Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον έχει χαθεί η έννοια του gaming. Από πότε είναι κριτήριο για το πόσο ψυχαγωγικό είναι ένα παιχνίδι, το πόσο γυαλίζει και στα πόσα pixel παίζει...Δεν θυμάμαι κανέναν να είπε ότι το Sega Game Gear ήτανε καλύτερο από το δίχρωμο game boy επειδή είχε λίγο μεγαλύτερη οθόνη και ήτανε έγχρωμο. Το game boy είχε πιο διασκεδαστηκά παιχνίδια και αυτό ήτανε που μέτραγε. Τώρα αντί να συγκρίνεται πιο παιχνίδι είναι καλύτερο, κάθεστε και ασχολείστε ποιο έχει στα χαρτιά καλύτερο hardware και ποιο τρέχει σε μεγαλύτερη ανάλυση και πιο είναι πιο λουστραρισμένο. Η γνώμη μου είναι ότι κάπου το χάσατε. 

Τα είπες όλα δικέ μου.Δυστοιχός και γω παρασύρθηκα,έφτιαξα ένα pc που για τα δικά μου χρήματα μου κόστησε πολύ και πλέον ξέρεις τι παίζω.? όχι αυτό που πήγε το μυαλό σου :P :P ΕMULATORS παίζω.....Zelda ocarina of time,FFVII,κάτι Banjo Kazzoie,Donkey Kong 64,Crush Bandicoot,τα παλιά και γεμάτα puzzles Τοmb Rider/Resident Evils..Να μην τα πολυλογώ μέχρι PS2 games..Μετά άρχησαν να τρελένονται με τα γραφικά και το gameplay πήρε περίπατο.Αναγκάζομαι να ψάχνω στα φόρουμ τι να παίξω να πούμε.

• Like 2
Δημοσ.

Να βάλουμε και το design στην εξίσωση? Εμένα άμα δει η γυναίκα μου το Xbox One στο σαλόνι, θα μου το φέρει κολάρο! Τι VHS φτιάξανε οι άνθρωποι! 

Κρίμα γιατί λόγω προϊστορίας με το XBOX360 και της κατά ένα κατοστάρικο χαμηλότερης τιμής πώλησης στις αγγελίες των μτχ, θα το έπαιρνα. Μόνο το exclusive του CoD Modern Warfare είναι κάπως συμπαθητικό .....

Δημοσ.

Τα είπες όλα δικέ μου.Δυστοιχός και γω παρασύρθηκα,έφτιαξα ένα pc που για τα δικά μου χρήματα μου κόστησε πολύ και πλέον ξέρεις τι παίζω.? όχι αυτό που πήγε το μυαλό σου :P :P ΕMULATORS παίζω.....Zelda ocarina of time,FFVII,κάτι Banjo Kazzoie,Donkey Kong 64,Crush Bandicoot,τα παλιά και γεμάτα puzzles Τοmb Rider/Resident Evils..Να μην τα πολυλογώ μέχρι PS2 games..Μετά άρχησαν να τρελένονται με τα γραφικά και το gameplay πήρε περίπατο.Αναγκάζομαι να ψάχνω στα φόρουμ τι να παίξω να πούμε.

Μαζί σου και 'γώ... Δεν αξίζει πλέον να παίζεις τίποτα πέρα από retro games, τα σύγχρονα video games ποντάρουν αποκλειστικά στο ποιο έχει τα πιο "ουάου" γραφικά και από gameplay παίρνουν υπό το μηδέν. Εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά και πάλι δεν αξίζει να σπαταλήσεις λεφτά για games.

• Like 2
Δημοσ.

To video Ολα τα λεφτα οντως η Mobile πλατφορμα θα τερματισει τις κονσολες,στο μελλον,, το βιντεο ειναι προφητικο

εχω πιτσιρικα που παιζει Minecraft αλλο κολλημα που δεν καταλαβαινω αλλα ειναι μαλλον τα 30 χρονια διαφορας μεταξυ μας

Τωρα Clash of Clan se Mac with Bluestacks, 

τρομερο κολλημα 

Θα ηθελα να δοκιμασω PS 4 για αλλαγη eixa palia XBOX 360 

Let the fight begin

Δημοσ.

To video Ολα τα λεφτα οντως η Mobile πλατφορμα θα τερματισει τις κονσολες,στο μελλον,, το βιντεο ειναι προφητικο

εχω πιτσιρικα που παιζει Minecraft αλλο κολλημα που δεν καταλαβαινω αλλα ειναι μαλλον τα 30 χρονια διαφορας μεταξυ μας

τρομερο κολλημα 

Ε τωρα αν χαθουν οι κονσολες επειδη αρεσει πιο πολυ το να χαιδολογας μια οθονη σπαζοντας πετραδια τι να πω,30 χρονια εξελιξης στα video game πανε στραφι και δυστυχως καπου προς τα εκει παει το πραγμα,οχι φυσικα να εξαφανιστουν αλλα να πεσει πιο πολυ δουλεια στα κινητα,που ειναι φτηνα ως κοστος τα παιχνιδια και βγαζουν τα κερατα τους με τα coins και τα λοιπα μπιχλιμπιδια.

Δημοσ.

τρομερο κολλημα 

Οι περισσότεροι που δεν καταλαβαίνουν το κόλλημα με το Minecraft είναι αυτοί που αρνούνται να παίξουν Minecraft ή το κρίνουν από τα γραφικά. Το Minecraft είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που αξίζει κάθε λεπτό του Ευρό που θα πληρώσεις για να το αποκτήσεις. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει να ισχύει τώρα που το αγόρασε η Μ$.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα ξεκινησα με ps1 μετα dreamcast, xbox, ps2 (το οποιο επαιξα μονο re4) μετα πηγα xbox360 γιατι ειχε πολυ ωραια jrpg στην αρχη και ενα καταπληκτικο online και τελος ps3 για τα tales of series!

Ακομα πιστευω πως το xblive ειναι η καλυτερη υπηρεσια εκει εξω ειτε για fighting ειτε για οτιδειποτε αλλο αλλα το κακο ειναι πως το xbox εχει πλεως παει σε shooting κατευθυνση οποτε εκει ειναι που τρωει ακυρο απο μενα! Οσο για το ps4 ακομα δεν βρησκω λογο να το αγορασω γιατι πολυ απλα 3 χρονια σχεδον και δεν εχει τιποτα καλο που να μου αρεσει! Πριν λιγο αναβαθμισα τη τοστιερα μου (pc) που ηταν 7 χρονων και με μονο 200 ευρω πηρα μεγαλυτερη μνημη και μια αξολογη καρτα γραφικων που παιζει μια χαρα το witcher 3 και οτι αλλο παιχνιδι υπαρχει εκει εξω οποτε ειμαι οκ μεχρι να καταληξω σε τι κονσολα θα παω!

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η προς τα πίσω συμβατότητα . Εάν έχεις τίτλους του PS3 ή του XboX 360 θα παίζουν στις νέες κονσόλες ; Κανένας δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια την προηγούμενη συλλογή παιχνιδιών που έχει...

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η προς τα πίσω συμβατότητα . Εάν έχεις τίτλους του PS3 ή του XboX 360 θα παίζουν στις νέες κονσόλες ; Κανένας δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια την προηγούμενη συλλογή παιχνιδιών που έχει...

Για μένα αυτό δε μετράει και τόσο...δεν θα έπαιρνα καινούργια κονσόλα για να παίξω παλιά παιχνίδια. Αν ήθελα τόσο πολύ να παίζω τα παλιά παιχνίδια θα κρατούσα και την παλιά μου κονσόλα

Δημοσ.

Για μένα αυτό δε μετράει και τόσο...δεν θα έπαιρνα καινούργια κονσόλα για να παίξω παλιά παιχνίδια. Αν ήθελα τόσο πολύ να παίζω τα παλιά παιχνίδια θα κρατούσα και την παλιά μου κονσόλα

Nαι, αλλά η παλιά κονσόλα έχει και ένα Χ χρόνο ζωής. Δεν θα λειτουργεί για πάντα.

Δημοσ.

Νομιζω το ερωτημα ps4 vs xbox one ειναι ρητορικο στην Ελλαδα.Το 95% θα σου πουν ps οπως και γω.Οι περισσοτεροι ειμαστε της γενιας του ps1 που ειναι σχεδον ολα τα παιδικα μας χρονια,οποτε νικαει το συναισθημα.Ακομα και για την ποικιλια παιχνιδιων παλι η Sony κερδιζει,αρα ειναι ξεκαθαρω για το ποιος κερδιζει.

Δημοσ.

Nαι, αλλά η παλιά κονσόλα έχει και ένα Χ χρόνο ζωής. Δεν θα λειτουργεί για πάντα.

Εντάξει δεν θέλω να παίζω για πάντα τα ίδια παλιά παιχνίδια! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...