κβαντικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τι είναι χειρότερο δεν ξέρω, να έχεις λεφτά και να μην έχεις χρόνο ή να έχεις χρόνο και να μην έχεις λεφτά;; Nα μην εχεις ουτε λεφτα ουτε χρονο 4
yimmiyimmi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Επειδή πολύς ο λόγος ξεπερνά κονσόλες από τα 90s snes,mega drive,ps,gamecube,ps2 xbox 360 λένε πολλοί για το ποσά λεφτά θέλει ή αναβάθμιση είναι αστείο ότι pc και να χεις θα μπορείς άνετα να παίζεις τα games super low όπως ή προηγούμενη γενιά κονσολών στα μέσα τους και προς το τέλος.Γιατί δεν αξίζουν οι κονσόλες γιατί χάθηκε ή μαγεία του σαλονιού και του exclusive τα πέντε παιχνίδια που δίνουν για exclusive είναι αστειο, το μόνο που κρατάει είναι το wii τι να χω κονσόλα για να παίζω call of duty και pro σιγά τα ωα,για αυτό θα κλείσουν το κύκλο τους οι κονσόλες αν πάνε σε λογική pc που έχουν πάει και είναι και pc και κονσόλα μπενει και ίντερνετ και σερφαρεις αλλά δεν είναιpc. 1
yimmiyimmi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Επειδή πολύς ο λόγος ξεπερνά κονσόλες από τα 90s snes,mega drive,ps,gamecube,ps2 xbox 360 λένε πολλοί για το ποσά λεφτά θέλει ή αναβάθμιση είναι αστείο ότι pc και να χεις θα μπορείς άνετα να παίζεις τα games super low όπως ή προηγούμενη γενιά κονσολών στα μέσα τους και προς το τέλος.Γιατί δεν αξίζουν οι κονσόλες γιατί χάθηκε ή μαγεία του σαλονιού και του exclusive τα πέντε παιχνίδια που δίνουν για exclusive είναι αστειο, το μόνο που κρατάει είναι το wii τι να χω κονσόλα για να παίζω call of duty και pro σιγά τα ωα,για αυτό θα κλείσουν το κύκλο τους οι κονσόλες αν πάνε σε λογική pc που έχουν πάει και είναι και pc και κονσόλα μπενει και ίντερνετ και σερφαρεις αλλά δεν είναιpc.
Dagsieboy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Lupus, πιο ανενημερωτος δεν γινεται να εισαι. Απο το 2008 εχω δωσει 680 ευρω για το PC μου και παιζω καλυτερα απο το PS4, εσυ ποσο εδωσες για PS3 + PS4? Βtw, και το PC συνδεεται σε τηλεοραση και σε 5.1 ηχεια, σε περιπτωση που δεν το ηξερες. Σιγα μη κανουν και 5000 ευρω τα gaming pc, ελεος ορισμενοι. Ενα PC του 2006-7 παιζει οτι παιζει και το ps3 και μαλιστα πολυ καλυτερα. Και ασφαλως και πρεπει να κανεις επιπλεον αναβαθμιση σε σχεση με τον PC gamer, τα λεφτα που εδωσες για το PC απο το οποιο postaris αυτη τη στιγμη τα μετρησες? Mε το συμπαθειο κιολας αλλα οταν το 97% των παιχνιδιων μεταξυ των δυο κονσολων ειναι ακριβως τα ΙΔΙΑ, τοτε τι μενει να συγκρινεις περα απο fps και αναλυση? Αλλωστε, κανεις δεν συγκρινει fps και αναλυση μεταξυ δυο διαφορετικων παιχνιδιων για να βγαλει ποιο ειναι το καλυτερο, αρα δεν εχει νοημα το post σου, τα ιδια παιχνιδια συγκρινουμε. Οταν λοιπον στην εκδοση για Χ πλατφορμα το ΙΔΙΟ ακριβως παιχνιδι παιζει σε μικροτερη αναλυση και λιγοτερα fps τοτε στην Υ πλατφορμα ειναι καλυτερο. Common sense λεγεται. Αλλιως δεν θα αλλαζε κανεις κονσολα και θα μενε στο gameboy που προτεινες. Εχεις gameboy και playstation 1 ακομα? Δεν νομιζω, αρα οι ιδιες σου οι πραξεις αναιρουν τα λεγομενα σου Ξέρεις δεν είναι μόνο το PS4 και το XBoxOne. Εκτός αν θες να μου πείς ότι το 97% των παιχνιδιών του Wii είναι τα ίδια με του PS4. Αν θες να ψάξεις κάτι άλλο πέρα από fps κοίτα υπηρεσίες, χειριστήριο, σύνδεση εξωτερικού σκληρού κλπ.
κβαντικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ξέρεις δεν είναι μόνο το PS4 και το XBoxOne. Εκτός αν θες να μου πείς ότι το 97% των παιχνιδιών του Wii είναι τα ίδια με του PS4. Αν θες να ψάξεις κάτι άλλο πέρα από fps κοίτα υπηρεσίες, χειριστήριο, σύνδεση εξωτερικού σκληρού κλπ. Βασικα το αναφερα ηδη σε προηγουμενο μου post πως η μονη κονσολα που μετραει ειναι το wiiu. Βιαστηκες να μου την πεσεις. Αλλωστε, το εγραψα οτι το 97 των παιχνιδιων μεταξυ των ΔΥΟ ΚΟΝΣΟΛΩΝ, πως εσυ εμπλεξες το wii δεν καταλαβαινω. Επισης, σε προηγουμενο μου post εγραψα πως δεν μιλαων καν για αναλυσεις και fps, οποτε για μια ακομα φορα μου την λες για πραματα που ηδη εχω επισημαινει. Αλλα προφανως οταν εχουμε το ΙΔΙΟ game σε 2 διαφορετικες πλατφορμες τοτε ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αυτο που παιζει με καλυτερα γραφικα ειναι και ανωτερο και αυτο θα συγκρινουμε.
NickTG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ποιο είναι το ασύρματο χειριστήριο των 20€ που είναι αντίστοιχο των Xbox One/PS4? Θέλω να αγοράσω.
Angelcrow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν σαν κάτοχος του PC της υπογραφής και Xbox 360 έχω να πω τα εξής για το game play στο Mass Effect 3. PC Καλύτερα γραφικά και καλύτερο online gaming αλλά μετά την αγορά gaming πληκτρολογίου και mouse και συγκεκριμένα του σετ coolermaster octane γιατί με το απλό Microsoft set που είχα το input lag ήταν τρελό...Συνεπώς και στο PC χρειάζεται πιο εξειδικευμένος εξοπλισμός πλέον όσον αφορά το χειρισμό έστω και φτηνό gaming set πληκτρολόγιο και mouse. Xbox 360. Λόγω υποστήριξης controller ευχαριστήθηκα πιο πολύ το single player campaign και τα γραφικά θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλά αλλά χειρότερα. Το online gaming δεν με βόλεψε με το χειριστήριο. Το Diablo 3 το τερμάτισα παρέα με τη σύζυγο στο Xbox 360 στις διακοπές των προηγούμενων Χριστουγέννων καθώς ήταν το δώρο της. Στη κονσόλα μπορούσαμε να το παίξουμε διπλό παρέα ενώ στο PC όχι. Η κατάσταση ήταν τρελή για streaming με σχόλια. Στο PC αυτή την εμπειρία δεν θα την είχαμε και ήταν καλή. Έχω και στο PC Xbox controllers εδώ και 6 χρόνια και πριν πάρω το gaming set της coolermaster όπου υποστηριζόταν το gamepad το προτιμούσα λόγω χαμηλότερου input lag...όπως στο skyrim. Συνεπώς και το PC θέλει κάποια φράγκα extra σε σχετικά καλό πληκτρολόγιο, mouse,controlers. Gaming PC φτηνό για τηλεόραση φτιάχνει κανείς άνετα για 720p 60fps μέχρι 1080p 30fps όσον αφορά τη πλειονότητα των παιχνιδιών αλλά για gaming σε τηλεόραση θα προτιμούσα και πάλι κονσόλα λόγω του ειδικού για τηλεόραση interface των παιχνιδιών. Η Κονσόλα είναι πιο home social gaming oriented και αυτό παίζει ρόλο από μια ηλικία και μετά... Αυτά από εμένα
kgkaudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αρπάζω pop corn. Σοβαρά τώρα, XONE έχω και είμαι υπερκαλυμένος με Sunset Overdrive, 2 Forza, Killer Instinct, Rare Replay και Halo 5 ,Tomb Raider να έρχονται. Από κει και πέρα, ας ψηφίσουν όλοι με το πορτοφόλι τους. I made my choice. 1
Basil G Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε μάγκες τι συγκρίνετε επιτέλους, ξυπνάτε, τα Xbone και Ps4, δεν είναι κονσόλες. Όλο το θέμα είναι άτοπο. Έτοιμα PC είναι με προκαθορισμένο hardware που το πήραν έτοιμο κοψοχρονιάς οι εταιρείες! Κονσόλα θα πει κλειστή αρχιτεκτονική μετά από έρευνα και ανάπτυξη, αυτές οι δύο σαχλαμάρες ούτε 250 ευρώ δεν έπρεπε να κοστίζουν, ένας γελοίος επεξεργαστής ταμπλέτας είναι και μία απηρχαιωμένη κάρτα γραφικών, όπου πέταξαν ένα σκληρό...Πως το λένε με απλά λόγια, τα αγοράζεις και σκέτα, το κουμπώνεις μόνος σου και θα είναι και καλύτερο... Οι εταιρείες σας δουλεύουν δημιουργόντας δίπολο, το ένα ή το άλλο, ώστε να χωριστείτε σε στρατόπεδα.Τα έχω ξαναπει και γράψει πολλές φορές από το '99, Sony και Microsoft, ειδικά η απαράδεκτη πρώτη, δεν είναι εταιρείες βιντεοπαιγνίων, λεφτάκια θέλουν και γι' αυτό μπήκαν στην αγορά και τη ρίμαξαν. Η Microsoft θέλει και κάτι παραπάνω, θέλει κυριαρχία. Δεν είναι SEGA, Nintendo, Atari, SNK κ.τ.λ. που είχαν πρώτα τη δημιουργία σαν σκοπό και προφανώς το κέρδος, αλλά σαν δευτερεύον μέγεθος. Δείτε πόσες φορές έχουν ρισκάρει στην ιστορία αυτές οι εταιρείες! Πάντα κάτι καινοτόμο πήγαιναν να κάνουν. Ενώ Sony και Microsoft, το μόνο που θέλουν είναι μία σίγουρη επένδυση σε μία βιομηχανία που "έσπρωξαν" να δημιουργηθεί. Είδαν ότι το gaming έχει ποιό πολύ χρήμα κι από το σινεμά και πέσαν με τα μούτρα να το κάνουν σαν τα μούτρα τους.Με τα χρόνια λοιπόν, αυτή η ηλιθιότητα, λόγο των imports πέρασε σιγά σιγά και στα PC, κάτι ανεκδυήγητο για συστήματα ανοικτής αρχιτεκτονικής! Όσοι είναι παλιοί σαν κι εμένα, θα θυμούντε ότι παλαιότερα, ούτε που γίνονταν τέτοιες συζητήσεις και "κόντρες" μεταξύ μας. Στις παραίες κιόλας, αν κάποιος είχε Nintendo, ο άλλος έπαιρνε SEGA για να υπάρχει ποικιλία. Ενώ τώρα οι εταιρείες μας έβαλαν στο τρυπάκι της κόντρας και κατάφεραν και να απομονώσουν τους ανθρώπους. Οι τύποι με απλά λόγια έφτιαξαν στρατιές από φανατικούς οπαδούς, που όχι μόνο δεν τους πληρώνουν, αλλά βγάζουν και λεφτά από αυτούς!!!
tulipas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε μάγκες τι συγκρίνετε επιτέλους, ξυπνάτε, τα Xbone και Ps4, δεν είναι κονσόλες. Όλο το θέμα είναι άτοπο. Έτοιμα PC είναι με προκαθορισμένο hardware που το πήραν έτοιμο κοψοχρονιάς οι εταιρείες! Κονσόλα θα πει κλειστή αρχιτεκτονική μετά από έρευνα και ανάπτυξη, αυτές οι δύο σαχλαμάρες ούτε 250 ευρώ δεν έπρεπε να κοστίζουν, ένας γελοίος επεξεργαστής ταμπλέτας είναι και μία απηρχαιωμένη κάρτα γραφικών, όπου πέταξαν ένα σκληρό... Πως το λένε με απλά λόγια, τα αγοράζεις και σκέτα, το κουμπώνεις μόνος σου και θα είναι και καλύτερο... Οι εταιρείες σας δουλεύουν δημιουργόντας δίπολο, το ένα ή το άλλο, ώστε να χωριστείτε σε στρατόπεδα. Τα έχω ξαναπει και γράψει πολλές φορές από το '99, Sony και Microsoft, ειδικά η απαράδεκτη πρώτη, δεν είναι εταιρείες βιντεοπαιγνίων, λεφτάκια θέλουν και γι' αυτό μπήκαν στην αγορά και τη ρίμαξαν. Η Microsoft θέλει και κάτι παραπάνω, θέλει κυριαρχία. Δεν είναι SEGA, Nintendo, Atari, SNK κ.τ.λ. που είχαν πρώτα τη δημιουργία σαν σκοπό και προφανώς το κέρδος, αλλά σαν δευτερεύον μέγεθος. Δείτε πόσες φορές έχουν ρισκάρει στην ιστορία αυτές οι εταιρείες! Πάντα κάτι καινοτόμο πήγαιναν να κάνουν. Ενώ Sony και Microsoft, το μόνο που θέλουν είναι μία σίγουρη επένδυση σε μία βιομηχανία που "έσπρωξαν" να δημιουργηθεί. Είδαν ότι το gaming έχει ποιό πολύ χρήμα κι από το σινεμά και πέσαν με τα μούτρα να το κάνουν σαν τα μούτρα τους. Με τα χρόνια λοιπόν, αυτή η ηλιθιότητα, λόγο των imports πέρασε σιγά σιγά και στα PC, κάτι ανεκδυήγητο για συστήματα ανοικτής αρχιτεκτονικής! Όσοι είναι παλιοί σαν κι εμένα, θα θυμούντε ότι παλαιότερα, ούτε που γίνονταν τέτοιες συζητήσεις και "κόντρες" μεταξύ μας. Στις παραίες κιόλας, αν κάποιος είχε Nintendo, ο άλλος έπαιρνε SEGA για να υπάρχει ποικιλία. Ενώ τώρα οι εταιρείες μας έβαλαν στο τρυπάκι της κόντρας και κατάφεραν και να απομονώσουν τους ανθρώπους. Οι τύποι με απλά λόγια έφτιαξαν στρατιές από φανατικούς οπαδούς, που όχι μόνο δεν τους πληρώνουν, αλλά βγάζουν και λεφτά από αυτούς!!! Nαι ωραια, και;Σου ειπε κανεις οτι εχουμε χρονο η ορεξη για να φτιαξουμε κουτια για να παιζουμε; Εγω δεν εχω. Στο πισι θα εχω καλυτερα γραφικα; δεν με νοιαζουν τα γραφικα Η sony/ms το κανουν για τα λεφτα; χεστηκα εφοσον βγαζουν παιχνιδαρες οπως halo, forza κλπ Επισης θα παιζω χωρις να χρειαστει να αναβαθμισω το παραμικρο για μια 7-8ετια. 1
x.ristos1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ποιος σου ειπε οτι δινω ενα σκασμο λεφτα για PC hardware? Σταματα να σχολιαζεις πραματα που δεν εχω πει, τι διαολο σε εχει πιασει? Πανικος? Απτο 2008 μεχρι σημερα εχω δωσει 680 ευρω για το PC μου (αν βγαλουμε τα 2 παιχνιδια δωρο ειναι 600). Δηλαδη λιγοτερα απο οτι αν αγοραζα το PS3 τοτε και το PS4 τωρα! Και χωρις να υπολογιζω και τη συνδρομη. Και ναι, παιζει καλυτερα απο το PS4 :/ Σου λεω εχει και το steam game sharing. Τι δεν καταλαβαινεις? Tα κενα που κλεινουν αμεσα ε? Οπως πχ. στο Fifa 14 που ακομα buggarismeno ειναι και δεν παιζεται online? Και μαλιστα, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ κιολας!! Δεν δινει δωρεαν παιχνιδια η συνδρομη. Τα χεις τα "δωρεαν" παιχνιδια αν σταματησεις τη συνδρομη? Nope! Διαλεγεις ποια παιχνιδια θες? Nope! Χωρια που μιλαμε κατα 99% για παιχνιδια 2ετιας +, τα οποια ουτως η αλλος αγοραζεις με 5ευρω max στο steam σε διαφορα bundle. Ηeck, με 5 ευρω αγορασα 11 games το 2013 , 3 απο τα οποια ηταν AAA (bf3 , sims 3 , spore και αλλα που δεν θυμαμαι). Εκεινη την περιοδο το BF3 μονο εκανε 39 ευρω στο PS!! Οποτε τι πας να μου συγκρινεις τιμες παιχνιδιων, γελανε και οι πετρες.
x.ristos1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Φιλε σε ενα πραγμα εισαι λαθος.τα παιχνιδια στο xbo(360 και one) ακομα κ οταν ληξει η συνδρομη σου και προσωπικα,γτ γουστα ειναι αυτα,εχει δωσει παιχνιδαρες
x.ristos1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον έχει χαθεί η έννοια του gaming. Από πότε είναι κριτήριο για το πόσο ψυχαγωγικό είναι ένα παιχνίδι, το πόσο γυαλίζει και στα πόσα pixel παίζει...Δεν θυμάμαι κανέναν να είπε ότι το Sega Game Gear ήτανε καλύτερο από το δίχρωμο game boy επειδή είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ήτανε έγχρωμο. Το game boy είχε πιο διασκεδαστηκά παιχνίδια και αυτό ήτανε που μέτραγε. Τώρα αντί να συγκρίνεται πιο παιχνίδι είναι καλύτερο, κάθρεστε και ασχολείστε ποιο έχει στα χαρτιά καλύτερο hardware και ποιο τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση και πιο είναι πιο λουστραρισμένο. Η γνώμη μου είναι ότι κάπου το χάσατε. το gameboy ηταν πιο φτηνο και οι μπαταριες κρατουσαν πιο πολυ.δεν ηταν για κανενα λογο πιο καλο μηχανημα φιλε
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το gameboy ηταν πιο φτηνο και οι μπαταριες κρατουσαν πιο πολυ.δεν ηταν για κανενα λογο πιο καλο μηχανημα φιλε Αυτό λέει και ο φίλος, στα χαρτιά δεν ήταν καλύτερο, ήταν πολύ πίσω από το gamegear τεχνικά. Το gamegear όμως πήγε άπατο ενώ το gameboy έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο πετυχημένες κονσόλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα