Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι παλευετε να δειξετε στον ελέφαντα ότι δεν ειναι ελέφαντας δείχνει κόμπλεξ για τα πι σακια σας :) έτσι απλά ενημερωτικά...πείτε και αλλά να πεισθειτε και εσείς για τις επιλογές σας λοοοολ

Oι επιλογές μου είναι μία τεράστια γκάμα χιλιάδων τίτλων. Ποιες είναι οι δικές σου;

• Like 1
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ αρχάς να πω πως ενοείται οτι ενα καλό PC είναι το καλύτερο. όμως αν δεν έχετε η αν προτιμάτε απλά να παίζετε σε κονσόλα,όπως είναι αυτήν την στιγμή τα πράγματα,το One έχει για μένα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια παιχνίδια,δεν έχω πάρει ακόμη ούτε Ps4 ούτε One όμως βλέπω κάποια παιχνίδια όπως το Forza η το Halo που θα ήθελα να παίξω στο One. ας μην πει κανείς οτι κάποια θα βγούνε και σε PC γιατί και εχουμε αποκλείσει το PC εκ των πραγμάτων και το οτι κάποια αφού είναι της MS τιτλοι η τα δικαιώματα,δεν σημαίνει οτι θα μπορούσε να τα παίξει κάποιος στην "αντιπαλη" κονσόλα.

Παρόλο που είχα και τις 2 κονσόλες απο την προ-προηγούμενη  γενιά,δεν πήρα ακόμα καμμιά απο τις 2,γιατί σε αυτήν την γενιά οι κονσόλες δυστυχώς δεν είχαν τις διαφορές και την δύναμη που περιμέναμε και επίσης άρχισαν να βγαίνουν βροχή τα remake και τα remastered κάθε είδους...

Aπλά λόγο του οnline και των υπηρεσιών του που είχα την εμπειρία οτι ήταν πολύ καλύτερο στο 360 (αν και έχει φτιάξει αρκετά απο οτι είδα και στο PS4)καθώς και ορισμένα παιχνίδια όπως αυτά που ανέφερα,εαν έπερνα κονσόλα αυτόν τον χρόνο θα ήταν το One.

Δημοσ.

στο θεμα.. ειχα 360 και ps3 το 360 καλυτερο αρκετα σα γραφικα αλλα το ps3 ηταν πιο καλοφιαγμενο .. τωρα θα επαιρνα το ps4 .. καλυτερη καρτα γραφικων..

pc .. me mia 290 ! nai σιγουρα καλυτερο

Δημοσ.

Ωραίες όλες οι κονσόλες ειδικά οι τελευταίες με πλούσια χαρακτηριστικά και αναλύσεις κλπ κλπ... Όποιος όμως έχει παίξει τένις στο Wii, καταλαβαίνει τί είναι gaming και διασκέδαση!!! Έχω PC με μια 9800gt που δεν παίζει τίποτα πλέον κι ας την είχα αγοράσει 300€ πριν κάποια χρόνια, έχω Xbox 360 από το 2010 με τα ίδια λεφτά που απλά παίζω ότι βγαίνει, όταν όμως ανοίξω το Wii χαζεύει όλη η οικογένεια! Το θέμα PC πρέπει να χώνεις συνέχεια για να παίζεις τελευταίες κυκλοφορίες δυστυχώς... Στο θέμα μας θα έλεγα, καθαρά λόγω εξοικείωσης, Xbox one...

Τι παιχνιδι παιζεις στο 360 που δεν παιζει στην 9800? Επισης την αγορασες 300 ευρω το 2007 οχι το 2010. Το 10 αντε να αξιζε 50 ευρω. Οποτε χαλαρωστε με τις ανακριβειες γιατι παρασυρεται κοσμο να πεταξει τα λεφτα του. Αμα η αναβαθμιση καθε 8 χρονια ειναι οτι χωνεις λεφτα συνεχως τοτε τι να πω...παραιτουμαι

Ακυρο, η 9800gt ειναι rebrand της 8800gt και κοστιζε 200$ το 2007 που βγηκε. Δηλαδη 150 ευρω..δεν σου φταιει κανεις που σε κλεψανε

Δημοσ.

@bakosm

ΦΥΣΙΚΑ και θα παίξω Crash Bandicoot 1 και Arkanoid. Χεσμένα έχω τα γραφικά μπροστά στο gameplay. Στήνω 10 emulators στο PC και παίζω τα καλύτερα παχνίδια όλων των εποχών.

Και σε tablet και PC δεκαετίας ή hacked PS3 μπορείς να τρέξεις emulators. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα αυτά είναι σοβαρές επιλογές gaming σήμερα.

Εν ολίγοις, ακόμα και χωρίς gaming PC και κονσόλα, κατά 99% έχεις μια συσκευή σπιτι σου που μπορεί να παίξει crash bandicoot 1 (netbook, laptop, tablet, smartphone κλπ.). Δεν είναι επιχείρημα αυτό για να πάρεις gaming PC. Εκτός αν το μόνο ηλεκτρονικό σπίτι σου είναι καμία τηλεόραση-μπαουλο και κανένα φορητό τρανζιστορακι...

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα PS4 κυρίως για το God of war και το uncharted. Έχω και τις Sony και τις Microsoft κονσόλες ως τώρα , αλλα θα περιμένω αρκετά μέχρι να πέσει το ΟΝΕ για να το πάρω κι αυτό. Υ.Γ. Εξακολουθώ να περνάω περισσότερο χρόνο στο WiiU που εχει λίγα αλλα μοναχα αριστουργήματα.

• Like 1
Δημοσ.

PS4....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αυτα ειναι επιχειρηματα και γω μαζι σου. Ελπιζω μονο να μην ψηφιζεις και στις εκλογες...

• Like 5
Δημοσ.

εγω βασικά παίζω pro .

έχω και παιρνω πολλά παιχνίδια και με το γκολντ στο x1

ΑΛΛΑ δεν προλαβαινω με δουλεια τπτ αλλο.

οποτε ξαναλεω

απλά παίζω pro...axax

κονσολα αφου ιδιο hardware εχουν πηρα την πιο φτηνη,

xbox1...

Δημοσ.

Και σε tablet και PC δεκαετίας ή hacked PS3 μπορείς να τρέξεις emulators. Αυτό δε σημαίνει ότι όλα αυτά είναι σοβαρές επιλογές gaming σήμερα.

Εν ολίγοις, ακόμα και χωρίς gaming PC και κονσόλα, κατά 99% έχεις μια συσκευή σπιτι σου που μπορεί να παίξει crash bandicoot 1 (netbook, laptop, tablet, smartphone κλπ.). Δεν είναι επιχείρημα αυτό για να πάρεις gaming PC. Εκτός αν το μόνο ηλεκτρονικό σπίτι σου είναι καμία τηλεόραση-μπαουλο και κανένα φορητό τρανζιστορακι...

Define "σοβαρές"...

Για 'μένα σοβαρό game είναι οποιοδήποτε game με διασκεδάζει. Ετσι απλά. Είτε κυκλοφόρησε φέτος, είτε πριν 30 και πλέον χρόνια. Με αυτόν τον ορισμό θεωρώ υπεραρκετό ένα PC των 300€-400€ για να παίξει κάποιος μία ευρεία γκάμα από αυτά που αποκαλώ "τα καλύτερα video games όλων των εποχών". Και επειδή είναι PC, μπορείς επιπλέον να κάνεις με αυτό οτιδήποτε άλλο γουστάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες όλες οι κονσόλες ειδικά οι τελευταίες με πλούσια χαρακτηριστικά και αναλύσεις κλπ κλπ... Όποιος όμως έχει παίξει τένις στο Wii, καταλαβαίνει τί είναι gaming και διασκέδαση!!! Έχω PC με μια 9800gt που δεν παίζει τίποτα πλέον κι ας την είχα αγοράσει 300€ πριν κάποια χρόνια, έχω Xbox 360 από το 2010 με τα ίδια λεφτά που απλά παίζω ότι βγαίνει, όταν όμως ανοίξω το Wii χαζεύει όλη η οικογένεια! Το θέμα PC πρέπει να χώνεις συνέχεια για να παίζεις τελευταίες κυκλοφορίες δυστυχώς... Στο θέμα μας θα έλεγα, καθαρά λόγω εξοικείωσης, Xbox one...

Τι παιχνιδι παιζεις στο 360 που δεν παιζει στην 9800? Επισης την αγορασες 300 ευρω το 2007 οχι το 2010. Το 10 αντε να αξιζε 50 ευρω. Οποτε χαλαρωστε με τις ανακριβειες γιατι παρασυρεται κοσμο να πεταξει τα λεφτα του. Αμα η αναβαθμιση καθε 8 χρονια ειναι οτι χωνεις λεφτα συνεχως τοτε τι να πω...παραιτουμαι

Ακυρο, η 9800gt ειναι rebrand της 8800gt και κοστιζε 200$ το 2007 που βγηκε. Δηλαδη 150 ευρω..δεν σου φταιει κανεις που σε κλεψανε

1ον Στο PC σταμάτησα να παίζω παιχνίδια από το assassins creed 2 γιατί τα υπόλοιπα ήθελαν μεγαλύτερα κάρτα για να τρέχουν "σωστά"2ον Την κάρτα την είχα αγοράσει από Ελλάδα και όχι από εξωτερικό και είχε τότε 280€ για να μην είμαι "ανακριβής" (της gainward που ήταν και πιο ακριβές από Asus, gigabyte κλπ)3ον ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι κάθε χρόνο που βγαίνει καινούριο παιχνίδι έχει υψηλότερες απαιτήσεις ακόμα και στα minimal settings για να παίξει χωρίς lag.4ον φαίνεσαι ότι είσαι PC gamer αλλά γιατί τόση πόρωση?? Και ως προς τι παρέσυρα κόσμο να πετάξυ λεφτά?? Όποιος έχει παίρνει, την άποψη μου είπα..5ον Από το 2007 έως το 2010 που πήρα το Xbox, έπρεπε ήδη να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα μου και προτίμησα να τα δώσω για καλή κονσόλα. Το αποτέλεσμα? 8 χρόνια χωρίς αναβάθμιση στο PC.. Ούτε μνήμες, ούτε σκληρούς, ούτε κάρτες, επεξεργαστές, ποντίκια,πληκτρολόγια οθόνες,χειριστήρια... Πόσα να πω πια!!!! Για βάλτε τα κάτω όλοι οι PC gamers και πείτε μας τι λεφτά έχετε ρίξει για να παίζετε έστω περσινά παιχνίδια, που παίζω εγώ ακόμα στο Xbox, τα τελευταία 8 χρόνια????
Δημοσ.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω το εν λογο αρθορ.

Απο την στιγμη που σωστα αναφερεται οτι το Playstation ηταν ανεκαθεν η κονσολα που πουλαγε περισσοτερο στην Ελλαδα,χρονια τωρα και απο την στιγμη που και το 4 πουλαει πολυ περισσοτερο απο το XboxOne(πεφτει και τρελη διαφημιση βεβαια )οπως επισης και τα video club περισσοτερα παιχνιδια για ps4 κλασσικα,αρα εν μερη εχει λογο υπαρξης το εν λογο αρθο αφου η απαντηση ειναι ξεκαθαρη καλως ή κακως και ακουει στο ονομα Ps4??

• Like 1
Δημοσ.

ps4 και απο μενα μονο και μονο για το ff7 και shenmue 3 (και αλλες πολλες αποκλειστικοτητες φυσικα)...τα χριστουγεννα θα προστεθει στην συλλογη μου !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...