Zein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δεκέμβριο βγήκε το 13 στην Ιαπωνία για PS3 και Μάρτιο στον υπόλοιπο κόσμο και για τις 2 κονσόλες μαζί. Ναι αλλα ηταν exclusive στο Ps3 πριν βγει καν η κονσολα λογω της μακρας ιστοριας-συνεργασιας squarenix-sony
tulipas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 One για controller, Halo + Fable + Forza, και Xbox live. Για να δουμε τι θα προσθεσουν τα Win10 στην κονσολα. Είπαμε, PC.Ακυρος.Ατοπος. Αχρειαστο Σχολιο 12
GrandGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 One για controller, Halo + Fable + Forza, και Xbox live. Για να δουμε τι θα προσθεσουν τα Win10 στην κονσολα. Ακυρος. Ατοπος. Αχρειαστο Σχολιο Το άρθρο είναι άκυρο, άτοπο και αχρείαστο. Το μόνο αντικειμενικό κριτήριο επιλογής κονσόλας είναι αποκλειστικά και μόνο τα exclusive games. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, αν θες να παίξεις Last of Us παίρνεις PS4, αν θες να παίξεις Halo παίρνεις Xbone και αν θες να παίξεις Fallout 4, PC. End of story. 14
tulipas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το άρθρο είναι άκυρο, άτοπο και αχρείαστο. Το μόνο αντικειμενικό κριτήριο επιλογής κονσόλας είναι αποκλειστικά και μόνο τα exclusive games. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες. Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, αν θες να παίξεις Last of Us παίρνεις PS4, αν θες να παίξεις Halo παίρνεις Xbone και αν θες να παίξεις Fallout 4, PC. End of story.Απλα Γκαγκανας.ΓΚΑ ΓΚΑ ΝΑΣ 2
Chocobo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αν και δεν έχω κονσόλα γιατί είπα να δώσω τα χρήματα σε pc(και το έχω μετανιώσει άσχημα) περιμένω η τιμή του ps4 να πέσει γιατί μου έχει τραβίξει το ενδιαφέρον πολύ με μερικά exclusives.Eκεί που είχα φάει απογοήτευση με Wii 360 & PS3 η τωρινή γενιά με τράβηξε πάλι.
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αμα εχεις PC δεν περνεις τιποτα απο τα 2 9
nekrik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Οχι τπτ αλλο αλλα καποτε υπηρχε ενας λογος για console fighting.Ειτε απο τεχνικης αποψης ειτε απο παιχνιδια.Η τωρινη γενια εχει ιδιο hardware και μονο 10% αποκλειστικους τιτλους. Τώρα θα σε φτιάξω εγώ. Ε όχι και ίδιο hardware το ps4 έχει gddr5 μνήμη και περίπου η gpu του έχει 40 % περισσοτερους shader processors. 2
bakosm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Έλα να έρχεται ή μάστερ ρεϊς να μας πει την αλήθεια.... Ωραίο άρθρο ,νομίζω ότι ο κάθε ένας να κρίνει με βάση τα λεφτά και τι παιχνίδια παίζει, έχω ps4 τώρα αλλά αν τα είχα θα ξεπερνά και ένα one (αλλά ποτέ gaming pc
Rubin074 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλά τα λέει ο μάστορας. Για 'μένα βέβαια κατά σειρά σημασίας είναι αποκλειστικότητες, χειριστήριο και δίκτυο. Αλλά υποθέτω ότι όλα αυτά υποκειμενικά είναι....
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Έλα να έρχεται ή μάστερ ρεϊς να μας πει την αλήθεια.... Δεν ειναι θεμα μαστερ ρεις. Αντικειμενικα τα PC ειναι η καλυτερη επιλογη για games. Δεν θα μπω καν στο θεμα αναλυσεων / fps κλπα κλπα, μονο και μονο η τεραστια συλλογη παιχνιδιων που εχει γερνει τη πλαστιγγα προς τα εκει. Μονο και μονο το γεγονος οτι θες 2-3 κονσολες για να παιζεις τα αγαπημενα σου παιχνιδια ειναι αρκετο. Προσφατα αγοαρασα το witcher 1 + 2 και AC revelations, κανενα απο τα οποια δνε υπαρχει για ps4 / xbone. Αν υπηρχε backwards compatibility και καλυτερες τιμες για τα παιχνιδια (και χωρις συνδρομη για online) τοτε θα καναμε μια συγκριση, αλλα αυτη τη στιγμη οποιαδηποτε συγκριση ειναι απλα αστεια. 8
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 To Fable θα κυκλοφορήσει και σε pc, άρα δεν είναι αποκλειστικότητα.Για την ώρα δεν αξίζει καμία, γιατί για μένα που δεν παίζω fps, μόνο to Until The Dawn αξίζει, όταν βγάλουν στο PS4 μερικά ακόμα αποκλειστικά της προκοπής γιατί για 1-2 παιχνίδια δεν αξίζει να αγοράσεις κονσόλα και τα remastered τα έχω παίξει στο ps3, το ξανασυζητάμε. Ή αν αποφασίσουν να βγάλουν αναβαθμισμένη έκδοση της κονσόλας ή έστω τα παιχνίδια που αγοράζεις να μπορείς να τα παίξεις και στις επόμενες γενιές γιατί έχει καταντήσει αηδία αυτό...Επίσης, αν ξεφορτωθεί τη βλακεία το cinavia, μπορεί ν'αξίζει και ως media player, οπότε να έχεις κι άλλο λόγο να την πάρεις. Από το XΟΝΕ μόνο τα Forza αξίζουν αλλά δε θα έπαιρνα ποτέ κονσόλα για racing παιχνίδι... 1
m1t23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ps4 vs xbox one το άρθρο και βλέπω ακόμα σχόλια οτι το pc είναι καλυτερο. Κουρασατε. Άντε τώρα σε άρθρο iphone ή iphone plus να γράφετε το android είναι καλυτερο. 3
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ps4 vs xbox one το άρθρο και βλέπω ακόμα σχόλια οτι το pc είναι καλυτερο. Κουρασατε. Άντε τώρα σε άρθρο iphone ή iphone plus να γράφετε το android είναι καλυτερο. Μιας και προφανως αναφερεσαι σε μενα, δεν εγραψα οτι ειναι καλυτερο στο 1ο μου ποστ παρα μονο ως προς απαντηση στον φιλο που ειρωνευτηκε. Το πρωτο μου ποστ ηταν ξεκαθαρα on topic, εγραψα πως μεταξυ PS4 και Xbone αν εχεις PC δεν περνεις κανενα. 1
GrandGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μιας και προφανως αναφερεσαι σε μενα, δεν εγραψα οτι ειναι καλυτερο στο 1ο μου ποστ παρα μονο ως προς απαντηση στον φιλο που ειρωνευτηκε. Το πρωτο μου ποστ ηταν ξεκαθαρα on topic, εγραψα πως μεταξυ PS4 και Xbone αν εχεις PC δεν περνεις κανενα. Για μένα το λέει μάλλον όχι για σένα. Είναι απ' αυτούς που δεν έχουν τι να κάνουν και σχολιάζουν τα σχόλια αντί για το θέμα.
Chocobo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αμα εχεις PC δεν περνεις τιποτα απο τα 2 Δεν νομίζω.Eγώ έχω pc και το σκέφτομαι για PS4.Αν όμως δεν είχα PC προφανός και θα ήθελα PC.Απλά έχω βαρεθεί fps και τα περισσότερα rpg παιχνίδια.Επίσης μοτ έχουν τραβίξει την προσοχή μερικά παιχνίδια απο PS4 όπως Last of us,uncharted,Until Dawn,Bloodborne,Everybody's gone to the rapture κ.α + ότι λατρεύω FFVII και μου αρέσει και το Kingdom Hearts οπότε για μένα μεγάλο συν ότι θα βγουν για PS4. Eίναι προφανές πως δεν είχα PS3 φαντάζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα