rolexakias2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για τα καμμένα pixel υπάρχει κάποιο τεστ?
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Για τα καμμένα pixel υπάρχει κάποιο τεστ? Σε μια λευκή οθόνη φαίνονται και με το μάτι
rolexakias2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
rolexakias2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα,η retina του macbook pro 13,3 του 2014 έχει διαφορά με τη retina του 2015?
rolexakias2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα έχω βρει το MacBook Pro 13 early 15 στο Amazon uk στα 1260 με μεταφορικά τι λέτε αξίζει η αγορά ?αν γνωρίζεται μπορώ να στείλω τέτοιο ποσό σε Amazon uk?ευχαριστω
strat92man Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ποιο Mac θα προτείνατε σε ένα PhD student πληροφορικής air ή pro ? χρήση για συγγραφή κώδικα/ αναλύσεις/ latex θα θέλω να το παίρνω στα ταξίδια μου, βιβλιοθήκη, lab κτλ Ευχαριστώ
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ποιο Mac θα προτείνατε σε ένα PhD student πληροφορικής air ή pro ? χρήση για συγγραφή κώδικα/ αναλύσεις/ latex θα θέλω να το παίρνω στα ταξίδια μου, βιβλιοθήκη, lab κτλ Ευχαριστώ Retina 13 μονο κ μονο λογω οθονης.
chemicalgoo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αν βάλει κάποιος ένα non retina MacBook με ένα retina δίπλα δίπλα θα καταλάβει αμέσως ποιο πρέπει να αγοράσει
iMarilina Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα έχω βρει το MacBook Pro 13 early 15 στο Amazon uk στα 1260 με μεταφορικά τι λέτε αξίζει η αγορά ?αν γνωρίζεται μπορώ να στείλω τέτοιο ποσό σε Amazon uk?ευχαριστω Δε μπορούμε να σου πούμε αν αξίζει αν δε μας πεις και τα specs. Ποιο Mac θα προτείνατε σε ένα PhD student πληροφορικής air ή pro ? χρήση για συγγραφή κώδικα/ αναλύσεις/ latex θα θέλω να το παίρνω στα ταξίδια μου, βιβλιοθήκη, lab κτλ Ευχαριστώ Δε θα σου πω για ρέτινα ή μη, air ή pro έχει να κάνει με αυτά που θα κάνεις, τα οποία τα κάνεις και με τα δυο πιστεύω (με τον κατάλληλο επεξεργαστή και RAM. Το air σαφώς έχει μεγαλύτερη φορητότητα αλλά εξαρτάται και για ποιό μοντέλο (ποιάς χρονιάς) μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα