Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, 

Μετά από πολύ καιρό ήρθε η ώρα για να πάρω ένα καινούργιο PC. Αρχικά, θέλω να πω ότι δεν ασχολούμαι με gaming και άρα μια λογική σκέψη είναι να πάω για integrated graphics. Για το λόγο αυτό έχω δει με καλό μάτι τους skylake καθώς είναι αρκετά βελτιωμένοι στο κομμάτι αυτό. Πιστεύετε αξίζει το νέο socket ή μπορώ να γλιτώσω budget από εκεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!  :-) 

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700E

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  ) Βασικό σερφάρισμα, office, προγραμματισμος, latex, εργασιες σχολης, music mixing. Δεν παιζω παιχνίδια και ούτε προκειται να κάνω mining.

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Matlab, Mathematica, Ableton live

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Ναι, οχι πανω απο 23'' λογω χωρου

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)Μπορούν να είναι και από διαφορετικά. Περιοχή Αθήνα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το συναρμολογώ και εγώ

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? ->Οχι. Το συστημα θελω να με βγάλει καμια 5ετια. Sli ή crossfire δεν με απασχολουν.

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)  -> όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:όχι

Δημοσ.
Δημοσ.

υπερβολη μου φαινεται...ειδικα οταν ο i3 ειναι πιο δυνατος για εφαρμογες που απαιτουν 1-2 πυρηνες...

ssd και case εκανα την υπερβολη μιας και ειναι κομματια που μπορεις να κρατησεις πολλα χρονια...θα εκανα το ιδιο και στο PSU πηγαινοντας σε  evga g2 550 watt μιας και εχει 7 χρονια εγγυηση αλλα θα αυξηθει και αλλο το ποσο και δεν ξερω αν εισαι διατεθιμενος να το κανεις,εγω σου λεω οτι αξιζει παντως...Για κουτι αυτο που εβαλα ειναι προσωπικη αποψη,αν θες μπορεις να κοιταξεις για κατι αλλο η να περιμενεις αλλες προτασεις,να ξερεις παντως οτι αυτο που εβαλα δεν παιρνει οπτικο μεσο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...