Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα,σκέφτομαι την αγορά για πρώτη φορά και με ενός Mac και συγκεκριμένα του 13 in Mf839 θα μπορούσατε να μου προτείνατε μια φερεγγυα πηγή αγοράς που θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε ότι του συμβεί,κτυπά ξύλο.

Δημοσ.

Απ'όπου κι αν το παρεις θα έχεις 1 χρόνο εγγύηση και για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο χτυπάς και ένα apple care (3 έτη) πριν τελειωσει ο 1ος χρονος. 

Δημοσ.

Βλέπω ότι σε μερικά γράφει αγγλικό,αμερικάνικο και σε άλλα ελληνικό πληκτρολόγιο τι προτείνετε?ευχαριστώ.

Ελληνικά έχει σε όλα. Το θέμα είναι αν θες να έχει πάνω και τα ελληνικά γράμματα ή δε σε πειράζει. Δεν έχει να προτείνουμε κατι. 

Δημοσ.

Νομίζω στο αγγλικό αλλάζει ελάχιστα και η διάταξη και συγκεκριμένα το ENTER (είναι πιο λεπτό και ευθή)!

Δημοσ.

Νομίζω στο αγγλικό αλλάζει ελάχιστα και η διάταξη και συγκεκριμένα το ENTER (είναι πιο λεπτό και ευθή)!

Αν δεν κάνω λάθος αυτό συμβαίνει σε αυτά που είναι για Αμερική.

Αυτή είναι πάντως η διαφορά στην οποία αναφέρεσαι

post-224362-0-77994600-1445248776_thumb.jpg

post-224362-0-86849300-1445248837_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτά που έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ενώ αυτά που δεν έχουν λογικά είναι (παρά)εισαγωγή από άλλες χώρες. Αν είναι ευρωπαϊκά νομίζω μπορείς να διεκδικήσεις σε όλα την εγγύηση 2 χρόνων. Αν είναι αμερικάνικα δεν ξέρω αν γίνεται αυτό, ίσως έχεις μόνο ένα χρόνο

Δημοσ.

Καλημέρα στη παρέα,έχω βρει ένα MacBook του 2014με την εγγύηση τις Αpple στην Ελλάδα τι ισχύει? έχουν 1 χρόνο η 2 χρόνια εγγύηση?

Δημοσ.

η επίσημη πολιτική της Apple όσο αφορά την εγγύηση στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη είναι η εξής :

https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/

http://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html

Για μένα η καλύτερη λύση είναι το Apple Care γιατί έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για 3 χρόνια αντί για ένα ή δύο, και περιλαμβάνει τα πάντα. Μπορείς να το βάλεις μέσα στο πρώτο έτος αγοράς του μηχανήματος οπότε δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις με το καλημέρα.

Δημοσ.

Για αγορά μεταχειρισμένου ποια είναι τα check που κάνουμεστο μηχάνημα για να διαπιστώσουμε ότι όλα είναι εντάξει?ευχαριστω

Δημοσ.

Ανάλογα το μοντέλο?

Ανάλογα το μαγαζί, το πρόβλημα, τα κέφια...γενικά είναι λίγο μπερδεμένη ιστορία! Τα δύο χρόνια μπορεί να μην τα πάρεις από την αρχή αλλά σίγουρα μπορείς να τα διεκδικήσεις αν χρειαστεί

Δημοσ.

Για αγορά μεταχειρισμένου ποια είναι τα check που κάνουμεστο μηχάνημα για να διαπιστώσουμε ότι όλα είναι εντάξει?ευχαριστω

Εξωτερική κατάσταση, αν έχει γρατζουνιές ή άλλα προβλήματα

Κατάσταση της οθόνης όταν είναι κλειστό (αν έχει stains σε retina μοντέλο μπορεί να γίνει αλλαγή δωρεάν από την Apple)

Κατάσταση της οθόνης όταν είναι ανοιχτό (αν έχει καμμένα pixels ή άλλα προβλήματα)

Κατάσταση πληκτρολογίου (αν έχει κάποιο κουμπί πρόβλημα ή αν υπάρχει θέμα με τον φωτισμό του),

Ηχεία και κάμερα αν δουλεύουν

Κατάσταση trackpad, αν δουλεύει και έχει καλό κλικ στα μοντέλα 2014 και πίσω

Κατάσταση μπαταρίας πόσους κύκλους έχει, αυτό μπορείς να το δείς με ένα απλό πρόγραμμα που λέγεται Coconut Battery

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...