lianma2002 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γειά σε όλους Ενας συνάδελφος στο σχολείο έβαλε ένα φλασάκι στον φορητό μου κι έκτοτε ο υπολογιστής βλέπει αντι για DVD στη θέση του δίσκο F:/ . Αν βάλβ ένα cd γυρίζει σφυρίζει κλπ αλλά δεν ανοίγει.μου γράφει audio cd αλλά γράφει δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο F:/ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση !!!! <τι κάνω ? σκέφθηκα να κάνω ενημέρωση στο πρόγραμμα οδήγηδης matshita dvd-ram uj870bj αλλά μου λέει ότι εχει το πιο πρόσφατο. Αποκατάσταση τίποτα, επαναφορά δεν έχει σημείο πιο πριν, δεν ξέρω γιατί. Αυτά κι όποιος έχει την καλοσύνη ας βοηθήσει.
corsair04 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γειά σε όλους Ενας συνάδελφος στο σχολείο έβαλε ένα φλασάκι στον φορητό μου κι έκτοτε ο υπολογιστής βλέπει αντι για DVD στη θέση του δίσκο F:/ . Αν βάλβ ένα cd γυρίζει σφυρίζει κλπ αλλά δεν ανοίγει.μου γράφει audio cd αλλά γράφει δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο F:/ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση !!!! <τι κάνω ? σκέφθηκα να κάνω ενημέρωση στο πρόγραμμα οδήγηδης matshita dvd-ram uj870bj αλλά μου λέει ότι εχει το πιο πρόσφατο. Αποκατάσταση τίποτα, επαναφορά δεν έχει σημείο πιο πριν, δεν ξέρω γιατί. Αυτά κι όποιος έχει την καλοσύνη ας βοηθήσει. πήγαινε στην διαχείριση συσκευών διέγραψε την συσκευή και κανε ξανά σκαναρισμα για αλλαγές υλικού
lianma2002 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 το εκανα , και μου εβγαλε κατω δεξια ότι το πρόγραμμα εγκαταστάθηκε με επιτυχία αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οπως πριν βγάζει τοπικός δίσκος F και βαζοντας ενα ηχου γράφει audio cd f:/ και απο κάτω cdfs
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε στην διαχείριση δίσκων και δώσε του ή άλλαξε του γράμμα. Αν δεν βγάλεις άκρη δώσε screenshot απο την διαχείριση δίσκων να δούμε τι έχει γίνει.
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ανέβασε την σε κανένα site για photo και γράψε εδώ το λίνκ. πχ tinypic com
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όχι διαχείριση συσκευών, στην διαχείριση δίσκων πρέπει να πας, είναι στα αριστερά εκεί και το γράφει, πατάς απάνω του και σου βγάζει τους δίσκους και το CD ROM. Τότε πατάς στο CD ROM και πατάς αλλαγή γράμματος και μετά προσθήκη.
lianma2002 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δεν βρισκω καπου διαχειρηση δισκων
nikos903 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πάτα στην αναζήτηση (στην έναρξη) αυτό και θα το βρει, diskmgmt.msc
lianma2002 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 οκ το βρηκα και το αλλαξα σε Ε . τα ιδια και se G κατι τρεχει με δικαιωματα ? υπαρχουν κατι φακελοι με περιεργα ονοματα στο D που δεν ανοιγουν και γραφει το ιδιο καληνυχτα , ευχαριστω πολυ , αυριο , μεθαυριο το κοιταμαι
nikos903 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να έχεις κανένα ιό, τρέξε ένα malware bytes και ανέβασε τα αποτελέσματα αν θες ή απλά καθάρισε τον και κάνε επανεκκίνηση, αν στα βγάζει μετά μπορεί να είναι και τίποτα άλλο. Good night
Lifehacker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Απ' ότι βλέπω είναι κοινόχρηστη μονάδα και λογικά αφού δεν έχεις πρόσβαση πρέπει να αλλάξεις τα δικαιώματα (να δώσεις δικαιώματα και σε εσένα με λογαριασμό administrator) ή αν δεν χρειάζεται βγάλε την κοινή χρήση (μπορεί και ιός να έκανε την ζημιά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα