Προς το περιεχόμενο

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 194 EUR @GearBest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο το ποστ σου φιλε, καλα εκανες και εδωσες τα λινκ στο myphone. My 2 cents:

Η διαφορα στον επεξεργαστη "φαινεται" οποτεδηποτε φτανει στα ορια του και επειδη το android εχει πολλες background εφαρμογες, θα ελεγα οτι η διαφορα ειναι τελικα "χειροπιαστη" και σημαντικη.

Σωστο αυτο για την μπαταρια, εχω συστησει και στο myphone το εξης τρικ: Προσωπικα χρησιμοποιω τον φορτιστη του, μοναχα οταν βιαζομαι να το φορτισω γρηγορα. Τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιω εναν ασχετο 1000αρη φορτιστη για αργη φορτιση.

Συνοπτικα παντως ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο αυτο το κινητο, το ιδιο αναφερουν και πολλοι κατοχοι στο myphone. Η Asus μπηκε για τα καλα στην αγορα της κινητης τηλεφωνιας.

Λογικό ακούγεται αυτό που γράφεις ότι η διαφορά φαίνεται όταν κάποιο το φτάνει στα όρια του. Επειδή είμαι ήπιος χρήστης που δεν το φτάνει ποτέ στα όρια του (δεν παίζω βαριά 3D παιχνίδια κλπ, δεν βλέπω video YouTube, δεν έχω άπειρες εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα κλπ), μάλλον δύσκολα θα έβλεπα διαφορά. Άσε που για να το διαπιστώσω, θα έπρεπε να έχω 2 συσκευές για να συγκρίνω (1,8/2,3 GHz) που να ήταν μάλιστα στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Τρέχα-γύρευε δηλαδή.

Αν είχα πάντως να επιλέξω σήμερα ένα vfm κινητό με πολύ καλές δυνατότητες (καλή οθόνη μέχρι 5,5", γρήγορο επεξεργαστή & ROM από 2 GB & πάνω) μέχρι τα 150-200€, σίγουρα θα κινούμουν ανάμεσα σ' αυτά τα 2 (Asus Zenfone 2 - Xiaomi Redmi Note 2), επιλέγοντας την πιο vfm πρόταση τους (16/32 GB).

Offtopic αλλά πρέπει να γίνει αναφορά γιατί το Gearbest το "είχαμε" ανεβάσει αρκετά. (Βάζω φυσικά και εμένα μέσα σε αυτούς που το υποστήριζαν)

Βασικά σχεδόν όλοι μιλανε για το ίδιο αντικείμενο το οποίο το εργοστάσιο ακόμα δεν το έχει βγάλει σε στοκ (ναι είναι φαουλ που πουλούσαν κάτι το οποίο δεν υπάρχει) στο λέω γιατί και εγώ είμαι ομοιοπαθής. Σε αυτό φταίει ξεκάθαρα το εργοστάσιο, το λάθος του Gearbest ήταν ότι μας άφησε να περιμένουμε.

Πέρα από αυτό το support του Gearbest από σχεδόν άψογο που ήταν στις αρχές του χρόνου, εγινε μακράν το χειρότερο όλων. Προσπαθώ 2 βδομάδες να αλλάξω το αντικείμενο της παραγγελίας και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω και το αντικείμενο με το οποίο θέλω να κάνω την αλλαγή  :P Με λίγα λόγια άκρη δεν βγάζεις με τίποτα. 

Δεν νομίζω ότι παραπονούνται σχεδόν όλοι για το ίδιο προϊόν. Ναι, υπάρχουν κάποιες "ομαδοποιήσεις" παραπόνων, αλλά το πρόβλημα -πέρα από τις καθυστερήσεις στις αποστολές- φαίνεται πως είναι η πολύ κακή υποστήριξη (pre & after sales). Προσωπικά, αν & είχα κάνει αρκετές αγορές (& refund ακυρώνοντας παραγγελία πριν την αποστολή) από το gearbest χωρίς πρόβλημα, πλέον διστάζω πολύ να παραγγείλω κάποια είδη που θέλω (δεν τα επείγομαι κιόλας). Περιμένω να δω πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία (π.χ. θα κάνουν full refund σε όσους δεν παρέλαβαν) & μετά θ' αποφασίσω.

Αντιθέτως, πολύ καλά λόγια (γρήγορη παράδοση & υποστήριξη) διαβάζω (& διάβαζα πάντα) για το Vickmall, απ' το οποίο όμως δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ, γιατί συνήθως έχει τις ακριβότερες τιμές. Ίσως στην επόμενη "σοβαρή" αγορά που θελήσω να κάνω να τους προτιμήσω, κι ας είναι λίγο ακριβότεροι.

• Like 1
Δημοσ.

....Αντιθέτως, πολύ καλά λόγια (γρήγορη παράδοση & υποστήριξη) διαβάζω (& διάβαζα πάντα) για το Vickmall, απ' το οποίο όμως δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ, γιατί συνήθως έχει τις ακριβότερες τιμές. Ίσως στην επόμενη "σοβαρή" αγορά που θελήσω να κάνω να τους προτιμήσω, κι ας είναι λίγο ακριβότεροι.

Άμεση υποστήριξη και παράδοση (στα ++ η συσκευασία) έχει και το Banggood. Αν δεν έχουν σε στοκ κάτι σε 4-5 μέρες (φυσικά γράφει ότι δεν θα έχει άμεσο στοκ στο προιόν αλλά σε περίπτωση που πρόκειται να αργήσει κ άλλο) σε ενημερώνουν άμεσα με email για αλλαγή ή refund. Δεν σε αφήνουν στο περίμενε για 2 μήνες και μετά αποφασίζουν ότι δεν το έχουν σε στοκ :P

Επίσης όταν θες να κάνεις καμία μικροαλλαγή ή διόρθωση σε παραγγελία που έχεις κάνει γίνεται άμεσα δλδ την στιγμή που το ζητάς πχ στο chat (χωρίς να... την προωθήσουν στον αρμόδιο να δεί αν πληρείς τις προϋποθέσεις κτλ κτλ). Επίσης άψογο after sale (από δική μου εμπειρία ξεκάθαρα) και σε περίπτωση που δεν παραλάβεις non-tracking items στον υπολογιζόμενο χρόνο κάνουν refund χωρίς δεύτερη ερώτηση.

Αυτά με κέρδισαν μπορώ να πω.. Vickmall δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμα μιας και έχει αρκετά μικρότερη ποικιλία σε gadget και μου φαίνεται λίγο πιο ακριβό να πω την αλήθεια. (σε κάποια καλή προσφορά θα δοκιμαστεί σίγουρα όμως)

Δημοσ.

παντως τελευταια αποπειρα αγορας απο το gearbest (που εδειχνε μια εβδομαδα proccesing) τους ειπα για refund και το προχωρισαν αμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...