κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πληρώνω συνδρομή 43€ τον χρόνο αλλες φορες και λιγοτερο και δίνει γύρω στα 35 παιχνίδια για ps4 και αλλά τόσα για ps3 και δεν έχω διάφορα μποτ και Χακ στο ονλαιν μόνο κενά ασφαλείας που κλείνουν... Οπότε πάλι μου λες δεν είναι παιχνίδια αυτά που δίνει έτσι;ενώ αυτά που έχεις εσύ είναι;μαααλιστα αντικειμενικος Δεν ειπα οτι δεν ειναι παιχνιδια, ειπα οτι δεν ειναι παιχνιδια που μπορεις να διαλεξεις. Αρα μπορει να μην σαρεσουν. Και πρεπει να πληρωνεις για παντα για να τα εχεις. Απεναντιας μπενεις στο steam και με 43 ευρωπουλα το χρονο αγοραζεις καμια 100αρα game της ΕΠΙΛΟΓΗΣ σου τα οποια ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ. Φοβερο, ετσι? Eπισης, δεν χρειαζεται να περιμενεις 1 χρονο να στα δινουν λιγα λιγα, μπαινεις τα αγοραζεις και απολαμβανεις οτι ωρα θες. Οποτε ΑΣΤΟ, μην συκγρινεις κοστος παιχνιδιων γιατι γελανε και οι πετρες. http://store.steampowered.com/search/?specials=1 Με 3 και 4 ευρω ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ποια games σαρεσουν και μενουν δικα σου, χωρις να ξαναπληρωσεις ουτε 1 ευρω για να τα παιξεις.
xoxlasae Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ψηφιζω και τις 2. Και οι δυο κονσολες εχουν καποιες αποκλειστικοτητες που με ενδιαφερουν. Αν και μου αρεσει ο μοχλος του xbox one θα επελεγα σαν κονσολα το ps4 και ο λογος ειναι οτι ιστορικά ολα τα playstation οταν φτανουν προς το τελος της ζωης τους, παντα μας βομβαρδιζουν με 2-3 καλα ip's που δίνουν αξια στην κονσολα. 2
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ε καλα και μενα με εχουν τραβηξει καποια παιχνιδια απο ολες τις πλατφορμες, wii included. Δεδομενου οτι δεν θα τις παρω ολες, παω στο PC και μετα κατα σειρα wii --> PS4 ---> xbone. Το PC ερχεται φτηνοτερα αν το προβλημα καποιου ειναι το κοστος. Αλλωστε λιγο πολυ ολοι εχουμε PC εστω και για surfing. Ε βαλε μια καρτα των 100-150 ευρω στο PC 7ετιας που εχεις και μια χαρα παιχνιδια παιζει. Τρανο παραδειγμα ο Phenom II μου του 2008. Tο υπολογίζεις λάθος. Εν έτη 2015 δεν νοήται σπίτι χωρίς PC, το θέμα είναι αν θα προτιμήσεις να πάρεις ένα πιο ακριβό PC 700-800 ευρό το λιγότερο ή αν θα πάρεις ένα φτηνό PC για γενική χρήση 400-500 ευρό και μία κονσόλα για games άλλα 300-350. Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις. Πάρα πολλοί καλύπτουν τις ανάγκες τους με laptop ή tablet. Με κάλυψε ο φίλος NickTG Προσωπικά, το μόνο pc που έχω σπίτι μου τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια είναι ένα υβριδικό asus t100 (έχω και κάτι αρχαιολογίες αλλά δεν τις υπολογίζω). Για μένα λοιπόν η λύση είναι κονσόλα. Αλλιώς θα πρέπει να φτιάξω ένα σταθερό pc από την αρχή με κόστος στην καλύτερη 500-600€. Ενώ με κάτω από 300€ μπορώ να παίζω τα παιχνιδάκια μου απροβλημάτιστα για 5-6 χρόνια (έτσι κι αλλιώς λίγα παιχνίδια παίζω πλέον) και να έχω το t100 για όλα τα υπόλοιπα! Όλα είναι θέμα αναγκών, γούστου και τρόπου σκέψης, δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο! 1
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κβαντικός,χαχα για άλλη μια φορά επιλεκτικός είπαμε με την συνδρομή δεν έχουμε και χακς κτλ μόνο καννα exploit και αυτά τα κλεινουν.Μα τέτοια παιχνίδια έχετε και λέτε ότι έχετε περισότερα παιχνίδια τα οποία την μια λες παιχνίδια γελανε και οι πέτρες και την άλλη λες "μα δεν ειπα εγώ δεν είναι παιχνίδια" δεν ξέρεις τι λες και βασικά εσύ από την αρχή έχεις πάρει τον βαθμό του τρολ μπαίνοντας εδώ πιγαινε που σου λέω στο τοπικ του ινσομνια πιο κάτω με την ψυκτρα για πι σι να τα πεις
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κβαντικός,χαχα για άλλη μια φορά επιλεκτικός είπαμε με την συνδρομή δεν έχουμε και χακς κτλ μόνο καννα exploit και αυτά τα κλεινουν.Μα τέτοια παιχνίδια έχετε και λέτε ότι έχετε περισότερα παιχνίδια τα οποία την μια λες παιχνίδια γελανε και οι πέτρες και την άλλη λες "μα δεν ειπα εγώ δεν είναι παιχνίδια" δεν ξέρεις τι λες και βασικά εσύ από την αρχή έχεις πάρει τον βαθμό του τρολ μπαίνοντας εδώ πιγαινε που σου λέω στο τοπική πιο κάτω με την ψυκτρα για πι σι να τα πεις Tα exploit δεν ειναι hacks........okay! Αντε, μολις αγορασεις την πρωτη σου κονσολα ελα να το ξανασυζητησουμε. Μεχρι τοτε, καλωσορισες στην λιστα αγνοησης μου. Καλα να περασεις
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Χαχα πιγαινε πλιζ να μηλησεις για τα αυλάκια που έχουν οι ψυκτρες σε παρακαλω και ΑΣΕ τις κονσόλες δεν το έχεις τα περισότερα που λες είναι ασυναρτησίες ευλογισον P.S.έλα από πάνω άνοιξε θέμα με λάπτοπ μπες και εκεί να πεις απατο γιατί με τα λεφτά που έχει πέρνεις desktop για παιχνίδια κτλ
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μπααα. Θεωρητικα το PS4 θα επρεπε να κανει πλακα σε μια 7870, λογω optimization κλπα κλπα. Ε πηγαινε στο eurogamer και αμα βρεις game με εξαιρεση το εμετικο batman να τρεχει καλυτερα στο PS4 σου αναβω κερακι. Gtx 750ti (που ειναι χειροτερη απο 7870) και i3 τρεχουν καλυτερα ΟΛΑ τα παιχνιδια απο οτι το PS4 στα ιδια ακριβως settings. Οποτε δεν πολυισχυει οτι μας εχουν δωσει τρομερα γραφικα για το hardware τους. Με laptop ισως. Για το tablet πολυ αμφιβαλω. Το οτι πουλανε τα tablets δεν σημαινει οτι ο αλλος καθεται σπιτι του και surfari στο tablet. Αλλωστε με PC 10ετιας δεν εχει νοημα να το αλλαξεις αν απλα το εχεις για browsing, γιαυτο και πεφτουν οι πωλησεις του PC. Εν τελει αμφιβαλω αν υπαρχει εστω και 1 (ενας!!) που να εχει tablet και κονσολα και να μην εχει και desktop. Δες παραπάνω φίλε μου, με καλύπτει στα πάντα ένα ταμπλετολαπτοπάκι, αν θέλω να παίξω η κονσόλα είναι σχεδόν αποκλειστική λύση για μένα!
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ε κάλυψε ο φίλος NickTG Προσωπικά, το μόνο pc που έχω σπίτι μου τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια είναι ένα υβριδικό asus t100 (έχω και κάτι αρχαιολογίες αλλά δεν τις υπολογίζω). Για μένα λοιπόν η λύση είναι κονσόλα. Αλλιώς θα πρέπει να φτιάξω ένα σταθερό pc από την αρχή με κόστος στην καλύτερη 500-600€. Ενώ με κάτω από 300€ μπορώ να παίζω τα παιχνιδάκια μου απροβλημάτιστα για 5-6 χρόνια (έτσι κι αλλιώς λίγα παιχνίδια παίζω πλέον) και να έχω το t100 για όλα τα υπόλοιπα! Όλα είναι θέμα αναγκών, γούστου και τρόπου σκέψης, δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο! Mε 499$ παιρνεις ενα steambox (με controller κιολας) και R9 270, σαφως ανωτερη απο οποιαδηποτε κονσολα. Σταματηστε να συγκρινετε κονσολα με PC σε θεμα τιμης, η κονσολα σου βγενει πολυ ακριβοτερη ακομα και 5 παιχνιδια το χρονο να παιζεις.
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Mε 499$ παιρνεις ενα steambox (με controller κιολας) και R9 270, σαφως ανωτερη απο οποιαδηποτε κονσολα. Σταματηστε να συγκρινετε κονσολα με PC σε θεμα τιμης, η κονσολα σου βγενει πολυ ακριβοτερη ακομα και 5 παιχνιδια το χρονο να παιζεις. Αυτά τα μηχανάκια η αλήθεια είναι ότι δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον! Αν έρθουν προς τα δω θα τα δω σίγουρα!
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Οπός τα λες φιλέ ζιο δείχνουν ενδιαφέρον αλλά με 500δολαρια που αν το πάρεις απ έξω θα πάει πολύ παραπάνω δεν βγαίνει πιο φθηνο που λένε μερικοί και εδώ Ελλάδα αααν έρθουν θα κάνουν άλλο ένα 200 €παραπανω άρα έχουμε πάει διπλάσια τιμή και βάλε από κονσόλα που το είδε το πιο φθηνά δεν ξερω φαντάσματα θα βλεπει
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δες παραπάνω φίλε μου, με καλύπτει στα πάντα ένα ταμπλετολαπτοπάκι, αν θέλω να παίξω η κονσόλα είναι σχεδόν αποκλειστική λύση για μένα! Eπειδή μιλάμε για αποκλειστικότητες μόνο για τις κονσόλες, για τσέκαρε τι παιχνιδάρες υπάρχουν στα pc που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να κυκλοφορήσουν ποτέ για κονσόλες... Επίσης, αν δεν παίξεις σε pc, δε θα μάθεις ποτέ τη μαγεία των adventures (ή και των καλών strategies...).
Ta3ideftis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ένα κάρο λεφτά στα παιχνίδια, ένα 2ο κάρο σε DLC και ένα 3ο σε συνδρομές κλπ, από δυο κονσόλες που όταν βγήκαν ήταν ήδη previous generation (από θέμα hardware). Και όταν βγει η επόμενη γενιά κονσολών, το δάκρυ θα τρέχει ποτάμι λόγω ασυμβατότητας. Ρωτήστε και αυτούς που είχαν PS3 από τις αρχές και 3 κούτες παιχνίδια, τα οπόιά πλέον πάνε ή στο ράφι ή σε καμιά αγγελία έτσι για το lol ή απλά στα σκουπίδια! 2
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αυτά τα μηχανάκια η αλήθεια είναι ότι δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον! Αν έρθουν προς τα δω θα τα δω σίγουρα!το περιεργο ειναι οτι εχουν ενδιαφερον για τους κονσολαδες. Ηδη ρε συ στηνεις pc με 500 ευρω. Και με λιγοτερα βεβαια αν δεν σε ενδιαφερουν οι επιδοσεις φτιαχνιες apu με 400 το πολυ. Γενικα ειναι εντελως ατοπο να συγκρινουμε θεμα τιμης γιατι απλα τα pc βγαινουν φτηνοτερα. Αν πχ αντι για ps3 ειχες πισι την προηγουμενη γενια τωρα θα δινες 150 ευρω και θα παιρνες καρτα γραφικων και 2 παιχνιδια δωρο που θα σε βγαλουν μεχρι να ρθει το ps5. Aυτο εκανα και γω κακ χω δωσει 680 τα τελευταια 7 χρονια. Ποσο κοστιζουν 2 κονσολες και η συνδρομη για 7 χρονια...
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το ότι παλευετε να δειξετε στον ελέφαντα ότι δεν ειναι ελέφαντας δείχνει κόμπλεξ για τα πι σακια σας έτσι απλά ενημερωτικά...πείτε και αλλά να πεισθειτε και εσείς για τις επιλογές σας λοοοολ
Dimoleon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ωραίες όλες οι κονσόλες ειδικά οι τελευταίες με πλούσια χαρακτηριστικά και αναλύσεις κλπ κλπ... Όποιος όμως έχει παίξει τένις στο Wii, καταλαβαίνει τί είναι gaming και διασκέδαση!!! Έχω PC με μια 9800gt που δεν παίζει τίποτα πλέον κι ας την είχα αγοράσει 300€ πριν κάποια χρόνια, έχω Xbox 360 από το 2010 με τα ίδια λεφτά που απλά παίζω ότι βγαίνει, όταν όμως ανοίξω το Wii χαζεύει όλη η οικογένεια! Το θέμα PC πρέπει να χώνεις συνέχεια για να παίζεις τελευταίες κυκλοφορίες δυστυχώς... Στο θέμα μας θα έλεγα, καθαρά λόγω εξοικείωσης, Xbox one... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα