Shadows Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τώρα θα σε φτιάξω εγώ. Ε όχι και ίδιο hardware το ps4 έχει gddr5 μνήμη και περίπου η gpu του έχει 40 % περισσοτερους shader processors. Οκ το ps4 εχει καποια καλυτερα χαρακτηριστικα δεν διαφωνω,η διαφορα στα γραφικα ομως ειναι ελαχιστη και οταν λεω ελαχιστη θελω να πω οτι πρεπει να βαλεις 2 screenshot σε συγκριση και να τονισεις την διαφορα. Τωρα αν καποιος παρει ps4 επειδη εχει 40% shaders processors πανω απο το one και gddr5 ram και οχι γιατι του αρεσουν τα αποκλειστικα παιχνιδια,κακος πηρε ps4,ας επαιρνε socket 2011 με εξαπυρηνο και gtx980ti να χορτασει specs.
GrandGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Οκ το ps4 εχει καποια καλυτερα χαρακτηριστικα δεν διαφωνω,η διαφορα στα γραφικα ομως ειναι ελαχιστη και οταν λεω ελαχιστη θελω να πω οτι πρεπει να βαλεις 2 screenshot σε συγκριση και να τονισεις την διαφορα. Ε όχι και ελάχιστη! Το PS4 παίζει και 1080p και ξεκλειδωμένα FPS.
Agnwstos_X Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αναμεσα στις 2 κονσολες ps4, γιατι οσα παιχνιδια του xbox αξιζουν υπαρχουν και σε pc, οποτε δεν υπαρχει λογος αγορας του. Στον αντιποδα ομως τις αποκλειστικοτητες του ps4 δε τις βρισκεις αλλου. Simple as that λοιπον...
m1t23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για μένα το λέει μάλλον όχι για σένα. Είναι απ' αυτούς που δεν έχουν τι να κάνουν και σχολιάζουν τα σχόλια αντί για το θέμα. Ισχυει. Είμαι στη δουλεια και χαζευω τα σχόλια. Τουλαχιστον περιμένει κανεις να δει σχόλια σχετικα με το θέμα. Και όχι το pc δεν είναι σχετικο με το θέμα απλα επειδή παιζει παιχνίδια. Είναι ίδια κατηγορία με το να πει κάποιος τι playstation και μαλακίες ρε πήγαινε να παίξεις μπάλα θα περάσεις καλυτερα. Φιλικά. 2
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν και τα pc, αλλά πέρα από τα exclusives κάποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν τα παραπάνω χρήματα για pc. Θέλουν να παίζουν 5-10 παιχνιδάκια το χρόνο στην κονσόλα τους και τέλος Είναι καλυμμένοι για 5-6 χρόνια άνετα! Με 300-350€ τι pc να πάρεις; 40-50€ θες μόνο για ένα gamepad (να παίζεις κανένα ποδοσφαιράκι σαν άνθρωπος) κι άλλα 20€ για ποντίκι - πληκτρολόγιο. Άρα τι μας μένει; Γύρω στα 250-280€ για να φτιάξεις ένα pc, κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις. Τώρα, αν κάποιος θέλει να παίζει πάρα πολλά παιχνίδια και online τότε μπορεί να σκεφτεί να δώσει κάτι παραπάνω για ένα pc που ίσως μακροπρόθεσμα του βγει πιο οικονομικό (με την προϋπόθεση επίσης να μην τον ενδιαφέρουν και πολύ κάποια exclusives) 1
Socratis_g Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 το κάθε ένα έχει τις αποκλειστικότητες του ανάλογα με τα γούστα. απο θέμα ισχύς, το gta v που ειναι βαρύ, φένεται το ίδιο και στις δύο. οπότε το hw δεν λέει κάτι επι του παρόντος τουλάχιστον. μεγάλο ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ του ΧΟΝΕ, είναι αθόρυβο 100% σε σχέση με το αερόθερμο το Ps4. το οποίο βεβαια και αυτό μπορεί να φτιάξει μελλοντικά.
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δεν νομίζω.Eγώ έχω pc και το σκέφτομαι για PS4.Αν όμως δεν είχα PC προφανός και θα ήθελα PC.Απλά έχω βαρεθεί fps και τα περισσότερα rpg παιχνίδια.Επίσης μοτ έχουν τραβίξει την προσοχή μερικά παιχνίδια απο PS4 όπως Last of us,uncharted,Until Dawn,Bloodborne,Everybody's gone to the rapture κ.α + ότι λατρεύω FFVII και μου αρέσει και το Kingdom Hearts οπότε για μένα μεγάλο συν ότι θα βγουν για PS4. Eίναι προφανές πως δεν είχα PS3 φαντάζομαι Ε καλα και μενα με εχουν τραβηξει καποια παιχνιδια απο ολες τις πλατφορμες, wii included. Δεδομενου οτι δεν θα τις παρω ολες, παω στο PC και μετα κατα σειρα wii --> PS4 ---> xbone. Όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν και τα pc, αλλά πέρα από τα exclusives κάποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν τα παραπάνω χρήματα για pc. Θέλουν να παίζουν 5-10 παιχνιδάκια το χρόνο στην κονσόλα τους και τέλος Είναι καλυμμένοι για 5-6 χρόνια άνετα! Με 300-350€ τι pc να πάρεις; 40-50€ θες μόνο για ένα gamepad (να παίζεις κανένα ποδοσφαιράκι σαν άνθρωπος) κι άλλα 20€ για ποντίκι - πληκτρολόγιο. Άρα τι μας μένει; Γύρω στα 250-280€ για να φτιάξεις ένα pc, κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις. Τώρα, αν κάποιος θέλει να παίζει πάρα πολλά παιχνίδια και online τότε μπορεί να σκεφτεί να δώσει κάτι παραπάνω για ένα pc που ίσως μακροπρόθεσμα του βγει πιο οικονομικό (με την προϋπόθεση επίσης να μην τον ενδιαφέρουν και πολύ κάποια exclusives) Το PC ερχεται φτηνοτερα αν το προβλημα καποιου ειναι το κοστος. Αλλωστε λιγο πολυ ολοι εχουμε PC εστω και για surfing. Ε βαλε μια καρτα των 100-150 ευρω στο PC 7ετιας που εχεις και μια χαρα παιχνιδια παιζει. Τρανο παραδειγμα ο Phenom II μου του 2008. 2
Oxygene Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καμιά από τις δύο. PC και πάλι PC. Ακόμα κι αν αγόραζα κονσόλα, θα προτιμούσα μόνο Nintendo που αγαπώ και μεγάλωσα με τα παιχνίδια της. 1
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @κβαντικος χαχα φιλέ μου αρέσει που είσαι αντικειμενικός... Μπορώ να σου πω αλλά τόσα που προφανώς δεν ξερεις και να σου αναίρεση αυτά που λες και αντικειμενικα βγαζεις συμπερασμα ,οπότε δεν βγάζουμε κατι
asorogu1981 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αυτα τα θεματα ειναι μονο για ξεκατινιασμα χωρις ουσια βασικα το one ειναι φοβερη κονσολα αλλα πασχει απο τιτλους πολυ φτωχη συλλογη αλλα θα επανελθει
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καμιά από τις δύο. PC και πάλι PC. Ακόμα κι αν αγόραζα κονσόλα, θα προτιμούσα μόνο Nintendo που αγαπώ και μεγάλωσα με τα παιχνίδια της. Ουτως η αλλος αν εχεις PC δεν εχει νοημα να πας σε xbone / ps4 μιας και δεν προσφερουν κατι το διαφορετικο, 95%+ των παιχνιδιων ειναι τα ιδια, με τα λιγα exclusives να ειναι πανω κατω στο ιδιο ακριβως genre με καποιο αλλο. Αντιθετα, το wii προσφερει διαφορετικο πραμα. Αρα Nintendo και απο μενα @κβαντικος χαχα φιλέ μου αρέσει που είσαι αντικειμενικός... Μπορώ να σου πω αλλά τόσα που προφανώς δεν ξερεις και να σου αναίρεση αυτά που λες και αντικειμενικα βγαζεις συμπερασμα ,οπότε δεν βγάζουμε κατι Αν μπορεις εισαι ευπροσδεκτος να το κανεις. Αλλα πολυ αμφιβαλω. Τι ακριβως να αναιρεσεις, το backwards compatibility? Τα φτηνοτερα games? Την συνδρομη για online? Την απειρως μεγαλυτερη βιβλιοθηκη παιχνιδων?Αντε να σε δω... 1
GrandGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν και τα pc, αλλά πέρα από τα exclusives κάποιοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν τα παραπάνω χρήματα για pc. Θέλουν να παίζουν 5-10 παιχνιδάκια το χρόνο στην κονσόλα τους και τέλος Είναι καλυμμένοι για 5-6 χρόνια άνετα! Με 300-350€ τι pc να πάρεις; 40-50€ θες μόνο για ένα gamepad (να παίζεις κανένα ποδοσφαιράκι σαν άνθρωπος) κι άλλα 20€ για ποντίκι - πληκτρολόγιο. Άρα τι μας μένει; Γύρω στα 250-280€ για να φτιάξεις ένα pc, κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις. Τώρα, αν κάποιος θέλει να παίζει πάρα πολλά παιχνίδια και online τότε μπορεί να σκεφτεί να δώσει κάτι παραπάνω για ένα pc που ίσως μακροπρόθεσμα του βγει πιο οικονομικό (με την προϋπόθεση επίσης να μην τον ενδιαφέρουν και πολύ κάποια exclusives) Tο υπολογίζεις λάθος. Εν έτη 2015 δεν νοήται σπίτι χωρίς PC, το θέμα είναι αν θα προτιμήσεις να πάρεις ένα πιο ακριβό PC 700-800 ευρό το λιγότερο ή αν θα πάρεις ένα φτηνό PC για γενική χρήση 400-500 ευρό και μία κονσόλα για games άλλα 300-350. Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις. 1
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @oxygen βλέπω και εσύ αντικειμενικός έτσι;σε πνιγεί το δίκιο να πεις σε ποστ για κονσόλες ότι είναι καλύτερο το πι σι,άντε πείτε το να πεισθειτε και εσείς.. 1
loukoumakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς πολλά λόγια απλά PS4 τώρα θα μ πείτε γιατί ?πολύ απλά μόλις αποκτήσετε 1 θα καταλάβετε
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Tο υπολογίζεις λάθος. Εν έτη 2015 δεν νοήται σπίτι χωρίς PC, το θέμα είναι αν θα προτιμήσεις να πάρεις ένα πιο ακριβό PC 700-800 ευρό το λιγότερο ή αν θα πάρεις ένα φτηνό PC για γενική χρήση 400-500 ευρό και μία κονσόλα για games άλλα 300-350. Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια εφόσον δεν έχεις απαιτήσεις. Οταν ομως λες "να παρεις PC" υπονοεις οτι δεν εχεις ηδη. Εγω εβαλα μια καρτα των 160 (και 2 παιχνιδια δωρο, αρα μου βγηκε 80) στο 500 ευρω PC που ειχα παρει το 2008 και ειμαι αρχοντας. Η συνδρομη για να παιζω online στην κονσολα ολα αυτα τα χρονια θα μου ειχε κοστισει 600 ευρω Χωρίς πολλά λόγια απλά PS4 τώρα θα μ πείτε γιατί ?πολύ απλά μόλις αποκτήσετε 1 θα καταλάβετε Για να παιζουμε witcher 3 στα 20 fps. Παντα λατρευα τις slideshow παρουσιασεις αλα powerpoint
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα