tulipas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ακομα και για την ποικιλια παιχνιδιων παλι η Sony κερδιζει,αρα ειναι ξεκαθαρω για το ποιος κερδιζει.*ξεκαθαρο Ποια ποικιλια; Ολοι οι PS4 players αυτη την ποικιλια περιμενουν και ακομα δεν εχουν παρει κατι τρομερο. Ενω το Xbox One το εχουν ταραξει με exclusives που βγαινουν/θα βγουν πριν τα χριστουγεννα + time exclusives. (+ ea access)
Sn4ke13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ps1 και μονο ps1 εγώ είμαι λάτρεις τις Microsoft το λέω γιατί τουλάχιστον εκεί όταν ευγενε ένα παιχνίδι ξέραμε ότι βγενει εκι όχι οπος τώρα only on εκεί only on σε άλλι consola και μας έχουν μπερδέψει στο pc όλο βλακείες βγάζουν εκτός τα επίσημα games ολλο στρατηγική και όλα rpg τα rpg μερικά μου αρέσουν. Και το άλλο με τα games στο PC καμία φορά δεν σου παίζει ι στο χαμηλό ολλο αναβάθμιση θέλουν όταν παίρνανε τα χρόνια και δίνεις 500€ για έναν επεξεργαστι ενό στιν consola ότι θα βγενη για Ολλα τα χρόνια μέχρι να βγει ι νέα γενιά θα παίζει χωρίς αναβάθμισης εξαρτήματα
SOMAN21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 oποιο και να παρει ο καθε ενας αξιζει και δε θα βγει χαμενος καλες αποκλειστικοτητες και ολα τα multι υπαρχουν παντου ωραιες γρηγορες κονσολες ειναι θεμα μετα αποκλειστικοτητων θες halo η uncharted;; στα αλλα ειναι ιδια ο gamer δε θα βρει διφορες 1
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παντως οι πιτσιρικαδες το 80% το περνανε στο Wii U(εχουμε και PS3 και PC games).Ειδικα εκεινο το Super Smash Bros οταν αρχιζεις να παιζεις δεν ξεκολλας.Και το Mario Kart 8 πολυ ωραιο.Πολυ εθιστικα τα παιχνιδια της Nintendo.
Oxygene Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ...Πολυ εθιστικα τα παιχνιδια της Nintendo. Πάντα ήταν. Οπως και της πάλαι ποτέ ένδοξης Sega. 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Είναι και κάτι άλλο που είναι υπέρ της κονσόλας. Στην κονσόλα όσο περνάνε τα χρόνια παίζεις όλο και καλύτερα παιχνίδια, αφού οι προγραμματιστές έχουν μάθει το μηχάνημα και εξαντλούν τα όριά του. Στο pc συμβαίνει το αντίθετο, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο χειρότερα θα παίζει τα παιχνίδια! Ακόμα και ψυχολογικά μετράει αυτό, δε νιώθεις ότι το μηχάνημά σου πάλιωσε και είναι για πέταμα αφού βλέπεις όλο και περισσότερα πράγματα απ'αυτό!
bizilas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τα πράγματα είναι απλά αν θες ps4 θα παίξεις killzone αν πάρεις xbox one halo 5,ps4 the order 1886 xbox one gears of war 4,ps4 drive club xbox one forza 6,ακόμα και στα platform κερδίζει κατά κράτος το xbox το οποίο έχει ori and the blind forest(ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στην ζωή μου) και φυσικά sunset overdrive,το ps4 έχει knakc το μοναδικό αποκλειστικο που ζηλεύω πρωσοπικα είναι μόνο το uncharted και τέλος πάλι καλά που είναι ή naughty dog και κρατάει όρθιο το ps4.+ καλύτερη online υπηρεσία το χβοχ +πολύ καλύτερο controller.
κβαντικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σε τι σύνθεση μπορώ να παίζω παιχνίδι επιπέδου forza 6 με 400€; Δεν ρωτάω ειρωνικά, αλήθεια θα με ενδιέφερε! (Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει όμως ειδικά αν βάλεις windows κι ένα αξιοπρεπές χειριστήριο στην τιμή) Τι εννοεις επιπεδου forza 6? Μιλας για racing παιχνιδι η απλα για τα γραφικα? Αsseto corsa / project cars ας πουμε μετρανε η θες πιο arcade? Χειριστηριο και windows βρισκεις με 20 ευρω εκαστος, αλλωστε θα σου μεινουν για παντα. Αν ησουν ηδη PC gamer (μιας και αυτο ειναι το βασικο ατου του PC gaming XD) δεν θα χρειαζοσουν τιποτα απο τα 2, θα τα ειχες ηδη. Ειναι σαν να ρωταω εναν κονσολα ποσο κανει keyboard + mouse για να παιξω CoD. Τεσπα δεν ειμαστε στο θεμα συνθεσεων αλλα ενα PC με 70 ευρω επεξεργαστη (athlon X4 750k) και 100-120 καρτα γραφικων παιζει τα παντα καλυτερα απο το xbone. Με τα υπολοιπα 200-250 ευρω αγοραζεις τα υπολοιπα (κουτι / τροφοδοτικο / σκληρο / mobo / μνημες). Αλλωστε 450 σου βγενει το xbone με τη συνδρομη 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοεις επιπεδου forza 6? Μιλας για racing παιχνιδι? Χειριστηριο και windows βρισκεις με 20 ευρω εκαστος, αλλωστε θα σου μεινουν για παντα. Αν ησουν ηδη PC gamer (μιας και αυτο ειναι το βασικο ατου του PC gaming XD) δεν θα χρειαζοσουν τιποτα απο τα 2, θα τα ειχες ηδη. Ειναι σαν να ρωταω εναν κονσολα ποσο κανει keyboard + mouse για να παιξω CoD. Τεσπα δεν ειμαστε στο θεμα συνθεσεων αλλα ενα PC με 70 ευρω επεξεργαστη (athlon X4 750k) και 100-120 καρτα γραφικων παιζει τα παντα καλυτερα απο το xbone. Με τα υπολοιπα 200-250 ευρω αγοραζεις τα υπολοιπα (κουτι / τροφοδοτικο / σκληρο / mobo / μνημες). Αλλωστε 450 σου βγενει το xbone με τη συνδρομη Εννοώ ας πούμε με αντίστοιχο τεχνικό τομέα και να τρέχει έτσι χωρίς κολλήματα. Νομίζω θέλεις ένα 600άρι με παραχωρήσεις κιόλας για να φτιάξεις ένα βασικό gaming pc. Τέλος πάντων, εγώ βρίσκω υπέρ και κατά και στα δύο, απλά τα τελευταία χρόνια προτιμώ κονσόλα για παιχνίδια κι ένα απλό pc για τα υπόλοιπα. Όπως βολεύεται ο καθένας
κβαντικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για μένα αυτό δε μετράει και τόσο...δεν θα έπαιρνα καινούργια κονσόλα για να παίξω παλιά παιχνίδια. Αν ήθελα τόσο πολύ να παίζω τα παλιά παιχνίδια θα κρατούσα και την παλιά μου κονσόλα To χεις ετσι στο μυαλο σου γιατι παιζεις σε κονσολα. Για παραδειγμα ομως αν δεν εχεις παιξει το AC revelations ή το witcher 2 οταν βγηκαν δεν μπορεις πλεον να τα παιξεις στο ps4 γιατι δεν κυκλοφορουν γιαυτο. Εσυ το θεωρεις downgrade, μιας και σαφως τα παιχνιδια του ps3 ειναι χειροτερα (απο γραφικα τουλαχιστον) απο οτι του 4 ,αλλα δεν ισχυει το ιδιο και στο PC μιας και εχεις επιλογες για τα γραφικα. Δεν μιλαμε να ξαναπαιζεις παιχνιδια που ηδη εχεις αλλα παιχνιδια που για τους Χ Υ λογους δεν ειχες παιξει Είναι και κάτι άλλο που είναι υπέρ της κονσόλας. Στην κονσόλα όσο περνάνε τα χρόνια παίζεις όλο και καλύτερα παιχνίδια, αφού οι προγραμματιστές έχουν μάθει το μηχάνημα και εξαντλούν τα όριά του. Στο pc συμβαίνει το αντίθετο, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο χειρότερα θα παίζει τα παιχνίδια! Ακόμα και ψυχολογικά μετράει αυτό, δε νιώθεις ότι το μηχάνημά σου πάλιωσε και είναι για πέταμα αφού βλέπεις όλο και περισσότερα πράγματα απ'αυτό! Δεν ισχυει, στο μυαλο σου ειναι λιγο πολυ. Παρε ενα PC του 2006-2007 και βαλτο διπλα στο PS3 να παιζει τα ιδια παιχνιδια και πες μου ποιο παιζει καλυτερα. Εννοώ ας πούμε με αντίστοιχο τεχνικό τομέα και να τρέχει έτσι χωρίς κολλήματα. Νομίζω θέλεις ένα 600άρι με παραχωρήσεις κιόλας για να φτιάξεις ένα βασικό gaming pc. Τέλος πάντων, εγώ βρίσκω υπέρ και κατά και στα δύο, απλά τα τελευταία χρόνια προτιμώ κονσόλα για παιχνίδια κι ένα απλό pc για τα υπόλοιπα. Όπως βολεύεται ο καθένας Tι 600αρη ρε συ, με 600αρη εισαι ετη μπροστα απο το xbone. Τι hardware νομιζεις οτι εχει το κουτι? Μπες στο eurogamer που κανει faceoff παιχνιδια, το xbone στον τομεα γραφικων ειναι λιγο χειροτερο απο μια καρτα 2ετιας των 90 ευρω (εκανε 90 ευρω πριν 2 χρονια εννοω). Για παραδειγμα το project cars στο xbone τρεχει στο medium στα 900p και τα frames τρεμοπαιζουν μεταξυ 25 και 60. Τι καρτα νομιζεις χρειαζεται για να εισαι stable στα 60 fps στα 900p? 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 To χεις ετσι στο μυαλο σου γιατι παιζεις σε κονσολα. Για παραδειγμα ομως αν δεν εχεις παιξει το AC revelations ή το witcher 2 οταν βγηκαν δεν μπορεις πλεον να τα παιξεις στο ps4 γιατι δεν κυκλοφορουν γιαυτο. Εσυ το θεωρεις downgrade, μιας και σαφως τα παιχνιδια του ps3 ειναι χειροτερα (απο γραφικα τουλαχιστον) απο οτι του 4 ,αλλα δεν ισχυει το ιδιο και στο PC μιας και εχεις επιλογες για τα γραφικα. Δεν μιλαμε να ξαναπαιζεις παιχνιδια που ηδη εχεις αλλα παιχνιδια που για τους Χ Υ λογους δεν ειχες παιξει Δεν ισχυει, στο μυαλο σου ειναι λιγο πολυ. Παρε ενα PC του 2006-2007 και βαλτο διπλα στο PS3 να παιζει τα ιδια παιχνιδια και πες μου ποιο παιζει καλυτερα. Tι 600αρη ρε συ, με 600αρη εισαι ετη μπροστα απο το xbone. Τι hardware νομιζεις οτι εχει το κουτι? Μπες στο eurogamer που κανει faceoff παιχνιδια, το xbone στον τομεα γραφικων ειναι λιγο χειροτερο απο μια καρτα 2ετιας των 90 ευρω (εκανε 90 ευρω πριν 2 χρονια εννοω). Για το τελευταίο που λες νομίζω δεν έχει να κάνει τόσο το hardware από μόνο του. Πχ το xbox360 έχει αστείο hardware πλέον, βάλε όμως ένα pc με το ίδιο hardware να παίξει forza 4 και gta5. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει!
κβαντικος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για το τελευταίο που λες νομίζω δεν έχει να κάνει τόσο το hardware από μόνο του. Πχ το xbox360 έχει αστείο hardware πλέον, βάλε όμως ένα pc με το ίδιο hardware να παίξει forza 4 και gta5. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνει! Forza 4 δεν εχει βγει στο PC, οπως και επισης η εκδοση του GTA5 που τρεχει στο xbox360 δεν εχει βγει στο PC. Το xbox360 εχει settings χαμηλοτερα απο το lower, οποτε δεν ειναι και πολυ fair η συγκριση. Παντως εστω και ετσι, σε 8800gt, καρτα του 2006 παιζει πολυ καλυτερα στο PC απο οτι στο xbox360 Xωρια βεβαια που το x360 ηταν δυνατο για την εποχη του, πραγμα που δεν ισχυει καθολου για το καινυοργιο xbone. Ηardware αντιστοιχο του x360 το 2005-2006 παιζει να σου κοστιζε πανω απο 1000αρικο. Απτην αλλη ο επεξεργαστης του x360 δεν πωλειται καν για PC μιας και προοριζεται για tablet και η καρτα γραφικων του ειναι 10-15% χειροτερη απο μια 7770, καρτα που κοστιζε 80-90 ευρω πριν 2 χρονια.
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Forza 4 δεν εχει βγει στο PC, οπως και επισης η εκδοση του GTA5 που τρεχει στο xbox360 δεν εχει βγει στο PC. Το xbox360 εχει settings χαμηλοτερα απο το lower, οποτε δεν ειναι και πολυ fair η συγκριση. Παντως εστω και ετσι, σε 8800gt, καρτα του 2006 παιζει πολυ καλυτερα στο PC απο οτι στο xbox360 To ξέρω, απλά το γράφω για να δείξω πόσο διαφορετικά χειρίζεται και αξιοποιεί το hardware μια κοσνόλα! Τέλος πάντων, μακάρι να μπορούσαμε να τα έχουμε όλα!
GrandGamer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 To ξέρω, απλά το γράφω για να δείξω πόσο διαφορετικά χειρίζεται και αξιοποιεί το hardware μια κοσνόλα! Τέλος πάντων, μακάρι να μπορούσαμε να τα έχουμε όλα! Αν έχεις λεφτά όλα γίνονται 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις λεφτά όλα γίνονται Τι είναι χειρότερο δεν ξέρω, να έχεις λεφτά και να μην έχεις χρόνο ή να έχεις χρόνο και να μην έχεις λεφτά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα