και τα πιο καλοπουλημενα παιχνιδια ηταν αυτα απο τα Bundles της κονσολας.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_Wii_video_games

Εδω ολοκληρο Metroid Prime 3 και πουλησε λιγο απο το 1% των κατοχων της κονσολας Wii,το ιδιο και το Zelda 5% κατοχοι των κονσολων το αγορασαν.

Δηλαδη αν δεν πουλησαν τα exclusive γιατι  το αγορασε ο κοσμος κυριως???Για το Wii Fit και το Wii Sports και αλλα παιχνιδια δεν αγορασανε.

Μετα βγαινουν και κραζουν την Nintendo που δεν εβγαλε παιχνιδι για το Wii U......

Δημοσ.

To Tomb Raider δεν είναι Xbone exclusive, δεν είναι καν console exclusive. Ο zaico13 ειπε για αποκλειστικοτητες μεχρι το χειμωνα, το tomb raider ειναι time exclusive για το one. Σε pc και ps4 θα ερθει το 2016.

Δημοσ.

1ον Στο PC σταμάτησα να παίζω παιχνίδια από το assassins creed 2 γιατί τα υπόλοιπα ήθελαν μεγαλύτερα κάρτα για να τρέχουν "σωστά"2ον Την κάρτα την είχα αγοράσει από Ελλάδα και όχι από εξωτερικό και είχε τότε 280€ για να μην είμαι "ανακριβής" (της gainward που ήταν και πιο ακριβές από Asus, gigabyte κλπ)3ον ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι κάθε χρόνο που βγαίνει καινούριο παιχνίδι έχει υψηλότερες απαιτήσεις ακόμα και στα minimal settings για να παίξει χωρίς lag.4ον φαίνεσαι ότι είσαι PC gamer αλλά γιατί τόση πόρωση?? Και ως προς τι παρέσυρα κόσμο να πετάξυ λεφτά?? Όποιος έχει παίρνει, την άποψη μου είπα..5ον Από το 2007 έως το 2010 που πήρα το Xbox, έπρεπε ήδη να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα μου και προτίμησα να τα δώσω για καλή κονσόλα. Το αποτέλεσμα? 8 χρόνια χωρίς αναβάθμιση στο PC.. Ούτε μνήμες, ούτε σκληρούς, ούτε κάρτες, επεξεργαστές, ποντίκια,πληκτρολόγια οθόνες,χειριστήρια... Πόσα να πω πια!!!! Για βάλτε τα κάτω όλοι οι PC gamers και πείτε μας τι λεφτά έχετε ρίξει για να παίζετε έστω περσινά παιχνίδια, που παίζω εγώ ακόμα στο Xbox, τα τελευταία 8 χρόνια????

Στο εξηγησα και πριν αλλα δνε θες να το καταλαβεις. Τo PC που ειχες με τιν 9800GT παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια του x360 και μαλιστα καλυτερα. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? Ξεκινα, farcry 3, fallout 3, crysis 1, bioshock, skyrim , βαλτα στην 9800 σε 1280x720 αναλυση που παιζει το x360, βαλτα και ολα ultra low και πες μου ποιο παιζει καλυτερα. Tωρα αν εσυ πας να παιξεις full hd με ολα τα settings τερμα και παραπονιεσαι που δεν τρεχει τοτε χαιρω πολυ, συγκρινεις μηλα με αχλαδια μας και το x360 σε ultra low ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Στο εξηγησα και πριν αλλα δνε θες να το καταλαβεις. Τo PC που ειχες με τιν 9800GT παιζει ΟΛΑ τα παιχνιδια του x360 και μαλιστα καλυτερα. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο? Ξεκινα, farcry 3, fallout 3, crysis 1, bioshock, skyrim , βαλτα στην 9800 σε 1280x720 αναλυση που παιζει το x360, βαλτα και ολα ultra low και πες μου ποιο παιζει καλυτερα. Tωρα αν εσυ πας να παιξεις full hd με ολα τα settings τερμα και παραπονιεσαι που δεν τρεχει τοτε χαιρω πολυ, συγκρινεις μηλα με αχλαδια μας και το x360 σε ultra low ειναι.

Αν και δεν εχει πολυ νοημα το ολο Pc vs consoles παρολα αυτα να συμφωνησω και εγω με την τελευταια γραμμη που εκει γινεται και η μεγαλυτερη παρεξηγηση .

• Like 1
Δημοσ.

PC+PS4=best combo

το καλύτερο βέβαια είναι όλα για να μη χάσεις κανένα παιχνίδι αλλά εντάξει μετά παει πολύ το κόστος.....

Δημοσ.

Έχοντας περάσει από όλες τις γενιές κονσολών πάντοτε το playstation ήταν μπροστά από το xbox στο λανσάρισμα και καμιά διετία μετά, αποκλειστικά λόγω exclusives και στην συνέχεια ισορροπούσε κάπως η κατάσταση. Νομίζω πως για την φρέσκια φουρνιά κονσολών και πάλι η sony έχει καλύτερες συμφωνίες με τα studio και το xbox έχει το racing κομμάτι και το backwards compatibility με xbox 360, όταν τελικά αυτό θα γίνει open για όλους.Χειριστήριο βρίσκω με διαφορά καλύτερο αυτό του xbox και βρίσκω και ελαφρά καλύτερες τις προσφορές του marketplace σε καινούρια games.Στα συν του xbox και η ευκολία με την οποία χρησιμοποιείς εξωτερικό σκληρό για αποθήκευση παιχνιδιών.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ένα, όταν το 99% των όχι αποκλειστικων τίτλων (δηλαδή τα παιχνίδια που υπάρχουν και στης δύο κονσόλες) στο xbox one παίζουν 900p 60fps ή 1080p 30fps και στο ps4 1080p 60fps τότε από θέμα hardware φαίνεται η διαφορά. Δεν είναι τυχαίο που η περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν τα παιχνίδια τους στο ps4.

Από θέμα αποκλειστικων τίτλων είναι θέμα γούστου τα Gear of war τα έχω παίξει όλα είναι από τα καλά franchise, το forza6 καλό αλλά στο τέρμα δυσκολία (υποτίθεται Sim) και μου φάνηκε πολύ εύκολο στον χειρισμό. Από την άλλη αυτά που έχω κατά ευχαριστηθεί αφάνταστα είναι οι τιτλοι the last of us, ολα τα ancharted το gt5,gt6 (και ένα + σε αυτά ότι όλα υποστηρίζουν ελληνικά) ακόμα δεν έχω πάρει next gen κονσόλα αλλά αν πάρω το σίγουρο είναι ps4 αν στο μέλλον η Microsoft βγάλει άλλη κονσόλα ποιο δυνατή από την Sony τότε θα το σκεφτώ να την πάρω.

Δημοσ.

Έχετε πέσει στην παγίδα (όπως ΚΙ ΕΓΩ ήμουν) να 'σαστε φανατικοί gamers (όπως ΚΙ ΕΓΩ παραμένω) και τελικά να 'στε (οι περισσότεροι) χρήστες/ιδιοκτήτες πανίσχυρων PC (δεν είμαι πια)!

"What's wrong with this picture?", που λένε και οι Αγγλόφωνοι...

Το PC, ένα δηλαδή "Personal Computer", είναι σχεδιασμένο για μυριάδες δουλειές, για ένα σορό άπειρα tasks κτλ., αλλά εσείς το χρειάζεστε ΚΥΡΙΩΣ για να...παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια!
Και το 'χουν "πάρει πρέφα" εδώ και δεκαετίες οι εταιρείες (παιχνιδιών ΚΑΙ hardware/software) και ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για να σας "μαδάνε", να σας "ξεπαραδιάζουν" κυριολεκτικά. Διότι πολύ απλά, άμα είσαι ατόφιος gamer (και έξυπνος συνάμα), θα πας και θα πάρεις μια κονσόλα (όποια εσύ θεωρείς ότι σου ταιριάζει), θα δώσεις 300+ ευρώ και θα έχεις φοβερά χρώματα/γραφικά/ήχο κτλ. σε ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ (ΠΑΝΤΟΤΕ) σε κάθε παιχνίδι που αγοράζεις και η κονσόλα σου το υποστηρίζει, ενώ έχοντας ένα PC είναι σαν να 'χεις μόνιμα έναν... ΝΤΑΒΑΤΖΗ που σου ζητάει φράγκα κάθε τρεις και λίγο, καθ' ότι τα παιχνίδια ανά 3μηνο-5μηνο βγαίνουν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ σε υπολογιστική ισχύ και αναγκάζεσαι να ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ-τα χώσεις να αναβαθμίσεις/ισχυροποιήσεις το μηχάνημά σου (που ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ σου κόστισε 1.500-2.000 αρχικά!)...

Ναι, σαφώς και στα PC η γκάμα των παιχνιδιών/τίτλων είναι τεράστια, γιατί τεράστιος είναι και ο αριθμός των... ΚΟΡΟΪΔΩΝ που χώνουν μια περιουσία να 'χουν το "high-end" μηχάνημα για να απολαμβάνουν πλήρως το αγαπημένο (και ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ) τους παιχνίδι.

Εγώ, που ήμουν τέτοιο κορόιδο, είπα επιτέλους "ΤΕΛΟΣ", ως εδώ! Επέλεξα το PS4 (γιατί είναι πιο δημοφιλή κονσόλα, ήτοι έχει περισσότερους τίτλους) και παίζω μια χαρά τα παιχνίδια που μ' αρέσουν στην 42'' FullHD (!!!!) TV του σαλονιού μου (κι όχι σε κάποιο 27'' το πολύ μόνιτορ), με Dolby Surround 5.1 σύστημα ήχου (κι όχι κάτι "παρεμφερές" που έχει κάτι ηχειάκια - για να χωρούν σ' ένα γραφείο - μεγέθους... walkman), δεν χρειάζεται να κάνω ΟΥΔΕΜΙΑ αναβάθμιση πλην τα αρχικά χρήματα που έδωσα (την 300άρα με δώρο 3 παιχνίδια για την κονσόλα, συν ένα επιπλέον χειριστήριο & το καλώδιό του).

Αυτά από 'μένα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ένα, όταν το 99% των όχι αποκλειστικων τίτλων (δηλαδή τα παιχνίδια που υπάρχουν και στης δύο κονσόλες) στο xbox one παίζουν 900p 60fps ή 1080p 30fps και στο ps4 1080p 60fps τότε από θέμα hardware φαίνεται η διαφορά. Δεν είναι τυχαίο που η περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν τα παιχνίδια τους στο ps4.

Από θέμα αποκλειστικων τίτλων είναι θέμα γούστου τα Gear of war τα έχω παίξει όλα είναι από τα καλά franchise, το forza6 καλό αλλά στο τέρμα δυσκολία (υποτίθεται Sim) και μου φάνηκε πολύ εύκολο στον χειρισμό. Από την άλλη αυτά που έχω κατά ευχαριστηθεί αφάνταστα είναι οι τιτλοι the last of us, ολα τα ancharted το gt5,gt6 (και ένα + σε αυτά ότι όλα υποστηρίζουν ελληνικά) ακόμα δεν έχω πάρει next gen κονσόλα αλλά αν πάρω το σίγουρο είναι ps4 αν στο μέλλον η Microsoft βγάλει άλλη κονσόλα ποιο δυνατή από την Sony τότε θα το σκεφτώ να την πάρω.

Μάλλον έχει χαθεί η έννοια του gaming. Από πότε είναι κριτήριο για το πόσο ψυχαγωγικό είναι ένα παιχνίδι, το πόσο γυαλίζει και στα πόσα pixel παίζει...Δεν θυμάμαι κανέναν να είπε ότι το Sega Game Gear ήτανε καλύτερο από το δίχρωμο game boy επειδή είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ήτανε έγχρωμο. Το game boy είχε πιο διασκεδαστηκά παιχνίδια και αυτό ήτανε που μέτραγε. Τώρα αντί να συγκρίνεται πιο παιχνίδι είναι καλύτερο, κάθεστε και ασχολείστε ποιο έχει στα χαρτιά καλύτερο hardware και ποιο τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση και πιο είναι πιο λουστραρισμένο. Η γνώμη μου είναι ότι κάπου το χάσατε. 

• Like 3
Δημοσ.

Lupus, πιο ανενημερωτος δεν γινεται να εισαι. Απο το 2008 εχω δωσει 680 ευρω για το PC μου και παιζω καλυτερα απο το PS4, εσυ ποσο εδωσες για PS3 + PS4? Βtw, και το PC συνδεεται σε τηλεοραση και σε 5.1 ηχεια, σε περιπτωση που δεν το ηξερες. Σιγα μη κανουν και 5000 ευρω τα gaming pc, ελεος ορισμενοι. Ενα PC του 2006-7 παιζει οτι παιζει και το ps3 και μαλιστα πολυ καλυτερα. 

Και ασφαλως και πρεπει να κανεις επιπλεον αναβαθμιση σε σχεση με τον PC gamer, τα λεφτα που εδωσες για το PC απο το οποιο postaris αυτη τη στιγμη τα μετρησες? :)

Μάλλον έχει χαθεί η έννοια του gaming. Από πότε είναι κριτήριο για το πόσο ψυχαγωγικό είναι ένα παιχνίδι, το πόσο γυαλίζει και στα πόσα pixel παίζει...Δεν θυμάμαι κανέναν να είπε ότι το Sega Game Gear ήτανε καλύτερο από το δίχρωμο game boy επειδή είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ήτανε έγχρωμο. Το game boy είχε πιο διασκεδαστηκά παιχνίδια και αυτό ήτανε που μέτραγε. Τώρα αντί να συγκρίνεται πιο παιχνίδι είναι καλύτερο, κάθεστε και ασχολείστε ποιο έχει στα χαρτιά καλύτερο hardware και ποιο τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση και πιο είναι πιο λουστραρισμένο. Η γνώμη μου είναι ότι κάπου το χάσατε. 

Mε το συμπαθειο κιολας αλλα οταν το 97% των παιχνιδιων μεταξυ των δυο κονσολων ειναι ακριβως τα ΙΔΙΑ, τοτε τι μενει να συγκρινεις περα απο fps και αναλυση? Αλλωστε, κανεις δεν συγκρινει fps και αναλυση μεταξυ δυο διαφορετικων παιχνιδιων για να βγαλει ποιο ειναι το καλυτερο, αρα δεν εχει νοημα το post σου, τα ιδια παιχνιδια συγκρινουμε. Οταν λοιπον στην εκδοση για Χ πλατφορμα το ΙΔΙΟ ακριβως παιχνιδι παιζει σε μικροτερη αναλυση και λιγοτερα fps τοτε στην Υ πλατφορμα ειναι καλυτερο. Common sense λεγεται. Αλλιως δεν θα αλλαζε κανεις κονσολα και θα μενε στο gameboy που προτεινες. Εχεις gameboy και playstation 1 ακομα? Δεν νομιζω, αρα οι ιδιες σου οι πραξεις αναιρουν τα λεγομενα σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...