Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κόστος roms με διασκεδαστικό gameplay από το internet: 0€ Κόστος Call of Duty με gameplay ΓΤΠ + Προπαγάνδα: 40€ σε οποιαδήποτε κονσόλα
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κόστος roms με διασκεδαστικό gameplay από το internet: 0€ Κόστος Call of Duty με gameplay ΓΤΠ + Προπαγάνδα: 40€ σε οποιαδήποτε κονσόλα Με 40 ευρω δεν μπορεις να παιξεις online. Να χαιρεσαι το φανταστικο single player campaign του μονο μπορεις XD
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κβαντικε βλέπω επιλεκτικό διάβασμα στα ποστ ότι μας συμφέρει.φιλέ oxygen παίζω στο psp μου διασκεδαστικά Ρομ με 0€ στην τουαλέτα την δουλειά και όπου άλλου φανταζεσαι εσύ μπορείς;
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κβαντικε βλέπω επιλεκτικό διάβασμα στα ποστ ότι μας συμφέρει.φιλέ oxygen παίζω στο psp μου διασκεδαστικά Ρομ με 0€ στην τουαλέτα την δουλειά και όπου άλλου φανταζεσαι εσύ μπορείς; Ποιο επιλεκτικο διαβασμα ρε φιλε, σε ολοκληρο το post σου απαντησα τιποτα δεν αφησα απεξω. Ημαρτον ομως, δεν φτανει που σχολιαζεις πραματα που δεν εχω πει καν, μου τι λες κιολας που απανταω σε ΟΛΑ οσα εχεις πει. Αντε, αλλη μια και εφυγες για ignore.
Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αρα ακόμα χειρότερα Κβαντικέ αν σκεφτείς ειδικά το μοντέλο συνδρομής που υιοθετούν όλο και περισσότερες εταιρίες παιχνιδιών με αποτέλεσμα να μην αγοράζεις πλέον παιχνίδια, αλλά να τα νοικιάζεις
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αααα call of duty γτπ? Ειδες αρχησαμε να βγάζουμε και άχρηστα τα παιχνίδια έτσι απλά από το μυαλό μας
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που δεν θα αγοράζεις παιχνίδια oxygen το φανταζεσαι νομίζω ή έχεις καποιο παράδειγμα;(ασε που και η valve το ιδιο παει να κανει)βλέπω μάλλον επιλεκτικά δεν διαβάζετε ότι δίνει δωρεάν παιχνίδια,αλλά αφού εσάς δεν σας αρέσουν δεν πιάνουν
Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Call of Shit κανονικά έπρεπε να γράψω... Και γώ παίζω roms on the go με το τάμπλετ ή το κινητό, your point is?
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αααα call of duty γτπ? Ειδες αρχησαμε να βγάζουμε και άχρηστα τα παιχνίδια έτσι απλά από το μυαλό μας 5.7 user score εχει στο metacritic. Οχι οτι δινω και πολυ σημασια, αλλα ουτε στην προσωπικη σου αποψη δινω Αυτό που δεν θα αγοράζεις παιχνίδια oxygen το φανταζεσαι νομίζω ή έχεις καποιο παράδειγμα;(ασε που και η valve το ιδιο παει να κανει)βλέπω μάλλον επιλεκτικά δεν διαβάζετε ότι δίνει δωρεάν παιχνίδια,αλλά αφού εσάς δεν σας αρέσουν δεν πιάνουν Αφου πληρωνεις πως διαολο ειναι δωρεαν παιχνιδια? Μου φαινεται δεν καταλαβαινουμε τι παει να πει δωρεαν......
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κβαντικέ @φόδευτικα αν με κανείς ιγκνορ στα δωρεάν παιχνίδια απαντήσες; όχι άρα;επείσης εσύ μπήκες σε τοπική για κονσόλα και το παίζεις κάμποσους με το σούπερ πι σι δεν έχω εγώ κόμπλεξ να κάνω το ιδιο
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κβαντικέ @φόδευτικα αν με κανείς ιγκνορ στα δωρεάν παιχνίδια απαντήσες; όχι άρα;επείσης εσύ μπήκες σε τοπική για κονσόλα και το παίζεις κάμποσους με το σούπερ πι σι δεν έχω εγώ κόμπλεξ να κάνω το ιδιο Προφανως και απαντησα. Δεν υπαρχουν δωρεαν παιχνιδια. Αφου πληρωνεις για να τα παρεις, αρα δεν ειναι δωρεαν. Δωρεαν = δεν πληρωνω τιποτα και παιρνω παιχνιδια. Οπως για παραδειγμα τα εκαντοταδες που εχει το steam, τα οποια ειναι ΟΝΤΩΣ δωρεαν (dota 2 / tf2 για παραδειγμα). Επισης, μιλαμε για παιχνιδια που ΔΕΝ διαλεγεις και ΔΕΝ μπορεις να τα παιξεις αν δεν συνεχιζεις να πληρωνεις συνδρομη για ΠΑΝΤΑ! LOL! Επισης, μιλαμε για παιχνιδια 2ετιας που στο steam offer δινονται στα 5 ευρω το πολυ.
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τώρα πάλι που το ειδες ότι δίνω 20€το μήνα;άλλος βλέπει φαντάσματα.λες ότι να ναι φιλέ και αν είναι έτσι να σου λέω και εγώ ότι τα παιχνίδια για πι σι στον κωτσοβολο είναι πιο ακριβά από την κονσόλα...ότι να ναι λες για να πεισθείς για αυτά που λες
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τώρα πάλι που το ειδες ότι δίνω 20€το μήνα;άλλος βλέπει φαντάσματα.λες ότι να ναι φιλέ και αν είναι έτσι να σου λέω και εγώ ότι τα παιχνίδια για πι σι στον κωτσοβολο είναι πιο ακριβά από την κονσόλα...ότι να ναι λες για να πεισθείς για αυτά που λες Ποιον κωτσοβολο? Καλα αντε γεια, δεν συνεχιζω αλλο. Αμα ειναι να trollaroyme αστο, δεν εχει νοημα. Καλη συνεχεια Tα φοβερα "δωρεαν" games για το μηνα Σεπτεμβριο ειναι....super time force ultra, Grow Home, Xeodrifter και Teslagrad. Γελανε και οι πετρες......ειναι τα κλασσικα indie που αγοραζεις 15 απο αυτα με 5 ευρω στο steam. Λυπησου μας
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πληρώνω συνδρομή 43€ τον χρόνο αλλες φορες και λιγοτερο και δίνει γύρω στα 35 παιχνίδια για ps4 και αλλά τόσα για ps3 και δεν έχω διάφορα μποτ και Χακ στο ονλαιν μόνο κενά ασφαλείας που κλείνουν... Οπότε πάλι μου λες δεν είναι παιχνίδια αυτά που δίνει έτσι;ενώ αυτά που έχεις εσύ είναι;μαααλιστα αντικειμενικος
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τρολαρισμα κανείς εσύ φίλος το είπαμε από την αρχή μην συνεχίζεις πιο κάτω έχει τοπική με ψυκτρα για πι σι πιγαινε πες τα εκεί υπόψιν εσύ με προκάλεσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα